G-E0EWZBLP0V
петак , 19 априла 2024
Home / REALITY / OVO SU NAJPOZNATIJI ŠVALERI Njima su žene prešle preko preljube i ostale u braku: ĐANI, MIROSLAV, MITAR, KOLAROV, VUJADIN ŠVRLJALI

OVO SU NAJPOZNATIJI ŠVALERI Njima su žene prešle preko preljube i ostale u braku: ĐANI, MIROSLAV, MITAR, KOLAROV, VUJADIN ŠVRLJALI

STARS FELJTON.rs
08.05.2021.

Afera u porodici Đoleta i Vesne Đogani, koja je poslednjih dana tema broj jedan u domaćim medijima, nije jedina koja je odjeknula kao bomba, a da su supružnici nakon otkrivene prevare nastavili bračnu zajednicu kao da se ništa nije desilo. Brak su nakon skandala sačuvali i fudbaleri Aleksandar Kolarov, Milan Biševac, Vujadin Savić, muzičari Radiša Trajković Đani, Miroslav Ilić, Goran Bregović, Mitar Mirić i mnogi drugi.

NE PROPUSTITE

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Slađa i Đani
SLAĐA I ĐANIFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Plejboj zečica Božana Vujinović javno je priznala da je bila u ljubavnoj vezi s Biševcem, koji je u to vreme uveliko bio u braku sa suprugom Ljiljanom. Iako se saznalo za aferu, supružnici su dali zajednički intervju i rekli da od razvoda nema ništa.

Milan i Božana
MILAN I BOŽANAFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Njegov kolega Aleksandar Kolarov, iako je s tadašnjom ljubavnicom Kristinom Mijačević dobio sina Petra, ostao je sa zakonskom suprugom Vesnom. O njihovom razvodu se pričalo 2019. godine, kada je on navodno uhvaćen u preljubi s Italijankom Kristinom Bučinom, ali je on to demantovao. U međuvremenu je izgleda zaista došlo do razvoda, jer je bivši kapiten srpske reprezentacije u vezi s Frančeskom Fioreti, udovicom italijanskog fudbalera Davidea Astorija.

Kristina i Aleksandar
KRISTINA I ALEKSANDAR

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

SLEDECA VEST

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC “ZA 4 GODINA NA SLOBODI”! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

Vujadin Savić je jednom prilikom uhvaćen kako na leđima nosi žensku osobu koja nije bila Mirka. Tada su počele priče o njegovom neverstvu, koje je glumica oprostila.

Vujadin Savić, Mirka Vasiljević
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

I muzičari vole da varaju, a da ne osete posledice. Gordana Ilić, supruga Miroslava Ilića, ostala je decenijama s njim u braku, iako njega Mirjana Antonović optužuje da imaju sina Devina i zbog toga se i danas sude. Goran Bregović je s Dženanom u braku 25 godina. Kolaju priče da je muzičar vara, a za njegove afere govore da su gotovo javne. No, sve to je njegova supruga stoički izdržala. Među brojnim lepoticama koje je osvajao kao od šale, vezu s Bregom prva je priznala glumica Maja Sabljić.

Goran Bregović
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Pored nje, na spisku su bile i druge poznate dame, a on nikada nije potvrdio niti demantovao nijednu od tih glasina. Jedini koji je javno priznao da je varao suprugu je Đani: – Samo jedanput sam prevario Slađu i to kad sam bio popio. Svaki muškarac je prevario makar jednom svoju suprugu – zaključio je on. Neveran je bio i Mitar Mirić, kao što se pričalo, on je varao ženu Suzanu sa 30 godina mlađom pevačicom Draganom Janićijević iliti Lepom Gagom. On je ovo negirao, ali je ipak priznao da ga je žena jednom izbacila iz kuće zbog švaleracije.

Mitar Mirić
FOTO: SCREENSHOT

– Suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira – izjavio je jednom prilikom Mitar.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

75 − = 69

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)