G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / Šešelj dao svoj sud o seriji koja je zapalila Srbiju: Jedan glumac ga oduševio, otkrio i koga bi voleo da vidi u ulozi Miloševića,SERIJA JE AMATERSKA.

Šešelj dao svoj sud o seriji koja je zapalila Srbiju: Jedan glumac ga oduševio, otkrio i koga bi voleo da vidi u ulozi Miloševića,SERIJA JE AMATERSKA.

FELJTON.rs

 31.03.2021.

Lider radikala, Vojislav Šešelj, poručio je za FELJTON.rs! da nije neki naročito veliki kvalitet serije, veliki amaterizam ovakva prica o jednom Srpskom predsedniku i njegovoj porodici trebalo je mnogo ozbiljnije shvatiti i da je drzava dala nekoj ozbiljnoj ekipi da snima dobru seriju. Ovo mi se cini da su snimali glumci sa prve godine mikine skole, a najlosiji djak uzeo mobilni i zabelezio neke njihove skeceve o porodici Milosevic. Serija „Porodica“ je dobra ideja za jednu drugu seriju ili film sa ozbiljnijom ekipom glumaca.

Vojsilav Šešelj

Vojsilav Šešelj , FELJTON.rs

Film Jasmile Žbanić „Quo vadis, Aida?“ na korak do Oskara, JEDAN OD NAJGLEDANIJIH FILMOVA STARE JUGOSLAVIJE..

– Milism da bi bilo bolje da je Aleksandar Berček glumio Miloševića, a Nela Mihajlović Miru. S druge strane, Uliks Fehmiu je izvanredan glumac i na odličan način je dočarao sve Đinđićeve tikove, samo je trebao da se vise fokusira na njegove mafijaske veze koje je pokusao da aktivira to vece, a mnogi su mu i skocili u pomoc, pa posle nije ispunio njihova ocekivanja, i sve je to razlog i motiv za ono sto ce slediti nakon izrucenja Milosevica u hag, nadam se da ce se i to prikazati u sledecim serijama, kako sam cuo da ce do petka ici , i tu ce biti kraj.. Generalno nije verodostojno prikazano ono što se dešavalo – poručio je on.       

(feljton.rs/Alo

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

21 + = 31

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.