G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / DRUŠTVO / Vulin otkrio kolika kazna čeka Belivuka!

Vulin otkrio kolika kazna čeka Belivuka!

 FELJTON.rs
25.07.2021.

Srbija je posle razbijanja Belivukove bande sigurnija i bolje mesto za život, a zasluga za to pripada predsedniku Vučiću

Vulin otkrio kolika kazna čeka Belivuka
Foto: Printscreen

Vođa organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk na korak je do doživotne robije, a laže zato što nema šta da izgubi, izjavio je juče ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Gostujući na TV Pink, on je rekao da Belivuk pokušava da uceni predsednika Srbije Aleksandra Vučića i sve koji su uključeni u borbu protiv mafije. Vulin kaže da lov na Vučića i članove njegove porodice ne prestaje od kada je 2012. godine preuzeo odgovornost za upravljanje Srbijom, te dodao da se to vidi po natpisima pojedinih medija i onome što govore Belivuk i pripadnici njegove bande.

– Ide se na Vučićevu porodicu, na to da se on prikaže lošim čovekom, ocem, bratom, državnikom, a udaraju tamo gde najviše boli svakog čoveka, na porodicu – rekao je Vulin.

Ministar Vulin se osvrnuo i na kritike zbog čega su prikazane fotografije i detalji o zločinima Belivuka i njegove grupe i upitao:

– Zamislite da nismo sve to pokazali, pa pogledajte kakav tretman ima Belivuk nakon prikazanih zverstava na kojima se on lično fotografiše sa žrtvama, sa leševima i veruje mu se. Da Srbija nije videla svojim očima ovo što smo pokazali, sa ovakvim medijima i opozicijom Belivuk bi bio svetac – napomenuo je Vulin. On je rekao da se Belivuku veruje da govori istinu, a zna se da je klao ljude.

– Oni su mučili ljude i ne samo to, uživali su u mučenju i tražili da pojedine žrtve budu duže mučene. Prema nekima su imali saosećanje i ubili su ih brzo, a neke su mučili satima, čak su bili nezadovoljni ako se to mučenje ne odvija dovoljno dugo. I sad takav čovek ima status krunskog svedoka – rekao je Vulin. Istakao je da predsednika Vučića povezuju sa ljudima s kojima se on apsolutno ni na koji način ne može povezati.

– Prisluškivali su mu razgovore, 1.882 razgovora su proveravana, nije nađeno nijedno krivično delo – rekao je Vulin i nastavio:

– Uopšte ne branim Aleksandra Vučića, od čega da ga branim? Da ga branim od pljuvanja ubice? Belivuk je na korak od doživotne robije, šta on to može da izgubi, pa što da ne laže, što da ne pokuša.

Vulin je rekao da je očekivano da Belivuk laže, ali da je neočekivano da se gadosti koje je objavio KRIK prihvataju kao potpuna istina iz koje se izvlače zaključci. Vulin je istakao da je Srbija posle razbijanja Belivukove bande sigurnija i bolje mesto za život i podvukao da zasluga za to pripada predsedniku Vučiću.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs+

(FELJTON.rs/alo)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

18 − = 12

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)