G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / DEČAK PRETUKAO DRUGARICU IZ RAZREDA: Šutirao je u rebra i glavu, krenula joj krv iz nosa i usta

DEČAK PRETUKAO DRUGARICU IZ RAZREDA: Šutirao je u rebra i glavu, krenula joj krv iz nosa i usta

DRUŠTVO FELJTON.rs
18.06.2021.

Moja devojčica je juče iz škole došla pretučena sa masnicom u poredelu između oka i nosa, uplašena i istraumirana jer je drug iz razreda pretukao posle škole u parku, rekla je za Kurir I. M, majka jednaestogodišnje devojčice.

tuča, tuča u osnovnoj školi, I.M., dečak udario devojku
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kako ona navodi, njena ćerka ide u jednu zemunsku osnovnu školu, a učenici njenog odeljenja su juče posle časova imali dogovor da se prskaju vodom u parku.

nasilje, tuča, tuča u osnovnoj školi, I.M., dečak udario devojku
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Moje dete je isprskalo svog jedanaestogodišnjeg druga iz razreda, a on revoltiran time uzeo je nešto sa zemlje u parku i pogodio je u glavu. Ona je pala na zemlju, a dečak je počeo da je šutira u rebra i lice. Njoj je krenula krv iz nosa i usta jer je verovatno od straha zubima pregrizla usnu i jezik – počela je uplašena majka i dodala da je sa njom kontaktirala ćerkina drugarica koja je bila sa njom i koja joj je pomogla da ode do školskog toaleta kako bi se umila i smirila.

Prema rečima majke, razredni starešina je bio tada u školi i pomogao devojčici da se smiri.

– Kada je dete došlo kući videla sam ogromnu masnicu u predelu između oka i nosa i morala sam dete kasno uveče da odvedem lekaru. Primljeni smo u Dom zdravlja Zemun odakle su nas uputili na Institut za majku i dete. Lekari su tamo utvrdili da dete nema preloma, ali ima nagnječenja – nastavila je majka.

Ona navodi i da pomenuti dečak to nije uradio prvi put, da on maltretira i drugu decu, ali da su joj iz škole rekli da školski pedagozi nemaju nikakvu evidenciju o njemu.

– Roditelji tog dečaka kažu da njihovo dete to ne radi, međutim znam da je to radio i drugoj deci, ali u školi nemaju ništa zapisano o tome. Dečiji hirurg je obavestio policiju o incidentu, pa smo nakon toga dali izjavu u policiji.

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 + 9 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.