G-E0EWZBLP0V
уторак , 23 јула 2024
Home / DRUŠTVO / SVI SU ŽELELI MRTVOG MILOŠEVIĆA! Čeda Jovanović otkrio šta je pisalo u garancijama u noći hapšenja! A PRVI GA JE NA PREVARU I BRZINU ODRADIO

SVI SU ŽELELI MRTVOG MILOŠEVIĆA! Čeda Jovanović otkrio šta je pisalo u garancijama u noći hapšenja! A PRVI GA JE NA PREVARU I BRZINU ODRADIO

FELJTON.rs

Lider LDP-a Čedomir Jovanović otkrio je šta je pisalo na „famoznom“ papiru i šta se garantovalo Slobodanu Miloševiću pre hapšenja

– Milošević je slika od krvi i mesa naše tragedije. I dvadeset godina posle toga ja samo razmišljam od našem narodu. Masa sa Vidovdana je ista masa od 5. oktobra – rekao je u gostovanju na „TV Prva“ Čedomir Jovanović.

SLEDEĆA VEST

MALOLETNICE I DEVOJCICE PREUZIMAJU SRBIJU, VUCIC PADA! SKANDAL TRESE FDU! 5 studentkinja OPTUŽILO profesora Prokića za seksualno uznemiravanje!

Upitan da li je nakon 20 godina promenio mišljenje o Miloševiću, Čedomir Jovanović odgovara:

– Ne. Nemam razumevanja za njegovu politiku i nema opravdanja za greške koje su apsolutno njegove. On nije bio čovek koji je razumeo šta se dešava sa zemljom, vreme u kom živi, kontekst – rekao je on.

Spasio mu život

Juče je Zoran Ostojić gostujući u „Jutru“ rekao da je Čedomir Jovanović spasio život Sloodanu Miloševicu, kao i da je jedan ćovek iz SPS-a želeo da ubije Miloševića

– Želeli su svi. Svi su želeli mrtvog Miloševića koji će sutra biti fantastičan argument u ratu sa nama – a na pitanje zna li ko je taj čovek Jovanović je rekao da ne zna.

Branislav Ivković i Slavica Đukić Dejanović su u tom trneutku pomogli, kako navodi, i njemu i Miloševicu, ali i društvu.

– Mi jesmo opterećeni Miloiševićevom sudbinom, ali makar nije bilo one tragedije po kojoj smo tako prepoznatljivi – nismo hvatali jedni druge za vrat – rekao je Jovanović.

ČANAK OPTUŽIO RUSE ZA UBISTVO ĐINĐIĆA: VOJVODINA CE BITI SAMOSTALNA DRZAVA, BEZ OBZIRA STA PUTIN KAZE! I NAD BABOM IMA BABA.

Ko je prepravljao dokument

Dodao je da je on Miloševiću predložio da naprave dokument kojim će se njemu pružiti garancije.

– Rekao sam mu da su pre 100 godina ljudi sa vlasti odlazili kao Draga Mašin i Aleksandar Obrenović, a on ide u Hag. Mislim i da mu je mesto bilo u Hagu da mu se sudi za zločine – kaže.

Navodi da je postojao papir, ali ne i dokument kojim se garantuje da neće biti isporučen Hagu, koji je od dopunio jer „Koštunica nije želeo da uradi ono što je zatražio od Zorana Đinđića“.

Čedomir Jovanović otkriva šta je pisalo na tom papiru, za koji se smatra da je garantovao da neće biti isporučen u Hag.

– Pisalo je da se hapsi, navedeno je krivično delo, da će biti sproveden u Centralni zatvor i da se ne hapsi po nalogu neke druge zemlje i da neće biti isporučen sudu neke druge zemlje – objašnjava Jovanović.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/informer)

About feljton

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)