G-E0EWZBLP0V
петак , 3 маја 2024
Home / REALITY / GRAND PRODUKCIJA UTAJILA POREZ! JOŠ JEDNA PREVARA ŠOLAKA: Članovi žirija Zvezda Granda dobijaju OGROMNE honorare, a bez ugovora!

GRAND PRODUKCIJA UTAJILA POREZ! JOŠ JEDNA PREVARA ŠOLAKA: Članovi žirija Zvezda Granda dobijaju OGROMNE honorare, a bez ugovora!

STARS FELJTON.rs
15.08.2021.

„Grand produkcija“, koja posluje u sistemu Junajted medije u vlasništvuDragana Šolaka, isplaćuje astronomske honorare članovima žirija „Zvezde Granda“, s kojima nemaju potpisane ugovore, što znači da tako izbegavaju da plaćaju ogroman porez državi!

Kako je Kurir juče pisao, Đorđe David, Ana Bekuta, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili iJelena Karleuša od produkcije su dobili povišice u novoj sezoni. Prema rečima našeg izvora, roker je sa 1.000 evra, koliko je imao, podigao sebi cenu na 3.000. I ostali članovi su sebi žicnuli koji evro više.

Dragan Šolak
FOTO: PRINTSCREEN

Tako je Bosanac ugovorio 500 evra više, pa umesto 1.500 sada ima 2.000 evra. Viki i Bekuta kao da su se zajedno dogovarale, pa su sa 2.000 podigle sebi cenu na 2.500. Evrovizijska pobednica i „mala od skandala“ su skočile čak za 1.000 evra, pa sada Marija uzima 4.500 umesto 3.500, dok je njena koleginica sa 5.000 otišla na 6.000 evra po emisiji.

Jelena Karleuša
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

S obzirom na to da u sezoni ima 40 emisija „Zvezda Granda“, dolazi se do podatka da Karleuša samo od ove emisije godišnje zaradi oko 240.000 evra! Ta računica pokazuje da je ona svoje žiriranje najbolje unovčila. Sledi Marija Šerifović sa 180.000, David – 120.000, potom Bekuta i Viki sa 100.000, a Bosanac sa 80.000.

Saša Popović
FOTO: PRINTSCREEN

Iz pres-službe „Granda“ poslali su dopis medijima u kojem piše da postava žirija ovog šoua radi za džabe i da nemaju ugovore. Međutim, to nije istina, tvrde naši sagovornici, a to se može zaključiti i po onome što su raniji izjavljivali članovi žirija. Marija Šerifović je više puta javno izjavljivala da od bivšeg direktora „Granda“ Saše Popovića traži povišicu za to što satima sedi i ocenjuje kandidate, dok se Jelena Karleuša požalila da od honorara u žiriju može da kupi samo grisine i da ne dobija novac, za razliku od ostalih. Odmah ju je demantovao Popović.

– Karleuša ne sedi za džabe u žiriju, ne sekirajte se! Zaradi ona mnogo više nego svi mi – kazao je on 2018.

Zvezde Granda, žiri
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Dakle, problem je u tome što, kako su iz „Granda“ i sami priznali u saopštenju, oni po svoj prilici nemaju ugovore sa članovima žirija nego im pare isplaćuju na ruke. Na taj način država je prevarena jer se ne plaća porez na iznose koje dobijaju članovi žirija.

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da dobijemo komentar članova žirija, ali samo njih dvoje su nam se javili na pozive. Među njima je bio Đorđe David, koji je svojom izjavom potvrdio saznanja Kurira da novac dobija na ruke!

Đorđe David, Saša Popović
FOTO: PRINTSCREEN/ZVEZDE GRANDA

– Ja imam dogovor sa Sašom Popovićem i, što se mene tiče, to mi je jače od bilo kog papira – poručio je on.

Drugi član žirija, koji nas je zamolio da ne pominjemo njegovo ime, rekao nam je da ima ugovor sa „Grandom“ još iz perioda dok je Popović bio direktor, kao i da su naše informacije o povećanju honorara u novoj sezoni tačne. – To se sve na ruke isplaćuje, muljaju na sve strane. Vaš tekst o povišicama je tačan u mom slučaju, a koliko znam, i za ostale članove. Jedino mislim da Karleuša ima veći honorar, ali ne mogu da tvrdim – rekao je on.

Grand tvrdi Saša zarađuje 2.000 e mesečno

U saopštenju „Grand produkcije“ navodi se da Saša Popović ima mesečnu platu otkako je prodao „Grand“ i da ona iznosi 2.000 evra. – Saša Popović kao predsedavajući član žirija radi kao kreativni direktor našeg takmičenja, za šta inkasira honorar od 2.000 evra iliti 236.000 dinara, koliko iznosi zvanični srednji kurs Narodne banke Srbije, što se može proveriti – napisali su iz pres-službe. Proverili smo njihove navode.

Popović sa „Grandom“ ima ugovor preko firme „Agencija Popović entertejment end konsalting Beograd“, koja je osnovana 7. maja 2019. Za manje od osam meseci, koliko je poslovala u toj godini, firma je zaradila 2.355.000 dinara. Međutim, u prošloj godini Popovićeva firma je prijavila bruto dobitak 129.000 dinara, od čega je porez 15.000, pa je Saši ostalo svega 114.000 dinara. Postavlja se pitanje na koji način je „Grand produkcija“ isplaćivala Popoviću honorar od 236.000 dinara mesečno, ako to nisu uradili preko njegove firme, kao što je bio slučaj u 2019. godini.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 5 = 3

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)