G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / TRI POPULARNE PEVAČICE SILOVALI SU MOĆNICI SA ESTRADE! Spisateljica o Lečiću: Prošao je poligraf, ali to nije dokaz na sudu!

TRI POPULARNE PEVAČICE SILOVALI SU MOĆNICI SA ESTRADE! Spisateljica o Lečiću: Prošao je poligraf, ali to nije dokaz na sudu!

FELJTON.rs
28.03.2021.

Glumac Branislav Lečić (66) u petak je sedam i po sati detaljno odgovarao na pitanja inspektora u MUP u vezi sa optužbama koleginice Danijele Štajnfeld (37) da ju je silovao u maju 2012. godine. Kako Kurir saznaje, glumac je na sopstveno insistiranje poligrafski testiran, a nakon sto je prošao test, rekao je „da i Danijela treba da ide na poligraf, jer ne mogu oboje da govore istinu“.

O ovom slučaju ne prestaje naširoko da se govori, te mnoge poznate ličnosti komentarišu celu situaciju. 

Branislav Lecic, Danijela Stajnfeld

NE PROPUSTITE

DOMACE PROPALE NAJEFTINIJE JUTJUBERKE, BLOGERKE RIJALITI ZVEZDE, ALI SVE SU U POKUSAJU! TOP 10 PROPALITETA..

Spisateljica Simonida Milojković istakla da je da dosta dugo poznaje Lečića, te da nikako ne može da ga poveže sa aktuelnom pričom. 

– Poznajemo se dugo i sarađivali smo. Zaista je poslednja osoba na koju sam pomislila da je sposoban da tako nešto uradi. Kada je Danijela pre 3 meseca rekla da je to neki moćnik iz filmske industrije, zaista na njega nikad ne bih posumnjala. Uvek je bio jako kulturan, fin, dobre naravi, emotivan čovak. Jako je nezahvalno da mi stajemo na bilo čiju stranu, ja to neću da činim, niti da sudim. Ali možemo da analziramo činjenice. Prošao je poligraf, ali to nije dokaz na sudu. Takođe, taj audio snimak nije dokaz na sudu. Jedna opasnost koja postoji, a to je šta se dešava ako se pokrene sudski postupak i ako Branislav Lečić bude osobođen po krivičnom zakoniku Republike Srbije, ukoliko nekog lažno optužite za krivično delo, preti vam kazna između 3 meseca i 3 godine zatvora – rekla je Simonida. 

FELJTON.rs! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Danijele Štajnfeld ce pre na robiju nego Lecic ;Otkrivamo šta je Branislav Lečić izjavio u policiji, a desiće se neverovatan obrt u slučaju koji trese javnost u Srbiji!

Simonida Milojković
FOTO: PRITNSCREEN

Kako je navela, po njenom mišljenju glumac je uvek bio okružen lepim ženama. 

– Žene su mu se udvarale. Njegova prva žena je prelepa, druga je takođe prelepa. Uvek je bio okružen ženama. To što ga žene hoće, ne znači da nije silovao, ali ja to nikako ne mogu da povežem sa njim – ispričala je ona u emisiji „Premijera – Vikend specijal“. 

Potom se ponovo osvrnula na tri pevačice, koju su takođe osetile seksualno zlostavljanje na svojoj koži.

– Te tri žene ćute o tome, imaju bogate karijere, sve tri su bile na početku karijere, mlade i sve su silovane od strane ljudi iz muzičke branše. Ćute jer nisu prijavile odmah i jer je taj proces suđenja ponovo silovanje za nju. Advokat pokušava da dovede njen moral u pitanje i da je degradira, što je jako neprijatno za žrtvu – zaključila je Simonida

Simonida Milojković
FOTO: PRITNSCREEN

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

7 + 1 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.