G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / SKANDAL! DA LI OVAJ ČOVEK VLADA SRPSKIM PRAVOSUĐEM?! Prvi osnovni sud priznao Šolakovu ‘fantomsku presudu’! Naložio Informeru, Pinku i Studiju B da plate kaznu bez suđenja!?!

SKANDAL! DA LI OVAJ ČOVEK VLADA SRPSKIM PRAVOSUĐEM?! Prvi osnovni sud priznao Šolakovu ‘fantomsku presudu’! Naložio Informeru, Pinku i Studiju B da plate kaznu bez suđenja!?!

FELJTON.rs

16.05 2021

Vlasnik SBB, tajkun Dragan Šolak zloupotrebio je sud u Švajcarskoj kako bi se obračunao sa Informerom, TV Pinkom i Studiom B, a u tome mu je pomogao i Prvi osnovni sud u Beogradu!

Šolak je u sudu u Cirihu podneo tužbu protiv Informera, našeg glavnog urednika Dragana J. Vučićevića, Pinka i Studija B zato što smo izveštavali o njegovim sumnjivim poslovima. Iako niko od tuženih nije primio nikakvu tužbu, ni poziv za sud, niti presudu (!?!), 28. septembra prošle godine TV N1, „Danas“ i mediji pod kontrolom Šolaka i Đilasa objavili su da je tajkun dobio spor!?!

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN


 

I onda, ponovo bez ikakvog pozivanja ili obaveštavanja tuženih, Prvi osnovni sud u Beogradu 18. decembra 2020. daleko od očiju javnosti doneo je rešenje kojim priznaje fantomsku presudu švajcarskog suda!?! Tom presudom srpskim medijima je naloženo da se određeni tekstovi o Šolaku izbrišu sa sajtova i zabranjuje se dalje pisanje o njemu pod pretnjom mandatne kazne od 220.000 dinara!?!

Najstrašnija zloupotreba

Šolak je zloupotrebio sud u Švajcarskoj, a sud u Beogradu iz nejasnih razloga to podržava
Boris Bogdanović, advokat Informera


Informerovi advokati su od srpskog suda tražili kopiju presude iz Švajcarske, ali je to ignorisano, a rečeno nam je da je Šolak pokrenuo i drugi postupak za naplatu naknade štete!?!Žalba Informerovih advokata na rešenje suda u Beogradu usvojena je i ono je ukinuto, ali to nije sprečilo sud da nam 13. maja 2021. uputi drugo rešenje (navodno doneto još 4. januara, tri meseca ranije!?!) po kojem Vučićević, Informer, Pink i Studio B moraju Šolaku da isplate po 2.000 švajcarskih franaka, kao i 8.527 plus 9.600 švajcarskih franaka za troškove postupka u Švajcarskoj, ali i 62.229 dinara za troškove postupka u Srbiji!?! Pre ovog rešenja sud nam nije dostavio nikakvu presudu iz Švajcarske!?!
– Dragan Šolak je kao švajcarski državljanin tužio srpske medije koji nisu ni u kakvoj vezi sa Švajcarskom. Tuženima uopšte nije bilo omogućeno da u učestvuju u parnici. Da bi se u Srbiji prinudno izvršavala strana presuda, nju mora da prizna sud, koji je dužan da pre odluke omogući tuženom da se izjasni. Sud u Beogradu to nije učinio! Zato je prvo rešenje ukinuto, a za drugo se čeka odluka o žalbi, što ipak ne odlaže naplatu onoga što Šolak traži. Vlasnik SBB zloupotrebio je sud u Švajcarskoj, a sud u Beogradu se iz nejasnih razloga nadovezao na nezakonit proces u Cirihu i tako prekršio prava tuženih – upozorava Boris Bogdanović, advokat Informera.

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

HIT VEST NE PROPUSTITE…

FELJTON.rs: POCELA CISTKA INSPEKTORA U Policijskoj ispostavi Klisa Novi Sad! INSPEKTOR T.T. SUSPENDOVAN I UZETA MU ZNACKA

Vučićević: Jako opasno za sve

Srpske sudove u dobrom delu kontroliše „žuta banda“, pa onda zato imamo ovakve odluke koje su očigledno doneli kadrovi postavljeni i izabrani po dosovskoj partijskoj liniji, upozorio je juče glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

– Informer, Pink i Studio B su osuđeni bez elementarnog prava na bilo kakvu odbranu! Kao u nacističkoj Nemačkoj! Nama i našim advokatima nikakva presuda nikada nije dostavljena, a Prvi osnovni sud nam prinudno naplaćuje nekakve kazne po toj „presudi“ koju je doneo sud iz Ciriha koji je apsolutno nenadležan za srpske medije! Neverovatno ali istinito. I jako opasno! Ako im ovo prođe, onda sutra neki tajkun iz Albanije, Hrvatske ili SAD može u svojoj zemlji da isposluje „presudu“ kojom će mediji ili druge firme u Srbiji da budu „osuđeni“ na milion ili deset ili sto miliona evra! I onda šta? Zar će onda srpski sudovi da usvajaju takve presude?! Da gase srpske medije, ali i sve druge firme na osnovu apsolutno nezakonitih presuda?! – pita Vučićević, koji kaže da će se na „Šolakovu fantomsku presudu“ žaliti do najviših mogućih pravnih instanci i u Srbiji i u svetu.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

46 − 39 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.