G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / DRUŠTVO / BLJUTAVO! MARINIKA PRETI, ĐILAS SPINUJE Potpredsednica SSP i njen partijski šef pokazali sve što je trebalo da znamo o njima

BLJUTAVO! MARINIKA PRETI, ĐILAS SPINUJE Potpredsednica SSP i njen partijski šef pokazali sve što je trebalo da znamo o njima

FELJTON.rs
23.03.2022.

U dva dana Dragan Đilas i Marinika Tepić kao na dlanu su nam pokazali kako doživljavaju novinare, medije i kako oni vide slobodno novinarstvo.

BLJUTAVO! MARINIKA PRETI, ĐILAS SPINUJE Potpredsednica SSP i njen partijski šef pokazali sve što je trebalo da znamo o njima
Alo

Ukratko: Marinika bi da se novinarima sveti i lustrira ih (što znači otpušta i proganja) čim dođe na vlast, dok je za njenog partijskog šefa vrhunac novinarstva kad se uz vest o porodičnoj tragediji ili nekom sličnom događaju u naslov stavi „mir i stabilnost“, aludirajući na izborni slogan SNS-a.

Tepićeva je na RTS-u u redovnom terminu za predstavljanje izbornih lista poručila da je njena politička opcija navodno žrtva cenzure i da ne dobijaju prostora koliko bi trebalo. Usledio je niz žalopojki, a onda i pretnja novinarima i medijima, što je, očigledno, u stvari i bila suština njene poruke:

Udarne vesti

img
Alo
VUČIĆ SE SASTAO SA SRBIMA SA KOSOVA I METOHIJE: Razgovor u Palati Srbija posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost
img
Alo
DELA GOVORE! Vučić za samo tri nedelje uradio više nego što su prethodne vlasti za ceo svoj mandat
img
Alo
Panika u Evropi: Nemci pustoše rafove, u Austriji – hleb iz konzerve

– Oni koji su se ogrešili o ljude, a kada kažem da su se ogrešili na ljude, tu mislim na ljudska prava, a to su i pravo na slobodno informisanje, i pravo na slobodu izbora, i pravo na rad, i pravo na adekvatnu zaštitu, i pravo na lečenje… Dakle, svi oni koji su se ogrešili na ovo biće lustrirani, što znači da više nikada neće moći da budu na mestima na kojima su bili dosad.

Alo

SVIMA SVE JASNO 

Marinika bi posle ovakve izjave verovatno bila opoziciona pobednica dana da je nekoliko sati kasnije sa vrha liste nije potisnuo upravo Dragan Đilas. Ili, da budemo precizniji, portal koji je pod njegovom direktnom kontrolom. Tako nam je sajt Direktno u praksi pokazao kako Đilas i Tepićeva misle da mediji treba da rade.

Naime, stariji bračni par pronađen je mrtav juče ujutru u porodičnoj kući u niškom naselju Pantelej. Ovu porodičnu tragediju, u kojoj nije bilo elemenata nasilja ili bilo čega sličnog (oboje su umrli prirodnom smrću), pomenuti sajt pokušao je politički da iskoristi, stavljajući u naslov slogan SNS-a „mir i stabilnost“. 

Isto su uradili sa još nekoliko naslova iz takozvane crne hronike. Kako se pojavilo u komentarima na društvenim mrežama, ali i u drugim medijima, ovakvo spinovanje i zlonamerno povezivanje nespojivog još nikad nije viđeno u Srbiji. A mi ćemo dodati, ako je i od Đilasa – mnogo je.

Direktorka Studija B Ivana Vučićević za Alo! kaže da je od tandema Tepićeva – Đilas ništa ne iznenađuje:

Alo

– Ne čude poslednje izjave Marinike Tepić i pretnje lustracijom novinarima u Srbiji jer je ovo očigledno samo jedan od aspekata revanšizma za koji se zalaže Vuk Jeremić, koalicioni partner Dragana Đilasa, poslodavca Tepićeve. Marinika preti svim novinarima koji su slobodni od uticaja novca Dragana Đilasa, kojem se ona opet klanja. Marinika preti lustracijom i svim ljudima koji imaju hrabrosti da kažu da je Đilas lopov, a ona lažov. To kako izgleda novinarstvo koje Marinika ljubi, najbolje se vidi u ostrašćenim programima tajkunskih medija koje finansira Đilas, a u kojima se svakodnevno iznose laži na račun Srbije i njene vlasti. U stanju su čak, kao portal Direktno, da samoubistva u Srbiji uračunaju u nešto što našu zemlju čini nebezbednom i tako, navodno, dokazuju da je država nesposobna da održi mir i bezbednost. 

DROGA I KOKOŠKE

Naša sagovornica smatra i da bi, da je pravde, lustracija odavno bila primenjena na Mariniku i njenog šefa. 

– Na Đilasa zbog lopovluka, a na nju zbog veza s kriminalcima, od kojih je čak tražila da se obračunavaju sa za nju nepodobnim novinarima. Ono što je od kokošaka u Moroviću videla drogu, neka bude na naš račun – zaključuje Ivana Vučićević.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

SLEDECA VEST….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/izvoralo foto alo)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

54 + = 60

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)