G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / POLITIKA / VIDEO: Đokovići prekinuli pres nakon pitanja o tome šta je Novak radio u javnosti dok je bio zaražen

VIDEO: Đokovići prekinuli pres nakon pitanja o tome šta je Novak radio u javnosti dok je bio zaražen

FELJTON.rs
12.01.2022.

Članovi porodice Novaka Đokovića nisu na današnjoj konferenciji za novinare odgovorili na pitanje o njegovom kretanju u danima kada je imao pozitivan test na koronu.

Beograd, 10.01.2022. – Porodica novaka Djokovica odrzala je konferenciju za novinare, danas u restoranu „Novak“ u Beogradu. Federalni sud u Melburnu ponistio je danas odluku Vlade Australije o ukidanju vize najboljem teniseru sveta Novaku Djokovicu i nalozio njegovo pustanje na slobodu. Govorili su stric Novaka Djokovica Goran Djokovic, majka Dijana Djokovic, otac Srdjan Djokovic (L) i brat Marko Djokovic (D). (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS)

Foto: Beta (Miloš Miškov)Novakov brat Đorđe Đoković je prethodno kratko prokomentarisao da je sva dokumentacija dostavljena australijskim vlastima. Nakon pitanja o tome gde je Novak bio 17. decembra, dan nakon što je ustanovljeno da je pozitivan na korona virus, iako mu je otac suflirao da kaže da pitaju sud, rekao je da je pres konferencija završena.Novinari su pitali gde je bio Novak Đoković 16. i 17. decembra prošle godine. Srđan Đoković šapnuo je Đorđu: „To je pitanje za sud. Pitajte sudiju“.

BAHATI BRANKO ZIGIC Trener Proletera! Izazvao saobracajnu nesrecu i pobegao sa lica mesta

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Novinari su insistirali na odgovoru, a onda je Đorđe Đoković prekinuo pres konferenciju. „Proces i svi dokumenti su javni i legalni. Hvala svima još jednom što ste došli. Želim Vam sve najbolje. Hvala na podršci. Živeo Novak i idemo po još jednu titulu“, rekao je Đorđe Đoković. Pogledajte snimak od 58. minuta: https://www.youtube.com/embed/x8P5JuMPfWI Podsećamo, kako stoji u dokumentima koje je objavio Federalni okružni i porodični sud Australije, Đokovićevi advokati su naveli da je „datum prvog priznatog testa na kovid zabeležen 16. decembra 2021. godine“, dodajući da pre polaska na australijski kontinent nije imao temperaturu ili simptome koji bi ukazali na to da je zaražen korona virusom. 

Tog 16. decembra Pošta Srbije se pohvalila „poštanskim markama za najboljeg“, predstavivši jedinstveno izdanje prigodnih poštanskih markica „Tenis: Novak Đoković, prvi reket sveta“. V.d. direktoru Pošta Srbije Zoranu Đorđeviću ovom događaju priključio se i sam Đoković. Kako je Đokovićeva supruga, Jelena, podelila na društvenim mrežama, oni su potom prošetali muzejom. Kasnije istog dana Đoković je učestvovao na panelu koji je organizovala njegova fondacija, a na kojem su uz njega bili još i sportska direktorka Olimpijskog komiteta Srbije Sonja Vasić i trener Košarkaškog kluba Partizan Željko Obradović.  Dan kasnije, 17. decembra, Đoković je uručio pehare najboljim takmičarima Teniskog saveza Beograda za 2021. Tom prilikom Đoković se slikao sa nagrađenima ponaosob, među kojima je bilo dece.

NE PROPUSTITE……

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

SLEDECA VEST….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 76 = 85

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)