G-E0EWZBLP0V
понедељак , 6 маја 2024
Home / CRNA HRONIKA / MISTERIJA STRADANJA PORODICE IZ ALEKSINCA: Ubio ih je neko koga su dobro poznavali, Đokići pronađeni vezani?

MISTERIJA STRADANJA PORODICE IZ ALEKSINCA: Ubio ih je neko koga su dobro poznavali, Đokići pronađeni vezani?

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
02.10.2021.

Tragično se završila potraga za porodicom Đokić iz Aleksinca koja je nestala pre šest dana, u nedelju posle ponoći. U prepodnevnim satima policija je pronašla njihov automobil koji je zapaljen, a nakon nekog vremena, nađena su i tela za koja su forenzičari utvrdili da su Goran, Gordana i Lidija Đokić.

Šta će pokazati istraga, kako su i zbog čega Đokići stradali?

O ovim temama u emisiji „Usijanje“ na Kurir televiziji govorili su predsednik Sindikata policije i policijskih starešina Blažo Marković i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije koji je bio u kontaktu sa članovima porodice nakon „vesti o smrtnom ishodu.

MARKOVIĆ U USIJANJU: Đokiće ubio neko ko ih je dobro poznavao

MARKOVIĆ U USIJANJU: Đokiće ubio neko ko ih je dobro poznavao

„Danas sam sedeo s prijateljem koji je pozvao člana porodice Đokić i tada se začuo plač. Neposredno posle toga su i mediji objavili da su tela pronađena. Kod nas se nikad nije desilo da nestane cela porodica. Međutim, kada je policija u stanu pronašla dokumenta, to je dalo trag da cela priča ide ka nečemu što niko nije želeo. Zabrinjava što je sve više monstruoznih ubistava“, rekao je Milosavljević, pa dodao:

„Ovo trostruko ubistvo je dobro organizovano, što znači da iza svega stoji ozbiljna logistika“.

MILOSAVLJEVIĆ U USIJANJU: Iza ubistva porodice Đokić stoji ozbiljna logistika

MILOSAVLJEVIĆ U USIJANJU: Iza ubistva porodice Đokić stoji ozbiljna logistika

Marković se nadovezao:

„Svakog normalnog čoveka je ovaj zločin potresao. Policajcima koji su pronašli tela trebaće vremena da se oporave. Zapaljena tela su najteža za forenzičare. Iz ugla policajca, mnogo mi je teško. Ubio ih je neko koga su dobro poznavali“.

Milosavljević se složio:

„Oni nisu tražili pomoć, definitivno je tu bio neko ko ih dobro poznaje. Ipak su to tri osobe. U prethodnom periodu Goran je imao pretnje u menjačnici, što se dešavalo više puta. Zato je preventiva veoma bitna. Svaki vid reketiranja se mora prijaviti“.

NE PROPUSTITE

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

„Ovo je strašno, da neko veže ljude i strelja ih, pa zapali?“, u neverici je pričao Marković.

„Oni su zapalili tela da bi uništili biološke tragove, ali će to Nacionalni centar za forenziku utvrditi“, rekao je Milosavljević, pa nastavio:

„Radilo se o jednoj finoj, patrijarhalnoj porodici, kako sam saznao. Pominju se pozajmice novca i to velikog iznosa, pretpostavlja se da je to motiv. Verovatno su uleteli u zasedu, a tako patrijarhalnu porodicu nije teško zaplašiti. Pogledao sam te puteve kojima su prolazili, to su uski putevi, nije problem preprečiti put“.

„Ovakvi zločinci se najlakše otkriju sa očevicima. Ne zaboravite da je prošlo šest dana i da je počinilac mogao da ode i da se vrati iz Amerike. Takođe, moguće da je reč o plaćenom ubici, a da naručilac sedi ovde. Imali smo sličan slučaj kod ubistva pevačice Jelene Marjanović, dovodili smo i vračare. Da me ljudi ne shvate pogrešno, niko nije pobegao policiji“.

Usijanje dana
FOTO: KURIR

„Teško da bi čovek koji godinama drži menjačnicu delio sa majkom, pa i sa ženom to da mu prete“, rekao je Milosavljević.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

62 + = 70

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)