G-E0EWZBLP0V
петак , 19 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / ZNA SE KO JE NALOGODOVAC I IZVRŠILAC LIKVIDACIJE LJUBOMIRA MARKOVIĆA KIĆE! Kraj istrage ubistva vođe Alkatraza biće IZNENAĐENJE

ZNA SE KO JE NALOGODOVAC I IZVRŠILAC LIKVIDACIJE LJUBOMIRA MARKOVIĆA KIĆE! Kraj istrage ubistva vođe Alkatraza biće IZNENAĐENJE

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
13.05.2021.

Biće iznenađenje da vidite ko je usmrtio tog gospodina, znamo i ko je izvršilac i ko je nalogodavac, rekao je juče predsednik Srbije

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je juče da će biti iznenađenje kad javnost sazna ko je ubio Ljubomira Kiću Markovića, vođu navijača Partizanove frakcije Alkatraz, koji je izrešetan 2. novembra 2019. godine.

– Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću, videćete uskoro, mi operativno znamo ko je ubio Kiću. Saznaće to i javnost, samo da mi prikupimo dovoljno dokaza. Znamo i ko je izvršilac i ko je nalogodavac. Saznaćete uskoro – rekao je Vučić.

NE PROPUSTITE

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Aleksandar Vučić, vakcinacija, Dedinje, kasarna
FOTO: PRINTSCREEN TANJUG

Podsetimo, Marković (39) je brutalno ubijen u Ulici Grčića Milenka u Beogradu, kad ga je nepoznati napadač izrešetao ispred balona za fudbal. Za njegovo ubistvo niko nije odgovarao.

Maskirani napadač prišao je Markoviću, koji je 2017. izašao iz zatvora, gde je robijao zbog ubistva francuskog navijača Brisa Tatona, nakon što je napustio balon za fudbal, a likvidaciju su snimile kamere. Pojurio ga je i pucao u njega osam puta.

Ljubomir Marković Kića, uviđaj, ubistvo
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Marković je pokušao da se odbrani izvukavši pištolj koji mu je bio za pojasom, ali nije uspeo da ga upotrebi. Pištolj je imao kod sebe jer je navodno slutio šta mu se sprema.

Sahranjen je na Novom groblju, a na večni počinak ispratilo ga je više od 500 ljudi, među kojima su članovi porodice i prijatelji. Najveći broj bili su njegovi prijatelji s tribine, navijači Partizana, čiji je vođa bio ubijeni Marković.

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

SLEDECA VEST

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC “ZA 4 GODINA NA SLOBODI”! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

Ljubomir Marković Kića, ubistvo, uviđaj
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Sina poznatog biznismena dovode u vezu sa likvidacijom

Kako su ranije pisali mediji u Srbiji, L. B., sin srpskog biznismena koga srpska policija dovodi u vezu s likvidacijom Markovića, bio je navodno lociran u Atini. Njega je grčka policija tada uhapsila, ali je brzo pušten jer protiv njega nije bilo dokaza. Ovo je, kako su pisali naši mediji, bio krajnje neuobičajen postupak – da lice za kojim je raspisana međunarodna poternica, pogotovo za najteže krivično delo, bude pušteno na slobodu.

Mediji su ranije spekulisali da je mogući motiv ubistva borba za prevlast na južnoj tribini. Marković je iz zatvora izašao 2017. bio je nezadovoljan stanjem navijača Partizana i podelama, a pošto je uživao veliki ugled, planirao je promene. Navodno je razgovarao sa Goranom Klještanom „Bosketom“, vođom najbrojnije grupe „Shadows“ o osnivanju nove grupe, koja bi okupila sve navijače.

Nakon ubistva Kiće, jednog od najpoštovanijih navijača Partizana, uprkos presudi za ubistvo, „Alkatraz“ je demonstrativno napustio tribinu, a stariji navijači nisu mogli da prebole njegovu smrt.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

96 − 86 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)