G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / restartovani Mića Megatrend: „Najnemoralnijem čoveku-drugarsko izvinjenje“! (audio)

restartovani Mića Megatrend: „Najnemoralnijem čoveku-drugarsko izvinjenje“! (audio)

FELJTON.rs

26/04/2021

NE PROPUSTITE

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

Osnivač Univerziteta Megatrend Mića Jovanović ispričao je za FELJTON.rs da je prisustvovao žurkama u Jagodini, na kojima je funkcioner Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio devojke. Govoreći na televiziji Pink, Jovanović je sinoć rekao da je, kada je govorio za portal, bio isprovociran, da se „izleteo oko nekih stvari“ i da „mora da se koriguje“.

Jovanović je zatim ispričao kako je bio ljut zato što je bio ponižen na proslavi Palminog 50. rođendana, koja se odigrala pre 11 godina, zbog čega je Palmu optužio za podvođenje.

“Dakle, za rođendan, sad se ispravljam, nije bilo nikakve žurke. To je bila moja pretpostavka da onaj after parti, obično se desi pa tu budu žurke. I sada moram još nešto da kažem, jeste da su tu bile devojke i službenice, ali tu ničeg lascivnog nije bilo. Žurke koje sam ja četvrtkom pravio na Megatrend Univerzitetu su bile potpuno iste, bez ikakve lascivnosti”, ispričao je Jovanović novu verziju istog događaja, na kom se, prema verziji koji je prethodno ispričao za Nova.rs, desilo podvođenje.

Jovanović je u razgovoru za Nova.rs za Palmu rekao “da je jedan od najnemoralnijih ljudi koje je sreo u životu”, dok ga je u “Hit tvitu” nazvao svojim prijateljem i zamolio ga prihvati “drugarsko izvinjenje”.

Šta je tačno Jovanović ispričao za FELJTON.rs poslušajete u snimku:

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/ucentar)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 4 = 4

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.