G-E0EWZBLP0V
недеља , 14 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / MERIMA ISAKOVIĆ ZA FELJTON.rs: Lečić je prošao POLIGRAF zato što je PSIHOPATA! ON JE ZVER NEZASICENA

MERIMA ISAKOVIĆ ZA FELJTON.rs: Lečić je prošao POLIGRAF zato što je PSIHOPATA! ON JE ZVER NEZASICENA

FELJTON.rs

Bivša glumica Merima Isaković (62), koja je optužila Branislava Lečića (65) da ju je se*sualno zlostavljao kad je imala 18 godina, tvrdi da je Leka psihopata i da je zato prošao poligraf!

Naime, pošto je nedavno Danijela Štajnfeld prijavila glumca za silovanje, on se podvrgao detektoru laži. Lečić je prošao poligraf, a Merima tvrdi da je uspeo sve da obmane!

SLEDEĆA VEST

ČANAK OPTUŽIO RUSE ZA UBISTVO ĐINĐIĆA: VOJVODINA CE BITI SAMOSTALNA DRZAVA, BEZ OBZIRA STA PUTIN KAZE! I NAD BABOM IMA BABA.

– Čula sam da je Lečić poslao poljubac u kameru pobednički izlazeći sa poligrafskog testa i hvaleći se: ‘Prošao sam poligraf. ‘ Ne znam da li je ovim hteo da pokaže pobedonosnu bezobzirnost iz sopstvene neinteligencije ili je hteo da pljune u lice našem narodu, smatrajući nas neinteligentnim? Naširoko je poznato da su najpoznatije psihopate, mnogobrojne ubice mnogostrukih žrtava prošle poligraf – napisala je Isakovićeva u kolumni za „Nedeljnik“.

MALOLETNICE I DEVOJCICE PREUZIMAJU SRBIJU, VUCIC PADA! SKANDAL TRESE FDU! 5 studentkinja OPTUŽILO profesora Prokića za seksualno uznemiravanje!

Zvezda filma „Jovana Lukina“, koja je otkrila da ju je kolega sa FDU 1978. godine namamio u svoj stan i naskočio na nju, te da je sišao s nje tek kad je povratila, kaže da je Lečić bahati bestidnik!

 U reklamama firmi koje prodaju poligraf napisano je da je njegova tačnost 90 odsto. Naučna istraživanja širom sveta pokazuju da nema dokaza da je precizan. Kažu da pokazuje relativno tačne podatke kod ljudi koji još imaju savesti i morala, ali da oni koji lako lažu i nemaju osećanja empatije prema žrtvama lako prevare poligraf. Ko obraza nema, nema šta da mu se zacrveni. Ko stida nema, duše nema, tog nema šta da zaboli – smatra Merima, koja je glumu zamenila psihologijom, pa radi kao terapeut u Australiji.

Ona dalje navodi da ju je posebno potreslo to što je Branislav i njoj i mlađoj koleginici izgovarao gotovo identične rečenice, poput one: „Znaš li ti ko sam ja?

– Što se tiče Danijelinog opisa Lečićevog ponašanja i snimaka njihovog razgovora, izuzetno me je zabrinula degutantna podudarnost Lečićevih reči i ponašanja sa njegovim nasilnim ponašanjem od pre 43 godine, kada smo zajedno studirali. Silovanje je gore od ubistva. Ono gasi jednu mladost, a ožiljici i trauma ostaju – naglašava jedna od najlepših glumica sedamdesetih godina prošlog veka.

Merima za Informer: Lečić je zlo koje se mora zaustaviti

Merima Isaković kaže za Informer da je progovorila kako bi zaustavila Branislava Lečića da više ikoga povredi!

– Ja sam davno prebrodila preživljenu traumu i sećanje na to da me je samo Božijom voljom moj instinkt spasao. Oprostila sam verujući u iskrenost Lečićevog pokajanja i obećanja datog tada, pre 43 godine, da to nikada više neće pokušati, niti uraditi… Oprostila sam, ali nisam zaboravila, nadajući se da se to nikada i prema nikome stvarno neće ponoviti. Jedno zlo je izazov i bol jedne osobe, ali ako se ne zaustavi, ponavljano zlo postaje nesreća naroda. I ljudskog roda. Dužnost svakog humanog bića je da zlo spreči.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/informer)

About feljton

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)