G-E0EWZBLP0V
Home / REALITY / ČUVA GA KAO OČI U GLAVI;Jelena Golubović stala u glumčevu odbranu: Danijela je htela Lekino prezime, bila je zaljubljena u njega! (FOTO)

ČUVA GA KAO OČI U GLAVI;Jelena Golubović stala u glumčevu odbranu: Danijela je htela Lekino prezime, bila je zaljubljena u njega! (FOTO)

FELJTON.rs

29.03.2021.

Golubovićeva bez dlake na jeziku o slučaju Štajnfeld – Lečić

Jelena Golubović

Jelena Golubović, za FELJTON.rs

Rediteljka Jelena Golubović jedna je od retkih koje su javno stale u odbranu glumca Branislava Lečića, kojeg je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je navodno silovao pre devet godina. Golubovićeva je u razgovoru za „Alo!“ istakla da je sigurna da Lečić nije silovatelj i da je uverena da je Štajnfeldova sve izmislila, jer je želela da, kako tvrdi, napakosti čoveku u kojeg je bila zaljubljena.

– Apsolutno sam na strani Branislava Lečića jer ga poznajem dugo i znam ko je on. Kada sam bila mlada rediteljka na početku karijere, niko mi nije pomogao osim Leke. Tada sam imala 22 godine, a Leka me nijednim gestom nije uvredio, niti me je ucenjivao seksom, niti me je reketirao za novac. Umesto toga, pružio mi je podršku i pomoć kada mi je to bilo najpotrebnije – kaže na početku razgovora za „Alo!“ rediteljka i dodaje da veruje da je Danijela bila zaljubljena u Lečića.

Lečić, Danijela

Branislav Lečić

Branislav Lečić

Branislav Lečić

Branislav Lečić

Branislav i Danijela

NE PROPUSTITE

DOMACE PROPALE NAJEFTINIJE JUTJUBERKE, BLOGERKE RIJALITI ZVEZDE, ALI SVE SU U POKUSAJU! TOP 10 PROPALITETA..

Danijela Štajnfeld

FELJTON.rs! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Danijele Štajnfeld ce pre na robiju nego Lecic ;Otkrivamo šta je Branislav Lečić izjavio u policiji, a desiće se neverovatan obrt u slučaju koji trese javnost u Srbiji!

Danijela Štajnfeld

Danijela Štajnfeld

– Prvu lekciju koju sam naučila na režiji je da muškarac može sve, osim da ne želi ženu, a Danijela je očigledno bila neželjena. Ona je, poput mnogih žena, želela Lekino prezime i njegovu decu, a kada to nije dobila, sujeta joj je udarila u glavu – priča Jelena i dodaje da je preslušala snimak razgovora između Štajnfeldove i Lečića.

– Ne razumem zbog čega je čekala devet godina da ga prijavi ili još više, zašto se našla sa njim nakon četiri godine od navodnog silovanja. Ukoliko uzmemo u obzir da je taj razgovor snimljen 2016, kada se Leka razveo od svoje druge supruge, meni je to pouzdani znak da je ona htela da zauzme upražnjeno mesto. Kada je konačno shvatila da od toga nema ništa, poludela je i izmislila priču o silovanju – kaže Jelena na kraju.

(feljton.rs/alo)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

41 − 32 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.