G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / METAK GA POGODIO PRAVO U OKO! Gostima je ponudio piće i šunku, a onda otkopčao šlic i izvadio polni organ!

METAK GA POGODIO PRAVO U OKO! Gostima je ponudio piće i šunku, a onda otkopčao šlic i izvadio polni organ!

FELJTON.rs

21.05.2021

Viši sud u Novom Sadu osudio je danas na osam godina zatvora Ratka Cavnića povodom ubistva L.D, a koji je dobio metak u oko tokom borbe oko oružja između Cavnića i M.K.

METAK GA POGODIO PRAVO U OKO! Gostima je ponudio piće i šunku, a onda otkopčao šlic i izvadio polni organ!
Foto:

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Cavić je dobio maksimalnu kaznu predviđenu za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Predsednica sudskog veća sudija Ivana Josifović obavezala je Cavnića da na ime duševnih bolova majci L.D. isplati 800.0000 dinara, a bratu 500.000 dinara, sa zakonskom zateznom kamatom od dana presuđenja do isplate, a u roku od mesec dana od pravosnažnosti presude.

Cavnić je takođe obavezan da plati troškove krivičnog postupka koji će biti naknadno odmereni u pisanoj presudi.

Ovo je prvostpeena presuda na koju postoji pravo žalbe Apelacionom sudu.

Kobna noć

Do incidenta sa smrtnim ishodom došlo je nakon burnog noćnog provoda u lokalu u Petrovaradinu, gde je Cavnić bio sa G.Z, K. M, S. T. i sada pokojnim kojeg do tada nije poznavao, a koji su nastavili u Cavnićevoj kući u Donjem Sajlovu, bez S. T. koja je otišla kući.https://ba911ba94625739174f81169ea2c6db9.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Gostima je ponudio piće i šunku, a nedugo potom je otkopčao šlic na pantalonama i izvadio polni organ pred G.Z. i L.D. koji na to nisu reagovali prihvatanjem.

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

HIT VEST NE PROPUSTITE…

FELJTON.rs: POCELA CISTKA INSPEKTORA U Policijskoj ispostavi Klisa Novi Sad! INSPEKTOR T.T. SUSPENDOVAN I UZETA MU ZNACKA

Otišao po pištolj

Nezadovoljan razvojem situacije zbog izostajanja seksualnogh odnosa koji je očekivao, Cavnić je iz spavaće sobe uzeo revolver marke „zastava“, M 83-90 bez broja, sa šest metaka, koje je držao bez dozvole.

Vratio se u dnevnu sobu i uperio revolver u pravcu L. D. i G. Z. koji su bili jedno pored drugog na kauču, dok mu je K. M, koji je uzeo nož sa kuhinjskog stola, stao iza leđa i rekao da „baci pištolj“.

„Pri tome je drugom rukom uhvatio okrivljenog za podlakticu ruke u kojoj je držao oružje pokušavajući da mu ga oduzme, u čemu nije uspeo, pa je nakon otimanja oko revolvera, okrivljeni iz revolvera ispalio jedan hitac koji je pogodio L. D. u desno oko pri čemu je projektil izašao iz njegove glave u blizini levog uha“, navodi se u informaciji suda dostavljenoj Tanjugu.

Sud veruje da je Cavić bio svestan da donošenjem revolvera sa nategnutim udaračem i šest metaka u zatvorenu prostoriju može doći do povlačenja obarača i upucavanja, kao i do smrti nekog lica, ali je olako držao da do toga neće doći.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/alo)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

51 − 49 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.