G-E0EWZBLP0V
субота , 27 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / ZVICER KAO HANIBAL LEKTOR: Slali mu na degustaciju ćevape od svinjskog mesa i samlevenih ljudi! RAZLOG JE ZASTRAŠUJUĆI

ZVICER KAO HANIBAL LEKTOR: Slali mu na degustaciju ćevape od svinjskog mesa i samlevenih ljudi! RAZLOG JE ZASTRAŠUJUĆI

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
18.05.2021.

Radoju Zviceru, odbeglom vođi „kavčana“, Belivukov klan slao avionom u Crnu Goru dve vrste ćevapa, jedne od žrtava koje su ubili i samleli, a druge od svinjskog mesa koje su kupovali u jednom beogradskom restoranu

Ćevapi od ljudskog mesa, koje je, kako se sumnja, kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića mlela i pravila od žrtava ubijenih u Ritopeku, odbeglom vođi kavačkog klana Radoju Zviceru stizali su iz Beograda avionom u Crnu Goru! Kako izvor Kurira otkriva, zajedno sa pošiljkom ćevapa od ljudi, Zvicer je tražio i da mu se dostave ćevapi iz jednog poznatog beogradskog restorana!

Sve slikali

– Ćevapi, već ispečeni, slati su mu u dve odvojene kutije, i to avionom. Navodno, voleo je da ima i jedne i druge i da ih jede istovremeno kako bi mogao da procenjuje koji su mu ukusniji, s tim što je u one od ljudskog mesa, inače ostataka njegovih krvnih neprijatelja, kao prilog obavezno stavljao luk – priča sagovornik Kurira.

On dodaje da nije siguran da li je Zvicer ideju dobio od najpoznatijeg kanibala Hanibala Lektora iz kultnog filma „Kad jaganjci utuhnu“ ili od pripadnika nekada moćnog zemunskog klana, čije su vođe od svojih žrtava pravile gulaš. Fotografije zapakovanih ćevapa, navodno, razmenjivali su međusobno preko tajne aplikacije Skaj.

Podsetimo, u kući strave u Ritopeku, kako se sumnja, pripadnici grupe Belivuka i Miljkovića, čiji je nadimak bio Mesar, brutalno su mučili žrtve koje su namamili, a potom ih kasapili i mleli u industrijskoj mašini za mlevenje mesa. Mašina je, podsetimo, pronađena u specijalnoj bunker-prostoriji u vikendici.

Veljko Belivuk, Marko Miljkovic Mare
FOTO: ZORANA JEVTIĆ, DADO ĐILAS

Kupili je od mesara

– Postoje informacije koje ukazuju da su kupili polovnu mašinu od vlasnika jedna mesare koja je bila pred zatvaranjem. Stavili su je u tajnu prostoriju, u koju su najverovatnije ulazili po potrebi, odnosno samo kada su u toj mašini mleli ljude koje su prethodno ubili i raskomadali – objašnjava naš sagovornik.

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Navodno, nije im uvek išlo sve po planu i povremeno su imali problem sa mašinom, koja nije bila u potpunosti ispravna.

– Povremeno se kvarila i to je izazivalo veliku nervozu kod pripadnika grupe, s obzirom na to da nisu baš lako mogli da pozovu majstora da je popravi, pa su s vremena na vreme imali problem sa njom – dodaje on.

Ostale raskomadane i samlevene žrtve navodno su pakovali u džakove i bacali u Dunav.

Ritopek, mašina za mlevenje mesa
FOTO: SCREENSHOT

Lociran

Zvicer u Južnoj Americi

Bezbednosne službe regiona, predvođene srpskim operativcima iz MUP i BIA, locirale su Radoja Zvicera, navodnog vođu kavačkog klana, u jednoj od zemalja Južne Amerike, pišu Novosti. Navodno, Zvicer stalno menja boravište, a sumnja se i da koristi nekoliko falsifikovanih pasoša. Podsetimo, Srbija je za njim raspisala poternicu zbog sumnje da je rukovodio Belivukovom i Miljkovićevom grupom. Dvojica osumnjičenih, kako je Kurir pisao, boravila su u poseti Zviceru u Kotoru u januaru ove godine, neposredno pred hapšenje. – Zvicer je prošlog leta izbegao atentat u Ukrajini i verovao je da je napad na njega organizovao „pink panter“ Milan Ljepoja, koji je potom nestao u Beogradu. Istražitelji sumnjaju da je Ljepoja ubijen u Ritopeku, i to upravo po Zvicerovom nalogu – objašnjava naš sagovornik.

Ritopek, Automobil
FOTO: PRINTSCREEN

Mučili žrtve

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da su pripadnici klana Veljka Belivuka pravili ćevape od ljudi i slali ih Radoju Zviceru, vodi kavačkog klana.

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

HIT VEST NE PROPUSTITE…

FELJTON.rs: POCELA CISTKA INSPEKTORA U Policijskoj ispostavi Klisa Novi Sad! INSPEKTOR T.T. SUSPENDOVAN I UZETA MU ZNACKA

– Taj Zvicer je, kad ga neko iznervira, od Belivuka tražio da mu pošalje ćevape. I Belivukovi koljači su zaista ljude ubijali, mleli ih u industrijskoj mašini za meso, pravili ćevape i slali ih Zviceru. Pre nego što ih ubiju, oni su svoje žrtve najstrašnije mučili. Sekire koje su nađene u tajnom bunkeru služile su za jezivo iživljavanje. Utvrđeno je da su nekim žrtvama gurali sečivo sekire u anus ili im sekli tetive, a nekima su čekićima razbijali zglobove i glavu – rekao je, između ostalog, Aleksandar Vučić.

Američka serija „Moć“

Srpski mafijaš od protivnika pravi ćevape

l Američka serija „Moć“ (POWER ) predstavlja srpske mafijaše kao kanibale, a njih u toj seriji predstavlja Milan, koga glumi Kalan Malvi, kod nas popularan zbog uloge Drejzika u seriji „Nestašne godine“. Nekoliko puta u seriji se spominje da Milan od svojih protivnika pravi ćevape, pa ga glavni junak naziva srpskim Hanibalom Lektorom!

Milan, koji je narko-diler i šef obezbeđenja jednog kluba, predstavljen je kao osoba koja iz hobija jede svoje protivnike posle smrti.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

57 + = 67

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)