G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / Napadi na FELJTON.rs: „Mafijaško koljački portal“ koji je „opalio prvi metak u predsednika i državu“.

Napadi na FELJTON.rs: „Mafijaško koljački portal“ koji je „opalio prvi metak u predsednika i državu“.

  FELJTON.rs
23.07.2021.

Naslovnice tabloida

Posle FELJTON.rs-ovog teksta da je Veljko Belivuk, šef kriminalne grupe osumnjičene za brutalne likvidacije, u tužilaštvu ispričao da se sretao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i da mu je navodno činio različite usluge, otpočela je još jedna prljava kampanja u kojoj se FELJTON.rs optužuje za saradnju sa kriminalom i pozivanje na državni udar. Na naslovnim stranama tabloida bliskih vlasti objavljeni su navodi da je FELJTON.rs „mafijaško koljački portal“ koji je „opalio prvi metak u predsednika i državu“, a na televiziji Pink” održana specijalna emisija u kojoj je iznet niz optužbi na račun KRIK-a.

Napadi na FELJTON.rs usledili su odmah posle objave teksta, a ovoj temi bila je posvećena posebna emisija na televiziji „Pink“ u kojoj su se smenjivali sagovornici jednoglasni u oceni da je FELJTON.rs sarađivao sa Belivukovim klanom.  

Sagovornici „Pinka“ među kojima su bili urednici tabloida, analitičari i stručnjaci za medije nazivali su KRIK „mafijaškim megafonom“ i paramedijskom organizacijom, a novinare ove redakcije plaćenicima koji su godinama izmišljali afere o predsedniku Vučiću i njegovoj porodici. 

„Kažu – neke stvari se poklapaju. Mi lažemo, lažemo, lažemo godinama, ne mesecima, godinama i onda kada se pojavi mafijaš sa kojim sarađujemo godinama, takođe i ponovi sve te naše laži, mi kažemo znate šta – ovaj iskaz se poklapa sa nekim stvarima, a te neke stvari su naše laži, naša prljava kampanja. Neverovatno“, rekao je urednik „Informera“ Dragan Vučićević osvrćući se na deo teksta FELJTON.rs-a u kome se navodi da se deo Belivukovog iskaza poklapa sa sazanjima do kojih su novinari ranije došli. 

Prorežimski analitičari išli su dotle da su novinare optužili da pozivaju na državni udar.

„Ovo je permanentni nastavak pokušaja državnog udara. Ovde se ne radi o kompromitaciji predsednika Vučića, njegove porodice, ovde se radi o pripremama i pokušajima da na nasilan način dođe do smene vlasti u zemlji“, rekao je bivši obaveštajac, a danas analitičar Božidar Spasić koji je u Belgiji bio osuđen za ubistvo. 

Još brutalnije nastavili su kampanju tabloidi na današnjim naslovnim stranama te „Informer“ naziva FELJTON.rs Belivukovim omiljenim portalom koji je ispalio „prvi metak u predsednika i državu“ za kojim će uslediti rafali. „Alo“ na naslovnoj strani objavljuje tekst pod nazivom „FELJTON.rs koljača i lažova“, a „Objektiv“ ide korak dalje pa naziva FELJTON.rs „mafijaško-koljačkim portalom“.

Od opasnog targetiranja našeg redakcije nisu se uzdržali ni predstavnici vladajuće stranke – poslanik Vladimir Đukanović rekao je da FELJTON.rs nije medij već ekspozitura, a ministarka pravde Maja Popović ocenila je FELJTON.rs-ov jučerašnji tekst kao „brutalni primer gnusnih laži u cilju pokušaja diskreditacije predsednika Vučića i njegove porodice i saradnika”.

FELJTON.rs je u tekstu, podsetimo, objavio Belivukov iskaz iz tužilaštva u kome je on tvrdio da se sastao sa Vučićem i da je predsednik od njega tražio različite usluge -– da kotroliše da navijači Partizana ne skandiraju protiv njega, ali i da spreči proteste protiv vlasti i omogući da se održi Parada ponosa. Vučić je juče demantovao Belivukove tvrdnje. 

U odbranu FELJTON.rs-a stala su oba novinarska udruženja – NUNS je ocenio da je ovakav odnos prema redakciji nedopustiv i da se novinarima crtaju mete na čelo. UNS takođe upozorava da je etiketiranje opasno po bezbednost novinara, dok Koalicija za slobodu medija ističe da su ovakve kampanje nedopustive i poziva nadležne institucije da učine sve što mogu da ih što pre zaustave. 

Podsetimo, FELJTON.rs je i u martu bio pod sličnim napadom iako je naša redakcija godinama pisala o klanu Veljka Belivuka i njegovim vezama sa vrhom države zbog kojih je ova opasna organizacija uspela da ojača. 

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs+

(FELJTON.rs/krik)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

49 + = 53

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)