G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / INTERVJU / EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO TAJKUNOV PLAN ZA IZBORE U BEOGRADU! Đilas nagovara Saleta da se kandiduje! SALE TRAZI PUNO PARA! Citajte u FELJTON.rs

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO TAJKUNOV PLAN ZA IZBORE U BEOGRADU! Đilas nagovara Saleta da se kandiduje! SALE TRAZI PUNO PARA! Citajte u FELJTON.rs

FELJTON.rs

15.05 2021

Dragan Đilas planira da košarkašku legendu Aleksandra Sašu Đorđevića kandiduje za gradonačelnika prestonice. Đilas svojima rekao da Đorđević ‘neće smeti da ga odbije, jer mu je mnogo dužan’!?!

Lider SSP, tajkun Dragan Đilas planira da košarkašku legendu Aleksandra Sašu Đorđevića kandiduje za gradonačelnika Beograda, saznaje Informer!

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Naši odlično obavešteni izvori iz neposrednog Đilasovog okruženja otkrivaju da on već neko vreme nagovara Đorđevića da bude opozicioni kandidat, ali proslavljeni as to za sada odbija. Ipak, kako saznajemo, Đilas je svojim saradnicima rekao da Sale Nacionale na kraju ‘neće smeti da ga odbije, jer mu je mnogo dužan’!?!

‘Amortizer’


U Srbiji postoji nepoverenje u politiku, a to nepoverenje lakše amortizuje neko ko nema politički balast
Bojan Klačar, Cesid
 

Protivteža Šapiću

Đilas je, kažu naši sagovornici, poslednjih meseci u više navrata nagovarao Đorđevića da aktivno uđe u politiku, ali za sada se ništa konkretno nisu dogovorili.

– Đilas nagovara Saleta da se kandiduje, jer veruje da bi on bio odličan protivkandidat Aleksandru Šapiću, koji će najverovatnije biti na čelu beogradske liste SNS. Đorđević za sada nije pristao, on odbija sve predloge da uđe u politiku… Ipak, Đilas je u nekoliko navrata doslovce rekao da Sale na kraju ‘neće smeti da ga odbije, jer mu je mnogo dužan’… Ne znam na šta je konkretno mislio, ali tako je rekao – prenosi naš izvor blizak Đilasovoj stranci.

Moj ugao

VLADIMIR PEJIĆ ‘FAKTOR PLUS’

Dobri rezultati u sportu ili bilo kojoj drugoj oblasti ne znače automatski uspeh. Šapić je u više od deset godina u politici prošao mnoge nivoe. Ono što je dobro kod tih ljudi jeste pobednički mentalitet i samopouzdanje, ali mnogi igrači nisi bili ni uspešni treneri, ni sportski funkcioneri.
 

I dok se Dragan Đilas juče nije javljao na naše pozive i poruke, a nikakav komentar na ovu temu nije imao ni slavni košarkaš, izvršni direktor Cesida Bojan Klačar kaže da kandidovanje javnih ličnosti u Srbiji uvek ima smisla i to iz dva razloga.

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

HIT VEST NE PROPUSTITE…

FELJTON.rs: POCELA CISTKA INSPEKTORA U Policijskoj ispostavi Klisa Novi Sad! INSPEKTOR T.T. SUSPENDOVAN I UZETA MU ZNACKA

Jeftino kopiranje

Ovo izgleda kao jeftini pokušaj kopiranja Vučićeve politike, koji se dogovorio sa Šapićem
Ognjen Karanović, Centar za društvenu stabilnost
 

– Slavne sportske ličnosti imaju veliku prepoznatljivost i vrlo često čiste, neupitne biografije. Drugo, u Srbiji postoji nepoverenje u politiku, a to će nepoverenje uvek lakše da amortizuje neko ko nema politički balast. Javne ličnosti imaju najviše smisla na izborima gde je važna personalizacija, poput predsedničkih, jer takva ličnost može lakše da komunicira sa javnošću, lakše dobija podršku od političkih stranaka, pa samim tim lakše vodi kampanju. U Srbiji su posebno ‘na ceni’ sportisti, glumci, a od nejavnih ličnosti van politike na izborima su do sada najbolje prolazili lekari… – rekao je Klačar.

Bio na čelu KSS


Dragan Đilas, podsetimo, posle funkcije gradonačelnika Beograda bio je predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS). Na tu funkciju izabran je 2011. godine.

Ostavku je podneo 29. oktobra 2016. godine, posle čega se vratio na političku scenu i osnovao Savez za Srbiju, a potom i Stranku slobode i pravde.

Politički falsifikat

Ognjen Karanović iz Centra za društvenu stabilnost, na drugoj strani, ocenjuje da kandidovanje javnih ličnosti ima svoj značaj pod uslovom da su u moralnom pogledu ispravni i prihvatljivi.

– Ipak, ova informacija izgleda kao jeftini pokušaj kopiranja Vučićeve politike, koji se dogovorio sa Aleksandrom Šapićem. Ovo liči na jeftini politički falsifikat… Dok je Vučićeva politika mudra politika ukrupnjavanja, Đilas se rukovodi politikanstvom. Nije samo poenta pozvati neku poznatu ličnost da bude kandidat za neku funkciju već u toj situaciji morate voditi računa i o smislu i koristi. Nije svrha svega toga samo da se pobedi politički protivnik, već da građani imaju koristi. Zato Đilas realno nema šanse na sledećim izborima, ni u Srbiji, ni u Beogradu – naglašava Karanović.

Obradović: Najbolji sam kandidat, ali to ne priznaju!


Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da sebe smatra za najboljeg opozicionog kandidata za suprotstavljanje aktuelnoj vlasti od svih trenutno aktivnih opozicionih lidera.

– Znam da mene beogradski krug dvojke teško prihvata, znam da sam jedini lider opozicije koji ne živi u Beogradu, znam da nisam bio na vlasti i da nemam afere i veze sa kriminalom i korupcijom. Znam da jesam dobar kandidat, ne za predsednika Srbije, ali za novo lice u srpskoj politici. Opozicija ovu moju tvrdnju neće da prizna, već će na sve načine usmeravati priču na to da moramo da biramo između njih koji se vrte već 30 godina na političkoj sceni Srbije. Građani su danas u velikom procentu protiv ove vlasti, ali ne žele ni povratak na staru vlast – ocenjuje Obradović.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

71 − = 67

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)