G-E0EWZBLP0V
субота , 27 априла 2024
Home / REALITY / SESTRA VELJE NEVOLJE KUMA KIJI KOCKAR: Pomagala joj da prikupi glasove i pobedi u Zadruzi

SESTRA VELJE NEVOLJE KUMA KIJI KOCKAR: Pomagala joj da prikupi glasove i pobedi u Zadruzi

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
14.09.2021.

Vanja Ibrahimović sestra Damira Ibrahimovića (20), optuženog za ubistvo druga Ivana Trifunovića (22) kuma je rijaliti zvezde Kije Kockar, saznaje FELJTON.rs!

Vanja i Kija su svojevremeno bile nerazdvojne, a Vanja joj je navodno, prema pisanjima medija, pomagala u prikupljanju glasova kada je Kija pobedila u rijalitiju „Zadruga“.

Inače, Vanja i Damir Ibrahimović su bliski rođaci s Veljkom Belivukom, koji se od 4. februara nalazi u pritvoru zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja se sumnjiči za ubistva, otmice i druga krivična dela.

Velika podrška

– Majka Ibrahimović i Belivukov otac su brat i sestra od ujaka – objasnio je sagovornik FELJTONA i dodao:

– Vanja je kuma Kije Kockar, i ona je bila uz nju u njenim najgorim trenucima u životu. U žižu javnosti Vanja je dospela kao osoba koja je Kiji bila najveća podrška kada je kao prevarena žena ušla u rijaliti „Zadruga1“. Takođe, bila je organizator svih glasača koji su je doveli do pobede te sezone.

kija kockar
KIJA KOCKARFOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Međutim, prema pisanju medija, ali i Instagram profila Kije i Vanje, njih dve odskoro nisu u dobrim odnosima, pa se čak ni ne prate na pomenutoj mreži.

Vanja Ibrahimović na suđenju
VANJA IBRAHIMOVIĆ NA SUĐENJUFOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Bili su kao braća

Damiru Ibrahimoviću juče je bilo zakazano suđenje u Palati pravde u Beogradu za zločin u noći proslave Srpske nove godine, ali je ono odloženo, jer je okrivljeni tvrdio da „psihički nije spreman da iznese odbranu“.

ubijeni ivan trifunović i damir ibrahimović
UBIJENI IVAN TRIFUNOVIĆ I DAMIR IBRAHIMOVIĆFOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Nisam kriv, ali ne mogu da iznesem odbranu, jer sam uznemiren i to ću uraditi na sledećem pretresu – rekao je Ibrahimović na suđenju.

Vidno potresen, u crnini i s fotografijom u ruci Dragiša Trifunović, otac ubijenog Ivana, juče je na suđenje došao sa ženom Biljanom i ćerkom Ivanom.

otac ubijenog ivana trifunovića
OTAC UBIJENOG IVANA TRIFUNOVIĆAFOTO: KURIR.RS

– Hoću da mi Dača kaže zašto je to uradio! Pa njih dvojica su bila kao braća, a niko od njegovih nam nije ni saučešće izjavio – rekao je za Kurir nesrećni čovek i dodao da je odgledao snimak sa sigurnosnih kamera, na kome se, kako tvrdi, vidi kako Damir ubija Ivana.

– Vidi se kako Ivan ide stazom sa rukama u džepovima. Vidi se auto iz kog izleće Damir, prilazi mu i jednom ga udara u grudi. Ivan nije stigao ni da izvadi ruke iz džepova.

Ranio ga, pa mu tešio oca

Otac je zatekao sina krvavog na pločniku, dok je Damir bio pored njega i vikao mu da izdrži.

– Damir je bio sa mnom i dok smo Ivana vozili u bolnicu. Ubeđivao me: „Izdržaće, ne brini, nije duboka rana“, a izgovorio je i: “ Ivan me je šutnuo, zakačio sam ga čašom“ – navodi Trifunović.

Porodica Ibrahimović juče nakon suđenja nije želela ništa da komentariše.

Zlatan Ibrahimović

Čuveni fudbaler blizak rođak

Zlatan Ibrahimović
FOTO: PROFIMEDIA

Druga rođena sestra optuženog za ubistvo, Irena Ibrahimović Bukvić, manekenka i vlasnica modne agencije, pre 11 godina učestvovala je u rijaliti programu „Farma“.

– Devojka je tada bila dve nedelje na „Farmi“. Bila je veoma kulturna i divna devojka. Nakon toga se povukla sa javne scene, a tada je otkrila da joj je fudbaler Zlatan Ibrahimović blizak rođak – podseća izvor i dodaje:

– Međutim, nije želela da ističe to u prvi plan, jer je želela sama da se predstavi i da gradi karijeru.

Otac ubijenog

Zajedno slavili

Otac ubijenog Ivana Trifunovića kaže da nijedno slavlje nije moglo da prođe, a da ove dve porodice nisu zajedno.

– Punolestva, rođendani, svadbe kao i doček Nove godine Ivan i Damir su zajedno proslavljali. Dan pre tragedije ja sam im nabavio prase ovde sam ga sekao. To koliko je Ivan cenio i voleo Damira svedoči i fotografija koju je podelio na fejsbuk profilu iznad koje je napisao: „Za pravu braću život daću“ – kaže Trifunović.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

34 − = 29

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)