G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / DRUŠTVO / ŠOKANTNA ANALIZA HRVATSKIH MEDIJA O JAČANJU NAŠE VOJSKE! Rusija daje Srbiji oružje kako bi se vratila na Kosovo!

ŠOKANTNA ANALIZA HRVATSKIH MEDIJA O JAČANJU NAŠE VOJSKE! Rusija daje Srbiji oružje kako bi se vratila na Kosovo!

FELJTON.rs

10.05 2021

Srbi dobijaju ‘vojne poklone’ od Rusije i Belorusije da bi mogli da se vrate u Prištinu, piše ‘Jutarnji list’, koji tvrdi da Srbija vojno ugrožava i Hrvatsku, BiH i Sloveniju!?!

NE PROPUSTITE

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN


Rusija i njen predsednik Vladimir Vladimirovič Putin naoružavaju srpsku vojsku kako bi Srbija mogla da vrati Kosovo i Metohiju!

Ovo tvrdi zagrebački ‘Jutarnji list’, navodeći da predsednik Srbije Aleksandar Vučić stvara najmoćniju vojnu silu u regionu. Prema ovim navodima, Srbija dobija ‘vojne poklone’ od Rusije i Belorusije, a ‘Kosovo sa zebnjom gleda na planove predsednika Vučića koji utiču na stabilnost u regionu’!?!

Biće najjači u regionu

Zagrebačke novine pišu da Vučić ‘zna šta radi i dobro zna zašto naoružava Srbiju’, a da mnogi postavljaju pitanje da li to radi za svoj ili ruski račun.

„U poslednje se vreme sve češće u regionu postavlja pitanje – zašto se Srbija ubrzano naoružava i može li se govoriti o novoj militarizaciji. Vučić je povećao izdvajanje za odbranu za čak 44 posto, odnosno srpski porezni obveznici žrtvovaće za Vučićeve ‘vojne planove’ nešto manje od 1,3 milijarde evra. Trećina ide na modernizaciju vojske i kupovinu naoružanja, što bi značilo da bi Srbija, ako se sve ostvari, imala najjaču vojsku u regionu. Svi se pitaju radi li to da širi paniku, što za svoj, što za tuđi (ruski!?) račun.

Srbija dobija ‘vojne poklone’ od Rusije i Belorusije, a Slovenija, Hrvatska, BiH i Kosovo s određenom zebnjom gledaju na planove predsednika Srbije koji utiču na stabilnost u regionu. Vučić dobro zna zašto naoružava Srbiju. I dok se hrvatski državni vrh pokušava prikazati najvećim zagovornikom proširenja EU na susedstvo, konkretno Srbiju, deo vlasti iz tog istog ‘komšiluka’ otvoreno dovodi u pitanje teritorijalni integritet Hrvatske“, piše zagrebački list.

ŠOK ZA ALBANCE! Austrija objavila mapu na kojoj je Kosovo deo Srbije

Poznati austrijski portal Oe24.at šokirao je lažnu državu Kosovo. Jedan od najčitanijih austrijskih elektronskih medija objavio je mapu Evrope koja prikazuje Kosovo i Metohiju kao deo Srbije.

Mapa je bila ilustracija teksta o državama čiji će građani moći bez ograničenja da uđu u Austriju posle 19. maja, kad se završava zatvaranje te zemlje.

Komentarišući ove navode, direktor Međunarodnog instituta za bezbednost Orhan Dragaš kaže da Srbija ne treba nikome da se pravda što je posle mnogo godina njen odbrambeni sistem podignut na nivo koji je za respekt i u širim evropskim okvirima.

 Ovakvi komentari u regionalnim medijima nisu izraz straha od rastuće odbrambene moći Srbije, nego od njene rastuće ekonomske i političke moći. Za mnoge u regionu, a naročito Hrvatsku, dobra i prihvatljiva je samo ona Srbija čija je ekonomija na kolenima, politika bez uticaja, a vojska zastarela i nemoćna. Stvari su se iz temelja promenile dolaskom predsednika Vučića. Ovo nije militarizacija, kako tvrde u Zagrebu, već promišljena politika koja povezuje ekonomske, političke i bezbednosne interese u celinu – kaže Dragaš, koji naglašava da je vojno moćna Srbija najbolji garant mira i stabilnosti regiona.

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

SLEDECA VEST

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC “ZA 4 GODINA NA SLOBODI”! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

– To isto rade i najrazvijenije države Evrope i sveta. Njihovi odbrambeni budžeti rastu iz godine u godinu i niko ih zbog toga ne optužuje. Ovakvom politikom Srbija samo potvrđuje lidersku poziciju u regionu, a sa tim očigledno ne mogu da se pomire drugi regionalni igrači, naročito Hrvatska. Srbija ne treba mnogo da obraća pažnju na jadikovke, već treba da nastavi putem razvoja i rasta kakav beleži poslednjih godina – naglašava Dragaš.

Lažima traže pritisak

Bivši potpukovnik Kontraobaveštajne službe (KOS) Ljuban Karan ocenjuje da je od pojave ‘non-pejpera’ pojačano psihološko-propagandno delovanje prema Srbiji.

– U tome naročito aktivnu ulogu ima Hrvatska, koja u tom prljavom poslu pokušava da bude lider u regionu. Hrvati teško podnose činjenicu da je Srbija ekonomski ojačala i da je vojno superiornija od njih. Brine ih dalji trend jačanja naše vojske jer je to osnovna prepreka njihovim političkim i teritorijalnim pretenzijama. Zato ovakvim lažima pokušavaju da izdejstvuju pritisak vodećih zapadnih sila na Srbiju kako bi zaustavili naš vojni program koji se oslanja na vojno-tehničku saradnju sa Rusijom – zaključuje Karan.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

44 + = 50

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)