G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / VELJA NEVOLJA U PANICI: Na stadionu u Humskoj pronađen DNK trag jedne od žrtava POZNATO KOGA JE MESAR ZVAO IZ ĆELIJE

VELJA NEVOLJA U PANICI: Na stadionu u Humskoj pronađen DNK trag jedne od žrtava POZNATO KOGA JE MESAR ZVAO IZ ĆELIJE

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
18.04.2021.

U kriminalnoj grupi Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića zvanog Mesar zavladala je panika.

Bili su sigurni da neće biti obezbeđeni materijalni dokazi protiv njih jer su sve temeljno „čistili“ za sobom, međutim, prema nezvaničnim informacijama, DNK trag jedne od žrtava pronađen je i na stadionu u Humskoj! Kad su Veljko Belivuk i Miljković to saznali počeli su da šalju pretnje i poruke upozorenja iz zatvora.

Velja Nevolja i Marko Mesar navodno su do pre nekoliko dana bili ubeđeni da neće robijati. Vođe svirepe grupe smatrali su da neće biti pribavljeni dokazi i da će optužnice eventualno biti za otmice, a koje će, kako su mislili, takođe pasti jer nema materijalnih dokaza. 

U početku, nakon hapšenja, zavodili red po zatvoru, međutim, kako su saznali da je Tužilaštvo pribavilo mnogo dokaza protiv njih, Belivukovo i Miljkovićevo uterivanje straha je splasnulo.

Na saznanje da ima zaštićenih svedoka šok je usledio i na pronađeni DNK jedne od žrtava na stadionu. Mobilni telefon pronađen u tegu u Miljkovićevoj sobi je služio upravo da se preko pojedinih ljudi upute pretnje članovima grupe koji znaju šta je rađeno, ali i onima koji su na slobodi.

Ko je uneo telefon u zatvor?

Trenutno se isputuje i ko je Marku Miljkoviću, koji je prema nekoliko izvora bio režiser svirepih ubistava, doturio telefon u zatvor.

Prva pomisao je bila da je reč o nekom od zatvorskih čuvara, međutim, istraga je policiju odvela u drugom smeru.

Prema nezvaničnim saznanjima Miljković je kontaktirao porodicu i prijatelje.

Policija i Tužilaštvo nisu još otkrili šta sve od dokaza za zločine imaju, ali činjenica je, kako kažu upućeni u istragu, da je pribavljeno dovoljno materijala za osudu, time i robiju.

– Belivuk i Miljković su se jednostavno rečeno uplašili jer su bili sigurni da za njih neće biti rešetaka – kaže izvor iz istrage.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 + = 8

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.