G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / DOK SU GA HAPSILI IZGOVORIO JE SAMO JEDNU REČENICU Ilija nakon ubistva roditelja i dede policajce ŠOKIRAO HLADNOKRVNOŠĆU

DOK SU GA HAPSILI IZGOVORIO JE SAMO JEDNU REČENICU Ilija nakon ubistva roditelja i dede policajce ŠOKIRAO HLADNOKRVNOŠĆU

FELJTON.rs
13.04.2022.

„Gladan sam“ bila je jedina jedina rečenica koju je izgovorio Ilija Glišović (21) iz Kulinaca kod Čačka, osumnjičen za trostruko ubistvo roditelja Milana (57) i Slađane (49) i dede Sretena (87), kada ga je policija privodila.

Trostruko ubistvo u Čačku Foto: Privatna Arhiva, Kurir/D.Č.

Zločin se dogodio u petak oko 22 časa. Kamere sa jednog objekta u komšiluku su zabeležile da je neko oko 21 čas spustio roletne u kući, a onda je oko 23 časa neko, ispostavilo se Ilija, napistio kući i zaključao vrata.

UDARNA VEST…

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

Iste večeri je otkriveno šta se dogodilo, kada je Ilijin brat Nikola nešto posle ponoći došao kući iz grada i zatekao zaključana vrata i spuštene roletne na celoj kući. Dozivao je ukućane, ali niko nije odgovarao, a onda je kroz otvor na jednoj roletni video telo, nakon čega je razvalio vrata i zatekao preklane članove svoje porodice.

Kuća u kojoj je ubijena porodica u Čačku
Kuća u kojoj je ubijena porodica u Čačku

Pozvao je policiju i od tog trenutka je na teritoriji Čačka zavladalo opasno stanje. Uviđaj u porodičnoj kući je trajao satima, a policija je odmah krenula u potragu za ubicom.

Otišao kod druga, skinuo krvavu garderobu

Ilija je za to vreme svratio kod druga, gde je presvukao krvavu odeću, a onda je lutao ulicama naselja. Sutradan je lociran i uhapšen na ulici nedaleko od porodične kuće u kojoj je, kako se sumnja, pobio roditelje i dedu.

Ilija G.
Ilija G.

Dok su mu policajci stavljali lisice na ruke izgovorio je samo jednu rečenicu: „Gladan sam.“

Tada mu je dređeno zadržavanje od 48 časova, nakon čega je sproveden kod tužioca i određen mu je pritvor do 30 dana.

Tri moguća epiloga suđenja

Prema rečima advokata Lazara Petrovića, postoje tri moguća epiloga suđenja ovom mladiću.

– Ovaj slučaj je specifican iz razloga što zakon predviđa mogućnost da se učiniocu dela, koji nije navršio 21 godinu u toku suđenja, sudi kao maloletniku i u tom slučaju maksimalna kazna bi mu bila 10 godina. Ukoliko bi tužilac kvalifikovao ovaj zločin kao teško ubistvo, a sudilo mu se kao punoletnom, zaprećena kazna je od najmanje 10 godina do doživotnog zatvora – kazao je ranije advokat Petrović, koji nije angažovan na slučaju, već je izneo šta bi hipotetički moglo da se dogodi:

„U slučaju da se dovede u pitanje uračunljivost počinioca zločina, može se izreći mera obaveznog lečenja u ustanovi, koja može trajati doživotno.

Bio hospitalizovan, procenili da nije rizičan

Kako se sumnja, Ilija je roditelje pobio tokom zavisničke krize, nakon što se posvađao sa njima zbog novca koji mu je bio potreban da kupi narkotike.

Ovo kobno nasilje nije bilo jedino u kući Glišovića, jer je Ilija i ranije maltretirao ukućane, pretio ih i napadao nožem, zbog čega su ga prijavljivali policiji.

Milovan Glišović
Milovan Glišović

On je, nakon poslednje prijave oca Milana za napad, proveo dva meseca u dve psihijatrijske ustanove 2021. godine, prvu na odeljenju psihijatrije Opšte bolnice u Čačku, a zatim u Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Po završteku lečenja je završio u Centru za socijalni rad, a tamo su procenili da je „rizik od ponavljanja sličnih situacija nizak i da nema potrebe za određivanjem mera zaštite od nasilja u porodici i daljem vođenju postupka“.

Porodica se od tada, prema evidenciji Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, nije obraćala nadležnim organima.

Slađana Glišović
Slađana Glišović

Bili su ugledna porodica

Meštani Kulinovaca i dalje su šoku.

– Mi smo svi šokirani, ne izlazimo iz kuće. To da se desi, da pobije porodicu, ne, ne, nemam reči, ne znam šta da kažem – kaže je sagovornica.

Prema rečima komšija, Glišovići su bili ugledna i cenjena porodica, dobri i vredni ljudi. Međutim, znalo se u naselju, kako navode, da imaju problem sa sinom.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

EKSKLUZIVNO! Ovo su originalne SMS poruke kojima je REKETAŠ ADVOKAT A.Č IZ BEOGRADA I REPORTER G.Š IZ KRALJEVA PRETIO Aleksandru Radovicu od koga su hteli da iznudi pare!

SLEDECA VEST….

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/blic)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

50 − = 45

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)