G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / OTKRIVAMO SADRŽAJ PORUKA KOJE JE VULETIĆ SLAO MALOLETNIKU! ŠOKANTNO! Policija došla do mladića, profesor ga zlostavljao kada je imao 16 godina!

OTKRIVAMO SADRŽAJ PORUKA KOJE JE VULETIĆ SLAO MALOLETNIKU! ŠOKANTNO! Policija došla do mladića, profesor ga zlostavljao kada je imao 16 godina!

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik Partizana, mogao bi da zaglavi ozbiljnu robiju zbog seksualnog zlostavljanja maloletnika, po „uzoru“ na uhapšenog profesora glume Miroslava Mike Aleksića! Jedina razlika je što se Vuletić sumnjiči da je seksualno napastvovao dečake, a Aleksić devojke

Kako smo saznali, policija je došla do mladića koga je Vuletić zlostavljao kada je imao nepunih 16 godina.

– Reč je o mladiću koga je Vuletić, kao profesor na Pravnom fakultetu, pripremao za upis na ovaj fakultet dok je taj dečak bio srednjoškolac. Policija je došla u posed njihovih prepiski iz tog vremena, gde je Vuletić maloletniku nudio drogu, protekciju i razne privilegije ako pristane na seks! Ako taj dečak sada pristane da svedoči protiv Vuletića, bludnom profesoru ne gine robija – otkrio je naš izvor.

Bivši potpredsednik Partizana je, inače, prošle nedelje saslušan u policiji zbog bliskih kontakata sa Veljkom Belivukom i njegovim mafijaškim klanom. Vuletić se sumnjiči za otmicu, iznudu i pranje novca, ali je saslušan i zbog ozbiljnih indicija da je seksualno iskorišćavao maloletnike i da im je nudio drogu.

– Na sva pitanja o Belivuku odgovarao je tako što je sve negirao ili je izbegavao odgovore. Inspektori su ga zatim ispitali i u vezi sa njegovim prepiskama sa prijateljima, u kojima Vuletić navodi da se drogira kokainom i da mu je najbolji seks sa dečacima od 14 i 15 godina. To je sve negirao, ali onda se desila jedna zanimljiva situacija sa poligrafom – napominje naš sagovornik, i dodaje:

– Kad mu je ponuđeno da bude testiran na detektoru laži, Vuletić je najpre pristao. Međutim, kada su mu unapred data pitanja koja će mu biti postavljena na poligrafu, i kad je video da se jedno od pitanja odnosi i na seksualno zlostavljanje dečaka, odjednom se predomislio! Počeo je da se pravda da je na insulinskoj terapiji zbog dijabetesa i da ima visok krvni pritisak. Čak je i njegov advokat kod sebe imao deo medicinske dokumentacije da to potkrepi, kao da je poneo to za svaki slučaj…

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

41 + = 46

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.