G-E0EWZBLP0V
среда , 1 маја 2024
Home / SPORT / Mašina koja pobeđuje ustvari je čovek!

Mašina koja pobeđuje ustvari je čovek!

FELJTON.rs
2.08.2021.

Nemačka štampa je propratila neverovatnu i iznenađujuću seriju poraza i odustajanje od meča u miks dublu Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama. Superzvezda je dozvolila i da se zaviri u njegovu dušu.

Tokio 2020 | Tennis | Novak Djokovic

„Ako neki sportista tako retko mora da se nosi sa porazom kao Novak Đoković, možda ćete u nekom trenutku biti skloni da ga smatrate imunim na poraz. Ali naravno da nije imun, ništa više od bilo koga drugog, a olimpijski teniski turnir u Tokiju to je odlično pokazao“, piše Zidojče cajtung.

„Novak Đoković, dominator svih dominatora i na putu do grend slema, posle polufinala protiv Aleksandra Zvereva izgubio je meč za treće mesto protiv Pabla Karena Buste.“

„Kao i protiv Zvereva, on je naravno bio favorit protiv Španca, kao i protiv Zvereva, odustao je u jednom trenutku od igre, neobično uzrujan, takođe iscrpljen.

A svaki serijski pobednik, čija serija puca, odmah gubi sjaj nepobedivosti. Đoković se u Tokiju ponovo pretvorio u profesionalca kojeg je moguće pobediti, što je on, naravno, uvek i bio. Svaka mašina koja pobeđuje je ustvari čovek. Ali, tek sada to ponovo može jasnije da se vidi. Ipak, njegovo odustajnje od igre u miks dublu ostavlja gorki ukus“, piše Zidojče cajtung

Neslavni olimpijski odlazak Novaka Đokovića (Velt)

„Novak Đoković bio je na putu da uđe u istoriju tenisa. Međutim, nakon tri poraza u roku od 24 sata, živci su popustili. Reketi su leteli na tribine“, piše Velt.

„Tih 24 sata mora da su bili noćna mora za Novaka Đokovića. Sve do 6:1, 3:2 i sopstvenog servisa u polufinalu olimpijskog teniskog turnira, izgledalo je da će svetski broj jedan iz Srbije nastaviti da osvaja sve što se može osvojiti 2021. godine. Već je osvojio tri grend slem turnira. I zlato u Tokiju takođe se činilo nadohvat ruke.

Ali onda je počeo niz događaja za koje se može reći da su bili jedva zamislivi. Jer, ubrzo nakon senzacionalnog poraza od Aleksandra Zvereva, Đoković je takođe izgubio mešovito polufinale sa Ninom Stojanović. Dve potencijalne šanse za zlato izgubljene u roku od nekoliko sati – veliki udarac, čak i za inače samouverenu tenisku zvezdu. Jer nije nestalo samo olimpijsko zlato, već i mogućnost istorijskog „Zlatnog slema“ (osvajanje sva četiri grend slem turnira i olimpijsko zlato u jednoj godini).

Đoković je u subotu iznenađujuće izgubio meč za bronzu protiv Pabla Kareno-Buste. Nakon 22 pojedinačna meča bez poraza, izgubio je dva zaredom. A kako je bilo superzvezdi navikloj na uspehe, videlo se u scenama tokom meča protiv Španca“ piše Velt.

Najtiražniji list u Nemačkoj Bild pod naslovom  – Mega isfrustrirani Đoković – najviše pažnje je posvetio trenucima kada je Đoković gubio živce u meču za bronzu. „Slomio je nekoliko reketa, jedan bacio na praznu tribinu, drao se. Da to nije bes koji se nakupio još u polufinalu?“

Embedded video

Sledi US open

Iz članka Frankfurter algemajne cajtunga (FAZ) izdvajamo: „Bronzana medalja iz 2008. u Pekingu ostaje Đokovićev jedini uspeh na Olimpijskim igrama.

Srpski broj jedan Novak Đoković nada se da njegovo učešće na olimpijskom teniskom turniru neće uticati na njegov početak na US openu. Nada se da mu Tokio neće praviti probleme za grend slem turnir u Njurjoku, koji počinje 30. avgusta. To je nešto u šta trenutno nisam tako siguran, rekao je Đoković u subotu.

Vrhunska zvezda i dalje može da stigne do grend slema sa titulom na US Openu u septembru. Australijanac Rod Laver poslednji je koji je uspeo da osvoji četiri najvažnija teniska turnira u jednoj kalendarskoj godini, daleke 1969.“ piše FAZ.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs+

(FELJTON.rs/dw)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 8

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)