G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / GORE DRUŠTVENE MREŽE: Split je mali grad, a Matejevi prijatelji su težak ološ, oni su mu sipali nešto u piće?!

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Split je mali grad, a Matejevi prijatelji su težak ološ, oni su mu sipali nešto u piće?!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
12.01.2022.

Drugovi Mateja Periša (27) iz Splita, za kojim se u Beogradu traga već 11 dana, od početka potrage su se povukli u potpunu ilegalu i ne daju izjave za medije, te se u javnosti pokrenula polemika da li su zaista utučeni ili pak kriju detalje o noći između 30. i 31. decembra, kada se njihovom prijatelju izgubio svaki trag u Beton hali!

Matej Periš, podsetimo, nestao je iz kluba „Gotik“, kada je istrčao napolje, a njegov nestanak, prema zvaničnim informacijama prijavljen je 31. decembra u 18 sati. Kako su drugovi ranije ispričali, oni su oko 02.30 primetili da Mateja nema, iako se na snimcima sa nadzornih kamera vidi da je mladić još oko 01.47 trčao beogradskim ulicama, posle čega je navodno ušao u Savu.

BAHATI BRANKO ZIGIC Trener Proletera! Izazvao saobracajnu nesrecu i pobegao sa lica mesta

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

– Niz je nelogičnosti u slučaju nestanka Periša. Njegovi prijatelji, koji su prijavili nestanak, u početku nisu bili previše komunikativni sa policijom. Međutim, kada je njegov otac Nenad stigao u Beograd videli su se s njim, a posle toga su dali izjave u policiji – priča izvor:

– Ispitani su i na poligrafu i sva šestorica su prošla dektetor laži, te su se vratili u Hrvatsku. Očito nema indicija da su povezani direktno s nestankom, ali je misterija zbog čega ćute i ne žele da javno govore o dešavanjima od kobne noći.

Bazne stanice

Telefon prestao da radi na Sava promenadi?

Bazne stanice, kako Kurir saznaje, potvrdile su da se telefon Mateja Periša ugasio u blizini restorana na Sava promenadi, odnosno, da je tu poslednji put registrovan. Na snimku koji je ranije objavljen vidi se da Matej posle jednočasovnog trčanja po Karađorđevoj i ulicama oko Beton hale, dolazi do restorana na Sava promenadi i navodno ulazi u vodu.

– Bazne stanice pokazuju da se telefonu gubi trag upravo tu, u blizini restorana. Pretpostavlja se da je telefon prestao da radi kada je ušao u vodu – kaže izvor.

Komentari na društvenim mrežama nimalo ne idu na ruku šestorici drugova koji su bili sa Perišem u Beogradu.

– Raznih teorija ima, od toga da znaju nešto pa su se povukli, pa sve do toga da su ga oni ubili i sipali mu nešto namerno u piće – kaže izvor.

Ispod Matejeve slike na njegovom Instagram profilu niz je sličnih komentara, uglavnom negativnih po njegove prijatelje.

– Neverovatno mi je da se niko od prijatelja ne oglašava, da ne šeruju Matejeve slike, da se nisu organizovali da dođu i pomognu u potrazi. Split je mali grad, a prijatelji su mu teška ološ – samo je jedan od komentara:

– Jasno je iz aviona da su mu prijatelji stavili nešto u piće iz šale, čim toliko ćute! Oni znaju šta se desilo u klubu i zašto je Matekj istrčao, zašto neće da kažu?

Pojavio se snimak iz „Gotika“

Cobi peva „Nekada mi dođe da ostavim sve i odem“

Desetog dana od nestanka Mateja Periša (27) iz Splita društvenim mrežama počeli su da kruže snimci nastali u beogradskom klubu „Gotik“ u noći kada je on nestao. Na videu, koji su posetioci kluba snimili mobilnim telefonom, vidi se da na bini peva Slobodan Veljković Cobi, koji je te večeri, u noći između 30. i 31. decembra, nastupao u „Gotiku“. Na objavljenom snimku se vidi da je u klubu atmosfera bila vesela, ne vidi se nikakav sukob, niti problem. Zanimljivo je da se na snimku koji je objavljen čuje pesma „Biseri iz blata“, čiji stih glasi: „Nekad mi dođe da ostavim sve i odem“.

Matej Periš
FOTO: PRINSTCREEN INSTAGRAM

Građane je zanimalo i zašto su čekali toliko dugo da prijave nestanak, kao i zbog čega su dali pogrešnu boju patika.

– Nek idu na profile tih momaka, videće ko su i šta su i zašto su čekali 16 sati da prijave slučaj. Pa dok se očiste, naravno. Jedan čak na profilu daje psu list kanabisa. Jako primereni dečaci. Cela Srbija se digla na noge, a njima je i dalje upitno koliko želimo da nađemo momka – piše u komentarima.

Kurir je juče uspeo da stupi u kontakt sa jednim od Matejevih prijatelja sa kojim je on bio u Beogradu, ali i „Gotiku“.

On je za Kurir ekskluzivno objasnio zašto su odlučili da se povuku.

– Najbitnije je da istinu znaju oni koji nas poznaju i oni koji treba da znaju, kako bismo sačuvali svoju privatnost i mir, a s ciljem da i dalje budemo maksimalna podrška Matejevoj porodici i svim istražnim organima koji učestvuju u njegovom pronalasku. Internet je pun laži i neistine. Gospodin Nenad Periš govori u ime svih nas – rekao je za Kurir mladić čije je ime poznato redakciji i zahvalio se na razumevanju.

Matejev otac se moli u crkvi

On je za mene živ dok me ne razuvere dokazima

Nenad Periš izjavio je juče za portal 24.hr da novih informacija nema, ali da je u stalnom kontaktu sa policijom. – Upravo sam na ulazu u crkvu idem da se pomolim za Mateja, on je za mene živ i tako će biti sve dok me ne razuvere s dokazima. Moja je najveća želja da Mateja zagrlim i kažemo jedan drugome da idemo dalje kroz život bez obzira šta je do sada bilo – rekao je Periš:

– Čoveku ništa drugo nije preostalo nego da se nada, i ta nada je ono što mene i ostale članove naše porodice drži na nogama. Veliku snagu nam daju i svi ljudi koji mi se javljaju i nude pomoć, saosećaju sa mnom, jer velika većina su roditelji pa razumeju kroz šta prolazimo. Možete zamisliti kakvu je bol imala Isusova majka dok je gledala kako joj sina pribijaju na krst, to je bol koju samo majka zna, tako je i s Matejevom majkom, i nju vera i nada drže u životu, sestrice su mu mlade i njih nastojimo zaštiti. Nije što je moj, ali on je oduvek bio naše milo i drago dete i tako će biti i ubuduće. Idem se pomoliti dragom Bogu da nam pomogne da saznamo istinu, da se ova neizvesnost konačno prekine.

NE PROPUSTITE……

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

SLEDECA VEST….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

64 + = 65

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)