G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / UBICA Cvetanovića, MOZDA NA SLOBODI ZA 2 GODINE! sledi novo suđenje

UBICA Cvetanovića, MOZDA NA SLOBODI ZA 2 GODINE! sledi novo suđenje

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
05.06.2021.

Vujačić je osuđen da je krajem septembra 2017. godine Cvetanovića sačekao ispred kladionice u centru Vranja, prišao mu i pucao u njega 14 puta iz „škorpiona“. Na presudu su se žalili njegovi advokati, a Apelacioni sud u Nišu je prihvatio njihove argumente, ukinuo presudu i naložio novo suđenje pred sudom u Vranju.

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA JASNA BRCKALOVA! NAPLACUJE! HOCU 1.225.000 ZA DUG OD 70.000 DIN

Ubijeni Cvetanović (foto: Vranjske)Presudu kojom je Podgoričanin Marjan Vujačić početkom ove godine osuđen na 30 godina zatvora za ubistvo Jugoslava Cvetanovića ukinuo je Apelacioni sud u Nišu i naložio novo suđenje. Osim za ubistvo Cvetanovića čiji je brat osuđen za likvidaciju ubice brata poznatog kriminalca Luke Bojovića, Vujačić se sumnjiči za još tri likvidacije.

SLEDECA VEST

UBIŠE BOGA U NJEMU: OSUMNJICEN JE DA JE POKUSAO DA PRODA STOMATOLOSKU OPREMU UKRADENU U NOVOM SADU pogledajte(video)

HIT VEST NE PROPUSTITE…

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Vujačićev advokat Borivoje Borović za KRIK podseća da je ključna stvar koju su u žalbi istakli to što u toku suđenja nisu urađena veštačenja kojima bi se utvrdilo da li je Vujačić osoba sa snimaka sigurnosnih kamera koja je pucala u Cvetanovića. 

Snimke je kao dokaz ponudilo tužilaštvo, a među dokazima je i Vujačićev DNK koji je pronađen na reklami u pasažu u kome se ubistvo dogodilo – na snimcima se inače vidi kako ubica dodiruje reklamu.

Vujačić je u toku suđenja isticao da mu je ovaj dokaz podmetnut pošto mu je policija uzela uzorak DNK kada je u junu 2019. zbog falsifikovanih dokumenata uhapšen u Novom Sadu. 

Cvetanović, inače iz Vranja, ubijen je 2017. pošto je izašao iz kladionice u centru ovog grada. On je, kako su ispričali svedoci, dane provodio u kladionici gde je od poznanika pozajmljivao novac i igrao igre na sreću. Istraga je utvrdila i da je Cvetanović pretpostavljao šta mu se sprema pošto je policija je u njegovom telefonu pronašla poruke koje je poslao izvesnom Perici „Svicu“ u kojima ga je molio da mu pomogne da pobegne u Slovačku jer mu prete ubistvom.

U trenutku ubistva Cvetanović je imao policijsku zaštitu jer je ranije procenjeno da mu je život bio ugrožen, a advokat Borović navodi da na suđenju nije utvrđeno zašto policajci nisu bili s njim kada je ubijen.

Policijsku zaštitu dobio je zbog potencijalne osvete. Njegov brat Saša Cvetanović zvani Pitbul i Gladijator osuđen je na 35 godina zatvora jer je 2013. ubio Nikolu Bojovića, brata čuvenog kriminalca Luke Bojovića. Ubistvo je izvršeno u okviru rata između Bojovića i crnogorskog kriminalca Slobodana Šaranovića. Više o tome pročitajte ovde.

Saša Cvetanović je upozoravao da je Jugoslav u opasnosti, a nakon što je ubijen za to je optužio Bojovića: „Čestitam Luki Bojoviću što mi je ubio brata“, rekao je na prvom suđenju nakon ubistva.

Marjan Vujačić se, osim ovog, sumnjiči za još tri ubistva. Tužilaštvo Crne Gore veruje da je ubio Mila Ilića u aprilu 2019. i Veselina Kalezića u novembru 2018. godine. U oba slučaja Vujačića je saučesnik dovezao na mesto ubistva, a on je pucao u žrtvu, piše u optužnici. Vujačić je osumnjičeni i za ubistvo kriminalaca iz Vranja Gorana Tasića Gokčeta koji je likvidiran u martu 2018. godine u Holandiji.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs+

(feljton.rs/krik)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 60 = 64

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.