G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / Novi Svedok otkrio kako izgleda Palmina šema podvođenja, PALMI 30 DANA PRITVORA!

Novi Svedok otkrio kako izgleda Palmina šema podvođenja, PALMI 30 DANA PRITVORA!

FELJTON.rs

26. amaj 2021

Palmi ce uskoro biti odredjen pritvor od 30 dana, da ne bi uticao na svedoke, kao sto je i radio svakim danom do sada.

cak je i preti svedocima na njegov poznati perfidan nacin..

Novi svedok, čiju je ispovest o podvođenju žena i maloletnica u Jagodini, javno pročitala potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, objasnio je kako sve funkcioniše. On je naveo da je reč o ustaljenoj šemi po kojoj se žene i devojčice navode na seksualne odnose, a opisao je i sam izgled jedne „ljubičaste sobe“, gde devojke dolaze. Povod su uvek proslave, koje se, prema rečima onih koji tvrde da su prisustvovali žurkama koje je organizovao poslanik i prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma, najčešće pretvaraju u nešto što prelazi sve granice zakona i ukusa.

Dragan Marković Palma Foto: Goran Srdanov

Podsetimo, Tepić je jutros, gostujući na televiziji N1, potvrdila da postoji još svedoka podvođenja devojčica i žena u Jagodini i da su spremni da se odazovu pozivu tužilaštva. Ona je u programu pročitala deo svedočenja još jedne osoba, koja je, kako tvrdi, prisustvovala žurakama koje je upriličio Marković.

Marinika Tepić
Marinika Tepić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

“Šema je uvek ista. Proslava nečega, uz estradne zvezde poput Cece, Lukasa, Đanija, jer su oni mamac za studente i mlađe ljude. Nakon toga, oko ponoći, na scenu stupaju animir dame. One putuju sa tom delegacijom, neke su iz Jagodine, a među njima neke rade i u javnim preduzećima. Ima ih i iz okolnih sela, a njima koordinišu Palmine sekretarice. One ih zovu, određuju koja gde i kome ide. Među najredovnijim gostima je Palmin gradonačelnik Ratko Stevanović. Mesta u samoj u Jagodini u koju dolaze ovi ljudi ima puno, a među aktuelnijima je klub Tigar, u kome postoji ljubičasta soba za to”, izjava je svedoka koju je pročitala Tepić.

On je ocenio i da je reč o školskom primeru elitne prostitucije,

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Dragan Markovic Palma
Marinika Tepić

Identičnu šemu podvođenja, opisao je i svedok čiju je ispovest Tepić prikazala na konferenciji za medije u ponedeljak. On je tvrdio da je bio zaposleni u hotelu u Končarevu gde su se najčešće organizovale žurke.

“Znalo se posle takvih žurki te devojčice idu za njim, ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica, a onda uz neku… Prisustvovali smo i tim zatvorenim žurkama nakon ponoći, kada su dolazili pevači iz Beograda, poput Đanija, njegovog dobrog prijatelja, kada su žene nakon nekog vremena slale kućama, a te devojčice, te njegove hostese koje su inače vlasnice kreditnih kartica na kojima bude i po par desetina hiljada dinara, kojima raspolažu u toku dana, one čekaju spremne da kada žene napuste tu prostoriju, one ulaze, i te žurke traju do jutra. To su devojke, devojčice, koje su fiktivno prijavljene, fiktivno rade u gradskim preduzećima i državnim preduzećima u Jagodini”, objasnio je on, da bi zatim naveo primer svoje drugarice koja je radila kao hostesa za Palmu.

SLEDECA VEST

UBIŠE BOGA U NJEMU: OSUMNJICEN JE DA JE POKUSAO DA PRODA STOMATOLOSKU OPREMU UKRADENU U NOVOM SADU pogledajte(video)

HIT VEST NE PROPUSTITE…

FELJTON.rs: POCELA CISTKA INSPEKTORA U Policijskoj ispostavi Klisa Novi Sad! INSPEKTOR T.T. SUSPENDOVAN I UZETA MU ZNACK

“Moja drugarica, znači osoba koju lično poznajem je bila jedna od njegovih hostesa i to je bilo neke 2010., 2011. godine, dok je Dačić još uvek bio ministar policije. Pod pretnjom je prisustvovala žurkama, njegov zamenik je slao preteće poruke, koje sam lično pročitao, da mora da prisustvuje tim žurkama. Nakon te žurke, novogodišnje, je devojčicu, po njenim tvrdnji devojčica od 15, 16 godina iz Beograda je vodila televizija Jagodina, iznad televizije Jagodina je bila njegova soba, apartman, uz stepenice, plakale su obe devojčice dok su išle ka njemu. Kaže, go je bio u sobi kada je uvela devojčicu napustila je sobu”, ispričao je svedok.

Tepić je istakla da zbog pomenutih navoda nije pozvana da iznese iskaz u tužilaštvu.

“Slušajući svedoke i žrtve, koliko je ta mreža raširena, nije to jedan čovek i posrednik, čitav sistem i sprega, po mom uverenju ima osnova i za Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu“, rekla je potpredsednica SSP.

Palma se sam pojavio u tužilaštvu

Nakon što je Tepić održala konferenciju za medije i objavila ispovest svedoka koji govori o podvođenju maloletnica i žena, prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma je odlučio da se samoinicijativno, odnosno bez poziva, obrati tužilaštvu kako bi dao iskaz.

Dragan Marković Palma Foto: Goran Srdanov

„Dragan Marković je danas bio u tužilaštvu i doneo je podnesak u svojstvu građanina, kao inicijativu da se ispitaju sve okolnosti u vezi slučaja“, rekao je u utorak za Nova.rs viši javni tužilac Radoslav Vučković i potvrdio da ga tužilaštvo nije pozvalo jer tek sledi prikupljanje obaveštenja na sve okolnosti ovog slučaja.

Ovakav njegov postupak potpuno opravdano otvara pitanje da li je Marković želeo da izvrši neku vrstu pritiska na tužilaštvo u gradu u kom doslovno gospodari godinama unazad i u kom važi za strah i trepet zbog čega su, prema tvrdnjama Tepićeve, svi ćutali godinama.

Marković je kasnije u izjavama pretio da će Tepić morati da ide u zatvor zbog svega što je iznela u javnost uz niz uvreda na njen račun.

„Ono što je danas izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila”, poručivao je Marković.

POTSETIMO SVEDOK PROTIV PALME…

Više javno tužilaštvo u Jagodini je u međuvremenu najavilo da će policija u narednom periodu ispitati sve pomenute osobe u slučaju podvođenja žena i maloletnica.

Pored Markovića, policija treba da obavi razgovore sa svim licima koja su pomenuta u vezi sa spornim događanjima, kao i da pribavi, ukoliko postoje, druge dokaze, pa da podnese izveštaj tužilaštvu.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs+

(feljton.rs/nova)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 + = 13

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)