G-E0EWZBLP0V
уторак , 16 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA NAKON SVAĐE SA MARINOM! Vriska i urlici u kući pevača! saznaje FELJTON.rs

DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA NAKON SVAĐE SA MARINOM! Vriska i urlici u kući pevača! saznaje FELJTON.rs

STARS FELJTON.rs
28.04.2021.

Marina Gagić napustila je Darka Lazića i iz Brestača otišla u kuću svojih roditelja u Pećincima. Popularni par već mesecima ima nesuglasice i često se svađa, a tokom jedne žestoke rasprave folker je u naletu besa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, saznaje FELJTON.rs.

Marina Gagić
FOTO: PRINTSCREEN

NE PROPUSTITE

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

Lazićev privatni život već godinama intrigira javnost, a nedavno je u centar pažnje dospeo zbog povezanosti s kriminalnim miljeom – ekipom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Ipak, pored tih problema, dosta trpi i Darkov emotivni život, pa je s Marinom poslednjih nekoliko meseci na ratnoj nozi.

Česte rasprave

Kako naš izvor blizak pevaču kaže, on i Gagićeva od kraja prošle godine ne funkcionišu, a svađe su sve češće. Marini smeta što Darko krije neke stvari od nje, izlazi iz kuće kad mu se prohte, ne javlja se na telefon i što u nekoliko navrata nije znala gde je on u pola noći. Te razmirice su postale sve burnije kako je vreme odmicalo, a nedavno je folker napravio haos u porodičnoj kući u Brestaču, gde zajedno žive. On je u jednom trenutku podivljao zbog svađe s verenicom, počeo je da urla i da baca stvari po kući, a kako kaže naš sagovornik, potom je otišao do sobe, do mesta gde drži oružje i izvadio pištolj.

Marina Gagic
FOTO: PRINTSCREEN/PINK

S njime je izleteo u dnevnu sobu, gde je bila Marina, a potom vitlao vatrenim oružjem, pucao u televizor i pogodio ga. Njegova verenica je tada vrisnula i počela da plače, a potom je izašla iz kuće, međutim, uspeli su da izglade stvari ubrzo. Darko je obećao da se tako nešto neće ponoviti i da će da radi na njihovom odnosu, pa mu je ona dala drugu šansu.

Darko Lazić
FOTO: PRINTSCREEN

Ipak, po svemu sudeći, Marina ne može da podnese više pritisak javnosti i informacije koje kruže o pevaču, a izvor tvrdi da je uplašena za svoju bezbednost i bezbednost naslednika. Poslednjih nedelja ponovo su krenule svađe, koje ona više neće da trpi, pa se pre nekoliko dana spakovala i s detetom otišla u rodne Pećince.

Potvrdio

Naš izvor kaže da ona ima punu podršku svoje porodice, koja od početka nije bila za njenu vezu s Darkom. Navodno, Marinini roditelji nisu želeli da se ona preseli u Brestač i živi s njim, a još manje da se uda za njega. Tome se naročito protivio njen brat, koji je otvoreno pokazivao netrpeljivost prema folkeru i koji je sestri govorio da uvek može da se vrati kod njih. S druge strane, roditelji su vremenom prihvatili situaciju i Darka, ali im je drago što je ipak presekla i rešila da ga ostavi.

Darko Lazić
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Marinom, ali je ona isključila telefon. Ipak, pre toga je za pojedine medije dala izjavu i rekla da više nije deo javnog života.

– Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim ni da demantujem napise – rekla je Marina.

S druge strane, Darko je potvrdio da je u pitanju mala svađa, ali da će sve biti u redu.

– Sve je okej, malo smo se posvađali. Tako je u svakoj zajednici, postoje svađe, ništa strašno. Zajedno smo, malo smo se sporečkali. Svađa ko svađa – rekao nam je Darko.

Darkova majka Branka

Ne mogu da živim njihove živote

Darkova majka Branka Lazić kaže da ne zna o čemu se radi i da nije upućena da li su njen sin i Marina zajedno.

Branka Lazić, Darko Lazić, Marina Gagić
FOTO: ZORANA JEVTIĆ, MARINA LOPIČIĆ, INSTAGRAM PRINTSCREEN

– Nemojte mene da pitate takve stvari, pitajte njih. Nisam upućena, njihova stvar. Ne mogu da živim njihove živote, ne bih se mešala. Možda su se jutros posvađali! (smeh) – rekla je Branka. Inače, Marina je otpratila Darka na Instagramu i obrisala sve zajedničke fotografije s njim. Ostavila je samo jednu na kojoj poziraju sa sinom. 

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 2

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)