G-E0EWZBLP0V
уторак , 16 априла 2024
Home / DRUŠTVO / VESIĆ RASTURIO ĐILASA! „Pitanja koja mu nisu postavljena u intervju“VESIC BI ZA GRADONACELNIKA BEOGRADA

VESIĆ RASTURIO ĐILASA! „Pitanja koja mu nisu postavljena u intervju“VESIC BI ZA GRADONACELNIKA BEOGRADA

FELJTON.rs

22.05.2021

Neka Ðilas objasni da li je moralno da gradonačelnik Beograda preko svoje reklamne agencije prodaje sekunde na državnom mediju RTS-u i tada gradskom Studiju B, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

VESIĆ RASTURIO ĐILASA! "Pitanja koja mu nisu postavljena u intervjuu"
TANJUG/

On je, povodom intervjua koji je dao predsednik Stranke slobode i pravde (ŠP), ocenio da je razlog približavanje izbora.

„Kada god se približe neki izbori, eto Ðilasa da nam priča o svom poštenju. Naravno, samo u medijima koje on direktno ili indirektno kontroliše i sa novinarima koji ne smeju da mu postave ni jedno neprijatno pitanje“, naglasio je Vesić.

On je Ðilasa optužio da je kao gradonacelnik Beograda nezakonito bio vlasnik medija.

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

„Bilo bi korisno da smo čuli da li je moralno i zakonito da gradonačelnik Beograda bude suvlasnik dnevnih novina sa najvećim srpskim tajkunom kao što je bilo sa novinama Preš. Da li je to utucaj ne medije? Da li bi to u bilo kojoj uređenoj demokratiji bilo dozvoljeno? A upravo je to radio Ðilas zajedno sa Miškovićem dok je bio na vlasti“, naveo je Vesić.

Dodao je da se iz intervjua nije videlo šta je s novcem koji predsednik ŠP-a ima u inostranstvu.

„Da se Ðilas usudio da izađe pred novinara koji sme da mu postavi pitanja čuli bismo šta se desilo sa njegovim parama na računima na Mauricijusu, Švajcarskoj i u desetinama zemalja sveta. Da nam objasni da li bi to bilo dozvoljeno nekom političaru u bilo kojoj uređenoj demokratiji da ima sve te račune“ rekao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika Beograda je upitao šta je s krivičnim prijavamo podnetim protiv Ðilasa za nasilje u porodici.

„Bilo bi lepo da nam objasni zašto je roditeljima Beograda uzeo preko 30 miliona evra tako što im je, dok je bio gradonačelnik naplaćivao duplo skuplje vrtiće nego što je zakon dozvoljavao. Da je bilo nezakonito znamo, jer smo sve pare vratili roditeljima, ali da li je bilo moralno“, upitao je Vesić.

On je primetio da se iz intervjua nije moglo saznati ni kako je Ðilas, kao veliki stručnjak za finansije, zadužio grad Beograd za 1,2 milijarde evra u trenutku kada je budžet grada bio ispod 600 miliona evra, i upitao da li je bolje to što Beograd danas ima budžet od 1,2 milijarde evra i dug od samo 300 miliona.

SLEDECA VEST

UBIŠE BOGA U NJEMU: OSUMNJICEN JE DA JE POKUSAO DA PRODA STOMATOLOSKU OPREMU UKRADENU U NOVOM SADU pogledajte(video)

HIT VEST NE PROPUSTITE…

FELJTON.rs: POCELA CISTKA INSPEKTORA U Policijskoj ispostavi Klisa Novi Sad! INSPEKTOR T.T. SUSPENDOVAN I UZETA MU ZNACKA

„U kojoj bi demokratskoj zemlji neko ko je bivši gradonačelnik a sada opozicioni prvak smeo da preti novinarima koji ne izveštavaju kako on želi da će ostati bez posla? Da im crta mete pa im posle njegovih pretnji Ðilasove pristalice poručuju da će ih zagaziti na pešačkom prelazu“, naveo je Vesić.

Zamenik gradonačelnika je naglasio da bi javnost trebalo da sazna kako je Ðilas kupio sajt „Direktno“, što nije protivzakonito, ali bi trebalo da se zna.

„Pa kada saznamo da je Ðilas vlasnik tada bi bi bilo lepo da nam odgovori na pitanje zašto je njegov sajt pozvao na ubistvo sina predsednika Vučića“, izjavio je Vesić.

On je ocenio kako je dobro što je Ðilas u intervjuu rekao da nikada više neće biti gradonačelnik Beograda.

„Sjajna vest za naš grad koji je već jednom skoro uništio. Moram da priznam da je u pravu kada kaže da Vučić i Vesić menjaju Beograd. To je za nas kompliment. To znači da je primetio kako se u Beogradu gradi, da je video Beograd na vodi, nove trgove kao što su Slavija, Trg Republike i Savski trg, obilaznicu oko Beograda, uređene parkove od Ušća do Linijskog parla, izgradnju fabrika za preradu otpadnih voda“, naveo je Vesić

Dodao je kako je Ðilas verovatno primetio da metro počinje da se gradi ove godine, i to onaj koji je on kao gradonačelnik obećavao od 2008. do 2012. godine.

„Možda je registrovao da se ove godine gradi kanalizacija na levoj obali Dunava. Ona koju je obećavao pa nije završio. I da gradimo 25 novih vrtića, a da ne naplaćujemo roditeljima duplo skuplje boravak dece kako je on činio“, istakao je Vesić.

On je nešto i potvrdio od Ðilasovih reči iz intervjua.

„Da, sve je politika Aleksandra Vučića koja Beograd činim boljim mestom za život a koju ja sprovodim. Zna to veoma dobro Ðilas kao što zna da je sve što mi uradimo Beogradu, sve što uredimo i izgradimo, potvrda njegove nesposobnosti. Zato je frustriran, zato vređa i preti“, zaključio je Vesić.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/alo)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 8

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)