G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / BIZNIS / KVADRAT STANA NA ZVEZDARI 450 EVRA, NA VRAČARU 1.400: Ovako možete kupiti nekretninu UPOLA TRŽIŠNE CENE I TO ANONIMNO! (ANKETA)

KVADRAT STANA NA ZVEZDARI 450 EVRA, NA VRAČARU 1.400: Ovako možete kupiti nekretninu UPOLA TRŽIŠNE CENE I TO ANONIMNO! (ANKETA)

DRUŠTVO FELJTON.rs
13.04.2022.

Uporedo sa rastom cena nekretnina u celoj Srbiji raste i zainteresovanost za jedan poseban onlajn sistem u kome se stanovi, kuće, ali i automobili i ostale pokretne i nepokretne stvari mogu kupiti od 30 odsto do upola jeftinije od tržišne vrednosti.


Foto: Shutterstock

Na taj način je stan od 67 kvadrata na opštini Zvezdara u Beogradu prodat za oko 3,6 miliona dinara, odnosno 30.450 evra, što dođe 455 evra po kvadratu. Inače, na ovoj beogradskoj opštini je, prema podacima Republičkog geodetskog zavoda, prosečna cena kvadrata u starogradnji 1.780 evra, odnosno kvadrat se prodavo u rasponu od 800 do 2.862 evra u poslednjem kvartalu 2021. godine.

Zgrada, Stanovi
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Ovo je jedna od poslednjih u nizu prodatih nekretnina preko portala e-Aukcija, gde kao kupci mogu da učestvuju i građani i pravna lica, i to anonimno!

Skoro svak dan neka prodaja

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

U narednih mesec dana, kako je oglašeno na ovom portalu, na prodaju je ponuđeno još 19 stanova.

Među njima je i jednosoban stan od 43 kvadrata na Vračaru, čija je početna cena oko 7,5 miliona dinara, odnosno 63.886 evra, što je 1.485 evra po kvadratu. Ova cena čini se više nego povoljnom budući da je reč o jednoj od najpoželjnijih lokacija u Srbiji gde kvadrat starogradnje u poseku staje 2.254 evra, a ide i do 3.822 evra.

Takođe, na licitaciju je ponuđen i dupleks od 101 kvadrat u Rakovici i to po početnoj ceni od 119.305 evra, odnosno 1.180 evra po kvadratu. U ovoj beogradskoj opštini, inače, kvadrat u proseku košta 1.263 evra, a ide i do1.880 evra.

Elektronsko javno nadmetanje zakazano je i za prodaju jednoiposobnog stana od 53 kvadrata u Novom Sadu i to po početnoj ceni od 51.440 evra, što je 970 evra po kvadratu. Prema podacima RGZ, prosečna cena starogradnje u Novom Sadu je 1.395 evra po kvadratu, a ide i do 2.250 evra za kvadrat.

U Subotici se zaintereosani kupci mogu nadmetati za kupovinu dvosobnog stana od 47 kvadrata, kome je početna cena 19.180 evra, odnosno 408 evra po kvadratu. U Ovom gradu je tržišna prosečna cena stanova u starogradnji oko 600 evra, a ide i do 1.100 evra.

Izvršni postupak

Na aukciju je, među ostalima, ponuđen i stan od 69 kvadrata u Vrnjačkoj Banji. Početna cena je 48.676 evra, odnosno 705 evra po kvadratu.

Sve navedene nekretnine na licitaciju su dospele jer njihovi vlasnici nisu mogli da otplate dugove.

selidba, iseljenje, izvršitelji
FOTO: SHUTTERSTOCK

Podsetimo, prema analizi NALED-a, otkako je elektronski sistem javnog nadmetanja postao jedini način za prodaju imovine u izvršnom postupku, interesovanje za e-Aukciju kontinuirano raste – samo tokom 2021. putem ove platforme organizovano je gotovo 14.500 licitacija, što je skoro 50% više nego 2019.

Prodajom je završeno nešto više od 13.750 postupaka dok su ostale obustavljene.

– Zahvaljujući elektronskoj proceduri, javno nadmetanje više nije ograničeno na uzak krug potencijalnih kupaca, već u njemu mogu da učestvuju svi zainteresovani građani ili pravna lica. Predmet prodaje poznat je 15 do 30 dana unapred, a svako ko želi da licitira mora da položi jemstvo od 15% početne cene. Nadmetanja se obavljaju u dva kruga – u prvom je početna cena 70% procenjene vrednosti, dok u drugom iznosi 50%. Pravnoj sigurnosti učesnika dodatno doprinosi i to što su svi ponuđači anonimni, tako da ni oni međusobno, kao ni javni izvršitelji, ne mogu da znaju ko se krije iza identifikacionog broja. O učinkovitosti novog sistema najbolje svedoči činjenica da dosad nije zabeležena nijedna žalba na račun narušavanja anonimnosti, vršenja pritiska na odluke ili neki drugi vid zloupotrebe – rekao je Dejan Vuković, potpredsednik Saveza za imovinu i investicije u NALED-u.

Da li biste zbog povoljne cene kupili nekretninu koja je nekome oduzeta?

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

EKSKLUZIVNO! Ovo su originalne SMS poruke kojima je REKETAŠ ADVOKAT A.Č IZ BEOGRADA I REPORTER G.Š IZ KRALJEVA PRETIO Aleksandru Radovicu od koga su hteli da iznudi pare!

SLEDECA VEST….

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 5 = 10

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)