G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / POLITIKA / SKANDAL! NOVI NAPAD FRANCUZA NA NOVAKA: Masovno skidaju snimke Đokovića gde poklanja reket dečaku posle osvajanja Rolan Garosa!

SKANDAL! NOVI NAPAD FRANCUZA NA NOVAKA: Masovno skidaju snimke Đokovića gde poklanja reket dečaku posle osvajanja Rolan Garosa!

TENIS FELJTON.rs
16.06.2021.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je reket kojim je osvojio 19. Grand slem titulu, drugu na Rolan Garosu pokolonio dečaku, koji ga je sve vreme bodrio sa tribina i kako je sam Đoković priznao dao mu snagu da posle 0:2 preokrene finalni meč protiv Grka Stefanosa Cicipasa.

Svet je obišla slika i reakcija dečaka koji je ostao u čudu što je dobio ovakvu uspomenu, a dva dana posle epskog finala u pet setova, pojavile su se i prve procene. Ken Goldin, izvršni direktor „Goldin aukcija“ procenjuje da reket već sada vredi između 25.000 i 35.000 dolara.

Novak Đoković, dečak
FOTO: PROFIMEDIA

Ezra Levin, direktorka platforme „Collectible“ koja se bavi sportskim rekvizitima, smatra da je reket još skuplji i da može da ide čak do 50.000 dolara. Tim reketom se približio Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru, pa njegova vrednost, što simbolički, što materijalno može samo da raste. Goldin to i dodaje, tvrdeći da će reket vredeti bar 50.000 dolara ako Novak osvoji 20 ili više grand slem titula, a da će ići i do 100.000 dolara, ako uzme ovogodišnje titule na Vimbldonu i US Openu. 

Snimak koji je obišao planetu počeo je da nestaje sa naloga na internetu, a Yahoo piše da ga je uklonio Teniski savez Francuske sa Tvitera, zbog autorskih prava. Video koji je postao viralan u nedelju, u ponedeljak je počeo da nestaje sa mreža, čiji su korisnici ostali besni jer je posredi lep gest.

Tim povodom je teniski analitičar Metju Vilis prokomentarisao da je „to nešto što akreditovani novinari pokušavaju da podele. Kako je ovo (skidanje) dobro za sport ili loše po nosioce prava prenosa“, rekao je Vilis.

Image

Ništa manje ljut nije bio ni autor Sports biznisa Deren Rauel koji je ironično čestitao Francuzima.

Čestitam Teniskom savezu Francuske i/ili NBC-ju koji su zahtevali da moj video, dečaka koji dobija reket od Đokovića, bude sklonjen. Video ima pet i po miliona pregleda, više nego bilo koji hajlajt sa meča. Odličan potez za sport koji se muči da privuče navijače. Ali vi momci štitite svoja prava“, kaže Rauel.

Francuze nije zaobišao ni poznati teniski novinar Žoze Morgado koji je prokomentarisao da je ovo sramno, a odluku da se skidaju videi opisao kao „nerealnu“.

Teniska novinarka iz Francuske Karol Bušar je napisala da je to „ludilo“.

Nemoje te da uklanjate taj video, šta kog đavola?! To nije momenat koji se kosi sa TV pravima! Ne pucajte ovom sportu u nogu kad se već širi izvan svojih granica“, rekla je Bušar.

Inače, baš taj video se ispostavio najlepšim momentom završnice Rolan Garosa, a sreća koju je dečak doživeo izmamila je osmehe mnogima na svetu koji su snimak videli

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

56 − = 49

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)