G-E0EWZBLP0V
Home / PLANETA / TVITER GORI ZBOG ZDRAVKA I MILA Đukanović izgubio kompas, vladiku Atanasija nazvao fašistom, Krivokapić mu odbrusio: Zamislite da zvaničnici idu na sahrane VOĐA NARKO KARTELA (VIDEO)

TVITER GORI ZBOG ZDRAVKA I MILA Đukanović izgubio kompas, vladiku Atanasija nazvao fašistom, Krivokapić mu odbrusio: Zamislite da zvaničnici idu na sahrane VOĐA NARKO KARTELA (VIDEO)

  •  12.03.2021.
kombo krivokapic djukanovic

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić pozvao je građane Nikšića da u nedelju, 14. marta, izaću na glasanje i „sačuvaju slobodu koja je došla 30. avgusta“ na parlamentarnim izborima održanim prošle godine.

„Pozivam vas da poštujući sve propisane mere, jedni druge i dan koji je praznik demokratije izađete na izbore i slobodnom voljom i bez pritiska zaokružite najbolje. Naravno, da bi sačuvali slobodu koja je došla 30.8. Ta sloboda nema alternative“, naveo je Krivokapić u video poruci.

Prethodno je pedsednik Crne Gore Milo Đukanović oštro kritikovao premijera Krivokapića zbog odlaska u Trebinje na sahranu vladike SPC Atanasija Jevtića, za kojeg kaže da je bio jedan od „najotvorenijih neprijatelja države i crnogorskog naroda“.

„Juče je premijer skoro ljutito objasnio zašto je prvog dana zadužio državu 750 miliona. Da nije toga bilo, kaže, njegove vlade ne bi bilo. Valjda mu se otelo da navede pravi razlog. A onda sažaljivo moli za malo privatnosti. Za razumevanje što je s maskom na licu bio na sahrani umirovljenog episkopa SPC Atanasija Jevtića u drugoj državi“, napisao je Đukanović na svom tviter nalogu.twitter.com

Samo što je, kaže, skinuo masku dok je ljubio kovčeg umrlog od korone.

„A ne kaže šta će premijer Crne Gore, s pola vlade, na sahrani jednog od najotvorenijih neprijatelja njegove države i crnogorskog naroda, poznatog po fašisoidnim stavovima o pripadnicima islamske veroispovesti, onog istog koji je ne tako davno pretio da će nam ako se naljute i mošti Svetog Vasilija oteti i preneti u Hercegovinu. Da ovo nije naša tužna realnost moglo bi biti za rubriku ‘Verovali ili ne“. Šta je Crna Gora dočekala…“, napisao je Đukanović.

Krivokapić je juče rekao da je u Trebinje otišao da bi odao poštu episkopu kojem je deo eparhije i u Crnoj Gori, a sa kojim je bio i lični prijatelj.twitter.com

Usledio je odgovor premijera da zna „da Đukanovića boli što je ujedinjena obespravljena Crna Gora rekla da ne želi više ni DPS“ niti njega kao predsednika Crne Gore.

„Crna Gora je dočekala da joj zvaničnici idu na sahrane vrhunskih intelektualaca i najvećih duhovnika 20. i 21. veka. Zamislite da joj zvaničnici idu na sahrane vođa narko kartela ili belosvjetskih tajkuna? Žao mi je što predsednik Đukanović još nije oprostio Crkvi i njenim vladikama što je obespravljeni narod Crne Gore najpre uspravila, pa objedinila, ne pitajući ko je koje nacije i ko je koje vere. Znam da ga boli što je takva ujedinjena obespravljena Crna Gora rekla da ne želi više ni DPS a uskoro će reći i predsedniku šta milsi o njemu. Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ta ljutnja ne bi trebalo da traje baš tako dugo“, napisao je Krivokapić na Tviteru.

Podsetimo, lokalni izbori u drugom najvećem gradu u Crnoj Gori biće održani u nedelju, 14. marta i prvi su od parlamentarnih izbora avgusta prošle godine na kojima je poražen autokratski režim Mila Đukanovića i 30-godišnje vladavine njegovog DPS-a.

Drugi lokalni izbori u Crnoj Gori biće održani u Herceg Novom – 9. maja.

Za pobedu u Nikšiću podjednako su zainteresovane stranke i koalicije vlasti i opozicije.

Izborna tišina uoči lokalnih izbora u Nikšiću, počinje večeras u ponoć.

(feljton.rs/blic)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 + 2 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.