G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / NISAM NASILNIK ONA JE HTELA; TREĆA IZJAVA BRANISLAVA LEČIĆA O OPTUŽBAMA ZA SILOVANJE DANIJELE: Neću se nakljukati sedativima, spreman sam za POLIGRAF!

NISAM NASILNIK ONA JE HTELA; TREĆA IZJAVA BRANISLAVA LEČIĆA O OPTUŽBAMA ZA SILOVANJE DANIJELE: Neću se nakljukati sedativima, spreman sam za POLIGRAF!

FELJTON.rs
23.03.2021.

Glumac Branislav Lečić oglasio se ponovo nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine.

– Povodom navoda Danijele Štajnfeld, koje su juče preneli gotovo svi mediji, slobodan sam da informišem srpsku javnost o sledećem: Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! – stoji u Lečićevoj izjavi i dodaje:

Branislav Lečić
FOTO: PRINTSCREEN NOVO JUTRO

– Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napištam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja! Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima.

P.S. Bez „nakljukavanja“ sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mi pitanja! – navodi se u izjavi.

Danijela Stajnfeld
FOTO: PRINTSCREEN

(feljton.rs/kurir.)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

22 + = 31

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.