G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / SRBOMRZAC BOROVIĆ Advokat zgrće silne pare u Beogradu, a sad pljuje po Srbiji

SRBOMRZAC BOROVIĆ Advokat zgrće silne pare u Beogradu, a sad pljuje po Srbiji

FELJTON.rs
19.06.2021.

Borović je napao vlast u Srbiji i zatražio da prestanu da komentarišu dešavanja u Crnoj Gori.

SRBOMRZAC BOROVIĆ Advokat zgrće silne pare u Beogradu, a sad pljuje po Srbiji

Borivoje Borović, advokat i član Predsedništva stranke Vuka Jeremića, koji decenijama živi i radi u Beogradu, a poreklom je iz Crne Gore, s oduševljenjem je primio vest da je u crnogorskoj skupštini usvojena rezolucija kojom je srpski narod označen kao genocidan!

I ne samo to, on je brutalno napao vlast u Srbiji i zatražio da prestanu da komentarišu dešavanja u Crnoj Gori i usvajanja te sramne rezolucije o Srebrenici, odnosno da zaborave na naš narod u toj zemlji!

– Crna Gora je jedna mala, ali veličanstvena zemlja, i aktuelna vlast u Srbiji treba da drži ruke dalje od Crne Gore. Oni žele da Crnu Goru tretiraju kao svoju provinciju, što je nezamislivo. Mi Srbi i Crnogorci poreklom iz Crne Gore, a koji živimo u Srbiji, nećemo dozvoliti da se Crna Gora tretira kao provincija – naglasio je Borović, dodajući besramno da hajka koju je vlast u Beogradu pokrenula protiv Crne Gore nakon usvajanja rezolucije ima za cilj da se stvore nove tenzije u samoj Crnoj Gori?!

Ovo pak ne čudi ako se uzme u obzir da je njegov šef Vuk Jeremić u veoma bliskim odnosima sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem…

FELJTON.rs! je pre nekoliko meseci objavio da se kontroverzni crnogorski biznismen veoma blizak predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, sastao Podgorici sa liderom Narodne stranke, gde su pričali o zajedničkom neprijatelju sve trojice – predsedniku Srbije. Na tajnom sastanku, prema našim saznanjima, jedina tema bila je rušenje aktuelnog režima u Srbiji, a pre svega Aleksandra Vučića! A rezultat te Jeremićeve posete Crnoj Gori ovih dana postao je vidljiv…

(feljton.rs/alo)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 5 = 4

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.