G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / Odbili su ih za 30 evra: Poštovani, ne ispunjavate uslove, redakciji FELJTON.rs javilo se dosta ostecenih za 30e

Odbili su ih za 30 evra: Poštovani, ne ispunjavate uslove, redakciji FELJTON.rs javilo se dosta ostecenih za 30e

FELJTON.rs

18. maj. 2021

SVAKO KE JE OSTECEN MOZE TE SE OBRATITI REDAKCIJI FELJTON.rs na mail feljton.rs@gmail.com

OBJAVICEMO SVE VASE PROBLEME U NADI DA CE MO BRZO RESITI..

Prijave za novčanu pomoć u iznosu od 60 evra završene su u subotu, a kako je izjavio ministar finansija Siniša Mali, prijavljeno je 4.076.127 građana. Koliko je broj onih čije su prijave odbijena iz nejasnih razloga, za sada je nepozato, našoj redaciji su se javila dva čitaoca koja su bez ovog novac ostala iz potpuno nejasnih razloga.

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

M. G. iz Beograda priča za Nova.rs da je, nakon što je 28. aprila počela prijava za ovu vrstu pomoći, uredno popunio formular na sajtu Uprave za trezor.

“Upisao sam tražene podatke, JMBG, broj lične karte, odabrao banku, isto kao i kada sam se prijavio za 100 evra”, priča M. G. za naš portal.

ZASTO MINISTRE ????

Da problem postoji saznao je nakon provere statusa svoje prijave.

“Ukucao sam podatke i dobio obaveštenje da uopšte nisam prijavljen, iako sam to pre pet minuta uradio. Ponovo sam se prijavio, sačekao da prođe oko dva sata misleći da je potrebno više vremena za obradu podataka i ponovo proverio status – rezultat je bio isti”, priča on.

Nakon toga je, kako kaže, iskoristio opciju na portalu Uprave za trezor za prijavu problema, i opisao šta se desilo. Kao odgovor, SMS-om je dobio nejasno objašnjenje:

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

HIT VEST NE PROPUSTITE…

FELJTON.rs: POCELA CISTKA INSPEKTORA U Policijskoj ispostavi Klisa Novi Sad! INSPEKTOR T.T. SUSPENDOVAN I UZETA MU ZNACKA

“Poštovani, ne ispunjavate uslove za dobijanje novčane pomoći jer Vaši podaci nisu usklađeni sa podacima koje je u registar dostavio MUP.”

M.G ne razume gde je mogao da nastane problem, jer ima istu, važeću ličnu kartu, koju je koristio i kada se prijavljivao za novčanu pomoć od 100 evra. Tada problema nije bilo i prethodnu pomoć je uredno dobio, što ovog puta neće biti slučaj.

“Nije mi promenjen ni jedan podatak iz lične karte, nisam menjao ni banku, ne razumem šta bi moglo da se ne slaže sa podacima iz MUP-a. Sad je već isteklo i vreme za prijavu, gotovo je”, priča u neverici.

Isti problem imala je i čitateljka Irena, koja je, nakon što je uredno upisala sve podatke prvo dobila obaveštenje da “prijava nije pronađena”, da bi, kada je pokušala ponovo da se prijavi bila obaveštena da je “prijava za isplatu novčane pomoći sa navednim podacima već registrovana u sistemu.

Zbunjena protivrečnim obaveštenjima prijavila je preko sajta problem, nakon čega je dobila identičnu poruku:

“Poštovani, ne ispunjavate uslove uslove za dobijanje novčane pomoći jer Vaši podaci nisu usklađeni sa podacima koje je u registar dostavio MUP.”

“Sve je bilo u radu kad sam se prijavljivala za 100 evra, ne vidim šta je sada drugačije”, čudi se i Irena, koja je takođe ostali bez pomoći obećane svim državljanima Srbije.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/nova)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 + 7 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.