G-E0EWZBLP0V
субота , 27 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / SAHRANJEN DEČAK KOJEG JE UBIO GROM KOD SJENICE Porodica neutešna: Bio je desna ruka ocu, uvek spreman da pomogne

SAHRANJEN DEČAK KOJEG JE UBIO GROM KOD SJENICE Porodica neutešna: Bio je desna ruka ocu, uvek spreman da pomogne

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
07.06.2021.

M. B. (15), koji je u nedelju stradao od udara groma dok je nedaleko od kuće čuvao ovce, sahranjen je danas u selu Žitniće, tridesetak kilometara od Sjenice.

Do večne kuće dečaka su ispratili roditelji, dve starije sestre, mlađi brat, deda, ujaci, komšije, prijatelji porodice, rodbina… Smrt dečaka, tragedija je koja je potresla čitavu Peštersku visoravan.

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA JASNA BRCKALOVA! NAPLACUJE! HOCU 1.225.000 ZA DUG OD 70.000 DIN

Dan ranije, dečak je, kao i toliko puta ranije otišao za stadom ovaca, u prostrane pašnjake iza sela… Malo iza podneva, na selo se velikom brzinom stuštilo jako nevreme počelo je da grmi, seva, puca, krenula je obilna kiša, vremenske prilike na koje su čobani sa Peštera navikli.

– Kad se grmljavina malo smirila, roditelji su na mobilni telefon počeli da zovu sina, kao da su predosetili da nešto nije u redu… Dečak se nije javljao… Posle par poziva, otac i majka seli su u kola, krenuli u polje da traže sina, da vide da li je sa njim sve u redu, da li je stigao da se pred nevremenom skloni negde na sigurno – ispričao nam je jedan od meštana Žitnića.

poginuli dečak, Mensur B.
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Na svoju nesreću, ubrzo su našli dečaka kako leži pored stada, još je, pričali su juče u selu, davao znake života.

SLEDECA VEST

UBIŠE BOGA U NJEMU: OSUMNJICEN JE DA JE POKUSAO DA PRODA STOMATOLOSKU OPREMU UKRADENU U NOVOM SADU pogledajte(video)

HIT VEST NE PROPUSTITE…

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

– Kako su znali i umeli, i što su brže mogli, stavili su dečaka u kola, krenuli ka Sjenici, da od lekara traže spas za svoje dete, počeli su trku sa vremenom, sve nadajući se da će uspeti, da će njihov sin izdržati. Desetak kilomtara dalje, dečak je prestao da daje znake života, nesrećni roditelji nastavili su dalje, ne gubeći nadu, verujući da će lekari u Sjeici uspeti da dečaka vrate u život… Kad su stigli u bolnicu, lekari su pokušali sve, da reanimiraju dete, nažalost, nisu uspeli – priča naš sagovornik.

Tuga se od nedelje uselila u dom porodice nastradalog dečaka u selu Žitniće. Ovi dobri i pošteni ljudi, koji žive uglavnom od stočarstva u suzama su primali saučešće rodbine, komšija, prijatelja sa čitavog Peštera. Dečak je bio desna ruka ocu, uvek spreman da pomogne, da odmeni, očeva nada.

– Kakav je to dečak bio. Za ponos ne samo roditeljima nego čitavom selu, uvek spreman da pomogne, da se nasmeje, da se javi, vredan, vaspitan, šta se ovo desi – ponavljali su juče komšije porodice Bogućanin.

A dečakov deda, ćuteći je kraj šporeta žalio unuka, suočen sa teškom tragedijom.

– Ko je mogao pomisliti da će nam se sve srušiti u trenu – ponavljao je nesrećni čovek.

Za koji dan trebalo je da završi osmi razred osnovne škole u Dugoj Poljani, da maturira, krene dalje u život. Tužno je juče bilo i u ovoj obrazovnoj ustanovi. Žalili su dečakanastavnici, njegovi školski drugovi… U školi je danas dan žalosti.

-Divno dete, druželjubivo, odličan đak… Disciplinovan, odgovoran, uz školu pomagao je roditeljima, teško nam je, potreseni smo pred ovim ogromnim gubitkom, obišli smo porodicu našeg dečaka još u nedelju uveče, da im pružimo reč utehe – pričali su juče u školi suočeni sa tragedijom, ogromnim gubitkom.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs+

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 73 = 76

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)