G-E0EWZBLP0V
понедељак , 20 маја 2024
Home / CRNA HRONIKA / PRVA FOTOGRAFIJA HAPŠENJA UBICE IZ MLADENOVCA: NOVI DETALJI! Masovni ubica uz pretnju RUČNOM BOMBOM oteo taksistu!

PRVA FOTOGRAFIJA HAPŠENJA UBICE IZ MLADENOVCA: NOVI DETALJI! Masovni ubica uz pretnju RUČNOM BOMBOM oteo taksistu!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
05.05.2023.

Policija je nakon opsežne potrage locirala i uhapsila ubicu Uroša B. u blizini Kragujevca.

Foto: MUP Srbije

Ubica se, kako saznajemo nalazio u selu Vinjište kod Kragujevca, a kako mediji saznaju on se krio kod ujaka.

Utvrđeno je da je on juče sa lica mesta pobegao ka Vinjištu i tokom noći uspeo da otme jednog taksistu i automobil, i taj taksista ga je vozio od Kragujevca do Vinjišta.

On je taksi i taksistu oteo koristeći ručnu bombu koju je imao u rukama i na taj način doveo u ozbiljnu životnu opasnost život taksiste.

Podsetimo, Uroš B, osumnjičen je za noćašnji masakr u selima kod Mladenovca, u kojem je ubio osmoro, a ranio 13 osoba.

Uhapšeni je pucao na meštane nekoliko sela u opštini Mladenovac iz automatskog naoružanja, a u potragu je bilo uključeno više od 600 pripadnika policije.

2: Policijska potera za Urošem B. (21), uspešno je okončana i on je jutros, nešto posle 8 časova, uhapšen u blizini Kragujevca.

On se sumnjiči za sinoćnje masovno ubistvo u tri sela kod Mladenovca, a potera za njim je okončana posle 9 časova policijske akcije. Jake policijske snage locirale su ga, opkolile i uhapsile blizu Kragujevca, u naselju Grošnica.

On se sumnjiči da je u krvavom piru usmrtio 8 ljudi, 13 ranio, a 7 ih je u kritičnom stanju.

Uroš B., Mladenovac, masakr, masovno ubistvo, Dubona, Malo Orašje, blokada
FOTO: SCREENSHOT RTS

3.

* 8 mrtvih, 14 ranjenih, potvrdio MUP

* Saznajemo, najmlađa žrtva ima samo 15 godina

* Osumnjičenom za masakr pretresena i vikendica, policija našla čitav arsenal

MLADENOVAC – Policijska potera za Urošem B. (21), koji se sumnjiči za sinoćnje masovno ubistvo u selima kod Mladenovca uspešno je okončana jutros nešto posle 8 časova, kada su ga jake policijske snage locirale i uhapsile blizu Kragujevca.

On se sumnjiči da je u krvavom piru usmrtio 8 ljudi, 13 ranio, a 7 ih je u kritičnom stanju.

Podsetimo, pucao je na tri lokacije – u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin i sejao smrt iz automatskog oružja ubijajući nedužne ljude. Ranjeni koji su dovezeni u Urgentni u stabilnom su stanju posle ukazane lekarske pomoći.

Osumnjičeni ima krivični i prekršajni dosije u vezi sa kršenjem Zakona o oružju i municiji. Među 8 poginulih su mladi policajac koji u tom trenutku nije bio na dužnosti i njegova sestra. Pucao je i u nedužnu decu.

Jutro posle nezapamćenog masakra, koji je usledio dva dana posle tragedije u beogradskoj osnovnoj školi, potera još traje, a na terenu su masivne policijske snage – više od 600 pripadnika MUP-a učestvuje u potrazi za teroristom, a akcija Vihor još je na snazi.

08.34 – Zvanično saopštenje MUP-a. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nakon opsežne potrage uhapsili su U. B. (2002) u okolini Kragujevca. On se sumnjiči da je noćas vatrenim oružjem usmrtio osam osoba i ranio 14.

Povređene osobe su zbrinute u bolnicama. Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

08.09 – Uroš B, osumnjičeni za noćašnji masakr u selima kod Mladenovca lociran je i uhapšen blizu Kragujevca, javlja RTS. On je pronađen i uhapšen u naselju Grošnica kod Kragujevca.

Posle samo 9 sati od masakra, policija ga je uhapsila u mestu Vinjište gde se krio. On je u međuvremenu oteo taksi i taksistu koristeći ručnu bombu i tako prisilivši taksistu da ga vozi kod prijatelja u Vinjište.

08.00 – Blokiran put na izlazu iz sela Malo Orašje prema Duboni. Policajci sa dva automobila ne dozvoljavaju da se prođe i vraća ljude koji su koristili saobraćajnicu, javlja RTS.

07.49 – Povređeni u noćašnjoj pucnjavi u Mladenovcu zbrinuti su u više bolnica u Beogradu i Smederevu.

U smederevsku opštu bolnicu „Sveti Luka“ tokom noći je primljeno je deset osoba, četiri su preminule, tri osobe su transportovane dalje za Beograd, a tri su operisane i nalaze se u stabilnom stanju.

Jedna osoba ima prostrelne rane stomaka bez povreda unutrašnjih organa, druga je upucana u potkolenice i nalazi se na odeljenju ortopedije, a treća sa višestrukim poverdama organa i otovrenim prelomima, takođe je stabilno. Nezvanično, najmlađi preminuli bio je 2008. godište.

07.35 – Pretresena vikendica teroriste u blizini blokiranih sela u kojoj je pronađena veća količina oružja i municije.

Kako Kurir saznaje na licu mesta, na terenu je između 600 i 1.000 policajaca, a smena je bila jutros oko pola 8. U toku pretresa jedne vikendice Uroša B. nađena je velika količina oružja i municije. Na licu mesta su pored Brigade, SAJ-a i vojna policija, PU Smederevo, Interventna 92…

07.34 – U tri sela oko Mladenovca došlo je do smene policijskih snaga tako da su potragu na terenu preuzeli sveži pripadnici koji su nastavili da sužavaju obruč oko masovnog ubice – teroriste.

07.30 – Ministar Gašić napustio mesto pucnjave gde je proveo čitavu noć sa pripadnicima MUP-a.

07.00 – Deo policijskih snaga traga i pretražuje sve vikendice, napuštene kuće, češlja i okolne proplanke a stavljena je i blokada koja onemogućava bilo koji automobil da izađe sa tog područja. U potragu su uključeni dronovi i termovizijske kamere.

Drugi deo policijskih snaga obezbeđuje tri okolna sela – Dubona, Malo Orašje i Šepšin jer su meštani uznemireni i u strahu. Kako se nezvanično saznaje, obruč oko masovnog ubice se steže.

06.51 – Uključenje iz Hitne pomoći. U 23.01 sinoć Hitna je dobila poziv od MUP-a da je u selu Dubona došlo do masovnog upucavanja. Beogradska Hitna je domah poslala 5 kola, ali mladenovačke i smederevske kolege odmah su reagovale jer nije bilo vremena ni za sekundu čekanja, zbog težine povreda, i počela da prevozi i dovozi ranjene u beogradske bolnice – Urgentni i KBC Mišović.

06.30 – Ministarka zdravlja Danica Grujičić zakazala je za 7.30 časova vanrednu konferenciju za medije.

Svaki milimetar sela specijalci MUP češljaju a u potrazi učestvuju: SAJ brigada, Žandarmerija, Helikopterska jedinica, PU BGD, PU SD. Takođe, na lice mesta izašle su interventna, JZO, kao i termovizijski dronovi, odnosno oprema za noćnu pretragu. Tu su i policijski psi tragači.

Podsetimo, on se sumnjiči za najmanje 8 ubistava i 13 ranjavanja, a u njegovom krvavom piru ubijenu su mladi policajac (20) i njegova sestra.

Kako se nezvanično saznaje na licu mesta, navodno je Uroš B. (21) nakon svađe u školskom dvorištu u Mladenovcu otišao do kuće gde je uzeo automatsku pušku i krenuo u užasan pir. On je oko 23 sata ubio nekoliko osoba u Mladenovcu, Duboni i Malom Orašju.

Izvor: ( FELJTON.rs/pink.rs/kurir.rs/)

Raspisana poternica za ubistvo lopova u Novom Sadu! Nema veštačenja automatske puške – ideš u pritvor da ćutiš malo

ZBOG BAHATOG VOZAČA SAM POSTALA INVALID, A ON NI DAN NEĆE BITI U ZATVORU: Ipak neće biti tako, ponavlja se sudjenje za gaženje pešaka na pešačkom

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! opljackana STOMATOLOSKA OPREMA U VREDNOSTI OKO 200.000E, IMA OSUMNJICENIH..

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na našim komunikacijskim kanalima krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu feljton.rs@gmail.com Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim.

FELJTON.rs je prešao u novo vlasništvo od 1.1.2023. Novoj redakciji možete postavljati pitanja za vesti koje su nastale od 1.1 2023. Vesti koje su nastale pre 1.1 2023 biće obradjene i neke obrisane..

Stavovi izraženi u ovom tekstu autorovi su i ne odražavaju nužno uredničku politiku FELJTON.rs

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

66 − 64 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)