G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / KLEO MI SE U DETE DA TO NIJE UČINIO, AKO JESTE NEK ODGOVARA! Ispovest oca Aleksandra optuženog da je SILOVAO DEVOJČICU (13)

KLEO MI SE U DETE DA TO NIJE UČINIO, AKO JESTE NEK ODGOVARA! Ispovest oca Aleksandra optuženog da je SILOVAO DEVOJČICU (13)

FELJTON.rs
22.06.2021.

Milivoje I. iz Belotića kod Bogatića, otac Aleksandra I. (38) koji je uhapšen zbog sumnje da je u subotu uveče silovao devojčicu (13) iz tog mesta, ne može da poveruje da je njegov sin u stanju da počini tako strašan zločin

Milivoje se slaže da bi Aleksandar trebalo da odgovara ukoliko se dokaže da je silovao devojčicu, ali on i dalje veruje da je njegov sin nevin.

– U subotu uveče u gluvo doba noći banula mi je policija na vrata, tražili su mog sina. Rekao sam im da ne znam gde je i da je trebalo da bude na proslavi u Bogatiću. Kada su mi rekli da je moj sin silovao 13-godišnju devojčicu, ćerku čoveka kod kog je zaposlen, šokirao sam se – priča Milivoje.

On je zatim sa policajcima krenuo u stanicu, gde je na ulazu zatekao devojčicu koja je prijavila silovanje i njene roditelje.

– To dete nije izgledalo kao da je sat vremena pre toga silovano. Njen otac me je pitao: „Crni Milivoje, šta uradiste mom detetu?!“ Rekao sam mu da nemam pojma šta se desilo i da jedino znam da su svi oni bili zajedno sa mojim sinom na jednoj proslavi punoletstva u Bogatiću – kaže on.

Horor u Bogatiću! Mladić (28) SILOVAO DEVOJČICU (13)?!UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI SE SUMNJIČI DA JE SILOVAO DEVOJČICU (13)!

Kasnije te noći Aleksandar je uhapšen, a Milivoje ga je tada upitao: „Jesi li je silovao?“

– Sin mi je rekao da nije to uradio, kleo mi se u dete da nije pipnuo tu devojčicu. Pitao sam ga zatim zašto je onda pobegao sa proslave, a on mi je rekao da su svi hteli da ga linčuju… Sada samo želim da se ova stvar istera do kraja. Ne zbog mene, već zbog mog sina, njegove trudne žene i njegovog malog sina. Glavu bih mogao da dam da Aleksandru neko smešta celu priču – kazao je Milivoje.

Aleksandar je, inače, zaposlen u kamenorezačkoj radnji, čiji je vlasnik otac navodno zlostavljane devojčice.

Podsetimo, on se tereti da je u subotu, tokom proslave u jednom restoranu u Bogatiću, izveo napolje 13-godišnju devojčicu, a zatim ju je odveo u jedno napušteno dvorište, gde ju je silovao. Devojčica je zatim uplakana pozvala majku i oca, koji su odmah istrčali iz restorana i odveli ćerku u policiju, pa na lekarski pregled, koji je pokazao da je bila zlostavljana.

Protiv Aleksandra je podneta krivična prijava za obljubu deteta, za šta mu preti do 12 godina zatvora.

(feljton.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

55 + = 59

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.