G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / LUKA JE PRE ZLOČINA STAVIO KAMERE OKO STANA, ZNAO JE DA GA PRATE: Komšije viđale policiju u kraju i pre likvidacije u teretani

LUKA JE PRE ZLOČINA STAVIO KAMERE OKO STANA, ZNAO JE DA GA PRATE: Komšije viđale policiju u kraju i pre likvidacije u teretani

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
09.05.2022.

Luka Perenčević (28), koji je od ranije poznat policiji, izrešetan je juče u teretani na Banjici u Beogradu, a hice na njega ispalio je, kako se sumnja, profesionalni ubica maskiran u dostavljača hrane!

Foto: Printscreen/Instagram, Zorana Jevtić, Kurir

Ubistvo se dogodilo u 11.30 časova u Bulevaru Oslobođenja, u neposrednoj blizini zgrade u kojoj je Perenčević nekada živeo.

Pogodio ga u glavu

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

– Perenčević je u trenutku zločina bio na boks treningu u improvizovanoj teretani koja se nalazila u garaži zgrade. Odjednom iza ugla se pojavio muškarac sa crnom kacigom na glavi i sa dostavljačkom torbom na ramenu. On je ispod ranca potegao pištolj sa prigušivačem i ispalio šest hitaca direktno u glavu Perenčevića koji je sedeo na klupi – priča Kurirov izvor iz istrage i nastavlja:

Luka Perenčević
LUKA PERENČEVIĆFOTO: INSTAGRAM

– Mladić je pao kao pokošen, a trojica drugova koji su bili sa njim pokušali su da mu pruže pomoć i izneli su ga ispred teretane u prolaz između zgrada. Međutim, on je na mestu ostao mrtav, pa je ekipa Hitne pomoći koja je stigla mogla samo da konstatuje smrt. Nema sumnje da je ubica znao u koga puca, pošto je u teretani bilo još ljudi, ali on je direktno ciljao Luku.

1 / 8 FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Ubrzo su se na mestu zločina pojavile i jake policijske snage koje su blokirale Banjicu. Kako se sumnja, napadač je došao na skuteru, a njime je i pobegao.

Pobegao skuterom

– Veruje se da je reč o profesionalcu koji je hteo da se potpuno uklopi u izgled dostavljača hrane, koji uglavnom skuterima razvoze porudžbine i nose veliki kockasti ranac na leđima. Ceo Voždovac blokiran je posle zločina, a pokrenuta je i policijska akcija „Vihor“, pa su zaustavljani građani na motociklima, ali i vozači automobila. Sumnja se, pak, da je ubica verovatno još uvek na Voždovcu u nekom štek-stanu – priča izvor:

Sumnjivo

Zapaljen mu kafić pre 6 meseci

Perenčević je, kako nezvanično saznajemo, držao jedan kafić na Banjici, koji je pre nekoliko meseci izgoreo. – Navodno mu je kafić zapaljen pre šest meseci, iako je zvanična verzija bila da su u pitanju bile neispravne instalacije. On se posle toga sa suprugom odselio u drugi kraj grada, na Dorćol – objašnjava izvor.

– Forenzičari su pregledali teren, a čak i nakon odnošenja tela u 14 časova, uzimali su tragove sa mesta zločina, a preuzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera. Forenzičari su na mestu zločina pronašli dlaku koja će biti poslata na analizu.

Luka Perenčević, Banjica, ubistvo
FOTO: KURIR

Luka Perenčević bio je poznat na Banjici kao problematičan, a bio je i navijač FK Rad.

– Posle zločina na Banjici se okupila njegova porodica, ali i brojni prijatelji, koji su plakali dok su im izjavljivali saučešće. Oni su ispričali da se Luka nedavno oženio, a da je pre šest meseci postao otac. Pre ženidbe, živeo je sa majkom, tetkom i sestrom, a neutešne žene sve vreme su posmatrale uviđaj – kaže izvor i dodaje su policajci pretresali i drugove ubijenog.

Znao da ga prate

Stanari okolnih zgrada ispričali su da im je bilo poznato da se Perenčević bavi kriminalom.

– Policija je ovde često dolazila, svi su znali da je umešan u mutne radnje, verovatno i droga. On je pre izvesnog vremena čak ugradio kamere oko svog stana u kome je sa porodicom živeo, verovatno da bi video ko se kreće oko zgrade. Očigledno je znao da ga prate i da mu preti opasnost.

Družio se sa Šijanom

Mirko: Mlad život je izgubljen

Luka Perenčević bio je blizak prijatelj Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske i ubijenog vođe surčinskog klana, Zorana Šijana. Mirko je juče za Informer potvrdio da su se družili. – Nije mi do komentarisanja. Mlad život je izgubljen – rekao je Šijan i dodao da se ne oseća ugroženo niti strahuje za svoj život posle likvidacije prijatelja.

Sukob sa braćom Rakočević

Luki pre dve godine ubili druga

Ime Luke Perenčevića prvi put se u javnosti čulo posle ubistva njegovog druga Filipa Lepojevića (18) u septembru 2020. Ovaj zločin odigrao se samo pedesetak metara dalje od mesta na kome je Perenčević juče likvidiran, a zbog učešća u ubistvu sudi se braći Petru, Radovanu i Urošu Rakočeviću, čije humanitarno udruženje se nalazilo u istoj zgradi u kojoj je i teretana u kojoj je Perenčević trenurao.

– Otac Rakočevića pomenulo je Perenčevića posle ubistva Lepojevića i hapšenja njegovih sinova i označio ga kao osobu koja je nekoliko dana pre tog zločina u kafiću na Banjcii pretukao njegove sinove Uroša i Petra i izbo ih nožem. Kako je tvrdio, Perenčević je bio strah i trepet na Banjici i terorisao je ceo kraj – objašnjava izvor.

Petar Rakočević je u Višem sudu u Beogradu, iznoseći odbranu povodom ubistva Lepojevića, rekao da je pre zločina video Luku Perenčevića na mostiću ispred zgrade i rekao svojoj braći da beže, a da su kasnije naišli na automobil u kome je bio ubijeni Filip Lepojević. On je sve vreme negirao da su pucali u njega, već da je pištolj slučajno opalio posle tuče sa Lepojevićem.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

EKSKLUZIVNO! Ovo su originalne SMS poruke kojima je REKETAŠ ADVOKAT A.Č IZ BEOGRADA I REPORTER G.Š IZ KRALJEVA PRETIO Aleksandru Radovicu od koga su hteli da iznudi pare!

SLEDECA VEST….

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 1 = 8

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)