G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / ALŽIRCI SU OVDE ISEKLI POLICAJCA, SEČIVO UŠLO NA 2 MM OD ARTERIJE! Iz kioska ukrali novac za HEROJE SA KOŠARA!

ALŽIRCI SU OVDE ISEKLI POLICAJCA, SEČIVO UŠLO NA 2 MM OD ARTERIJE! Iz kioska ukrali novac za HEROJE SA KOŠARA!

FELJTON.rs

14.06 2021

Nakon okršaja, jedan migrant je ubo policajca u nogu, a zatim su pobegli prema Trgu Republike. Tu su i lišeni slobode

Beogradu je jutros oko 4 sata došlo do incidenta kada su dva Alžirca H.M (32) i A.M. (36) obili tri kioska u centru Beograda na potezu Terazijske česme i palate Albanije, a zatim ranila pripadnika MUP-a.

Kako saznaju novinari Espresa sa lica mesta policajac je zadobio ubodne rane svega 2 milimetara od arterije na nozi što ga je na svu sreću zadržalo u životu, a ekipa Hitne pomoći ga je prevezla u Urgentni centar.

Trafika
foto: Espreso

Kako smo mogli da vidimo na sve tri trafike razbijena su stakla, a očevici su nam rekli da je u jednoj od trafika uzeta humanitarnu kutija u kojoj je sakupljana pomoć porodicama vojnika sa Košara.

Dva učesnika u ovom incidentu pobegla su ka Trgu Republike kada su ugledali dežurne policajce, ali su ubrzo lišeni slobode.

Podsetimo, policija je u aprilu ove godine izvela akciju u centru Beograda kada je zatekla 66 ilegalnih migranata i sprovela ih u prihvatne centre, saopštio je tada MUP.

Trafika
foto: Espreso

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, tokom redovne akcije koja je sprovedena na teritoriji Beograda u maju mesecu ove godine, u užem centru grada pronašli su 99 ilegalnih migranata, koji su sprovedeni u Prihvatni centar Preševo.

Akcija je tada sprovedena na teritoriji beogradskih opština Savski venac, Stari grad i Novi Beograd.

„Putem redovnih kontrola kretanja i boravka migranata, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova brinu o ličnoj i imovinskoj sigurnosti građana naše zemlje, ali i o migrantima, kojima će u prihvatnim centrima biti obezbedjeno poštovanje svih prava, medicinska zaštita, ishrana i adekvatan smeštaj“, stoji u saopštenju.

(feljton.rs/espreso)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 14 = 19

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.