G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / OD MENE, UZGAJIVAČA KOKOŠKI I MALINA, NAPRAVIO JE PROFESIONALCA: Štajnfeldova otkrila deo prošlosti i razlog ljubomore na kolegu!

OD MENE, UZGAJIVAČA KOKOŠKI I MALINA, NAPRAVIO JE PROFESIONALCA: Štajnfeldova otkrila deo prošlosti i razlog ljubomore na kolegu!

POP KULTUR FELJTON.rs
15.04.2021.

Glumica Danijela Štajnfeld podelila je fotografiju iz prošlosti i uspomene iz perioda dok je bila student glume. Sa njom je i kolega Petar Benčina, a slika je nstala na prvoj godini studija.

Danijela Štajnfeld
FOTO: PRINTSKRIN

SLEDECA HIT VEST……

IGOR JURIC NIJE NIKAKAV CASTAN OTAC! NEGO JEDAN NESAVESTAN OTAC, KOJI JE DOPUSTIO DA MU CERKA RADI STA HOCE! IZJAVIO JE VLADISLAV (slike)

– Prva godina glume u klasi najboljeg nam profesora Dragana Petrovića Peleta. Od mene, profesionalnog uzgajivaca kokoški i malina, je napravio pozorišnog, filmskog i kakvog još hoćeš dramskog profesionalca. Nije nas samo učio glumi, učio nas je i dramskoj strukturi, žanru, stilu i estetici do te mere da sam sa tim znanjem mogla da napišem i izreziram ceo dugometražni dokumentarni film, bez saveta ili supervizije kolega – poručila je i dodala:

– Dan filmske škole mi nije trebao. Pele nam je dao sve moguće umetničke alate potrebne da gradimo svetove, i ovekovečimo ovaj naš. A da, pored mene je najveća šmekerica Petar Benčina. Ljubomorna sam još uvek na dijapazon i slojevitost tvog talenta.

Danijela Štajnfeld
FOTO: PRINTSKRIN

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

39 − = 34

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.