G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / SPORT / KALINIĆ SKAKUCE KAO CVERGLAN, DOBIO JE SAMAR, ALI ZBOG IZAZIVANJA NEREDA NA UTAKMICI CEKAGA 1 GODINA ROBIJE! PRESUDA 6. APRILA

KALINIĆ SKAKUCE KAO CVERGLAN, DOBIO JE SAMAR, ALI ZBOG IZAZIVANJA NEREDA NA UTAKMICI CEKAGA 1 GODINA ROBIJE! PRESUDA 6. APRILA

FELJTON.rs

30. 3. 2021.

Saslušanjem svedoka Juga Radivojevića i Živorada Anđelkovića danas je nastavljenjo suđenje glumcu i voditelju Milanu Kaliniću u Višem sudu u Beogradu za nasilnicko ponasanje u hali “ Aleksandar Nikolić“ pred početak kosarkaskog derbija u aprilu 2019. godine.

Budući da je odbrana optuženog odustala od saslušanja svedoka Dragana Šutanovca, sudija je zvanično okončao dokazni postupak i na istom pretresu su iznesene i završne reči.

Objava presude zakazana je za 6. april, kada će tacno biti dve godine od nemilog događaja zbog kog se sudi Kaliniću.

Dok je tužilac ostao pri svemu i zatražio deset meseci zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara uz jednogodišnju zabranu prisustvovanja utakmicama kosarkaškog kluba Crvena Zvezda, Kalinićev branilac je zatrađio oslobađajuću presudu.

Na strani odbrane su oba svedoka, kao i policajci i sami akteri slučaja, jer niko od njih se nije izjavio da je video da je Milan Kalinić udario Dalibora Krkovića , što mu se optužnicom stavlja na teret.

Podsetimo, glumac Milan Kalinić se tereti za nasiličnko ponašanje na sportskim priredbama.

Pred početak derbija između Partizana i Crvene zvezde u aprilu 2019. godine došlo je do sukoba navijača iz VIP lože među kojima je bio Milan Kalinić.

Kalinić je tom prilikom pretukao Dalibora Krkovića, bivšeg funkcionera Crvene zvezde.

Pročitajte još:

TRIKIJEVA ĆERKA PRONAĐENA OBEŠENA U BOLNIČKOJ SOBI: Stravični i mučki detalji MENTALNOG ZLOSTAVLJANJA ćerke poznatog REPERA. Nadjeni sektaski znaci na licu mesta.

(feljton.rs/republika)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

79 − = 78

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)