G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / SRBIJA / OBRUKAO SLUŽBU: Preko uhapšenog Gorana Papića iz SBPOK narkobos Keljmendi ROVARIO PO MUP!?

OBRUKAO SLUŽBU: Preko uhapšenog Gorana Papića iz SBPOK narkobos Keljmendi ROVARIO PO MUP!?

POLITIKA
11.03.2021.


Nekadašnji visoki funkcioner policije fotografisao se u automobilu od 400.000 evra, koji pripada čoveku iz grupe ozloglašenog trgovca drogom. To je dokaz da su bili blisku, ocenjuju bezbednjaci

Uhapšeni Goran Papić, bivši zamenik načelnika SBPOK, imao je, po svemu sudeći, bliske kontakte sa najozloglašenijim ljudima iz narko klanova, a posebno se dovodi u vezu sa licima iz okruženja Nasera Keljmendija, kog je američka DEA okarakterisala kao najvećeg regionalnog narko-bosa.

Svi se pravili da ne znaju

U koliko dobrim odnosima je ovaj policajac bio sa osobama bliskim Keljmendiju, pokazuje i to da je Papić vozio automobil „ferari“ težak 400.000 evra, koji pripada izvesnom Bajramiju, inače bliskom čoveku ovog narkobosa. Bezbednosni stručnjaci zato kažu da je opravdana sumnja da je Keljmendi preko Papića rovario u MUP!

Goran Papic
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Čiji je automobil vozio Papić obelodanio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Problem je ako je taj „ferari“ izvesnog Bajramija, koji sa Naserom Keljmendijem diluje drogu. Postavlja se pitanje šta srpski policajac radi u kolima jednog Bajramija. Kad sam na to uzkazivao nije bilo odgovora. Svi su se pravili da ne znaju – rekao je Vučić preksinoć za TV Pink iz Abu Dabija.

Usijanje dana, Marko Nicović, Marko Nicovic
FOTO: KURIR

Marko Nicović član Svetske asocijacije šefova policija kaže za Kurir da je Keljmendi uticajan u bosanskom podzemljiu, ali da kriminalne pipke pušta i u ostalim delovima regiona.

– Bajrami je sa Kosova i albanskog je porekla, ali ima pasoš i bosanski i albanski. On je jedan od šefova albanske narko mafije. Blizak je Keljmendiju koji je zadužen za hrvatsko i bosnansko podzemlje. Keljmendi ima bosanski, hrvatski i albanski pasoš. Bruka je da zamenik šefa SBPOK bude u nekim šemama sa njima, to je bruka za službu. To što je u vozilu mafijaša pokazuje da je vro blizak sa njima. Pitanje je zašto i ko je još bio u tome. Ne može biti sam. Da li je bio zaštićen od ministra, pa se osećao tako bahato i mogao je to da radi – kaže Nicović i dodaje da Papić mora mnogo toga da objasni istražnim organima.

Darko Obradović
FOTO: SCREENSHOT

Narko trafiking

Darko Obradović iz Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost kaže da je Naser Keljmendi belosvetski trgovac narkoticima: – Sumnjiči se u nekoliko država u regionu, uključujući i američke istražne organe koji vode operativnu obradu. Iz svega ovoga vidimo da se Srbija bori protiv transnacionalnog narko trafikinga čije razmere uočavamo tek prethodnih dana. Vakum vladavine prava koji postoji na Kosovu i u drugim delovima Zapadnog Balkana pogoduje razvoju narko trafikinga, ali je Srbija pokazala da je ušla u obračun sa tim.

Dragan Đilas, Dragan Djilas
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Muk nakon otkrića

Đilas ćuti o računima na Mauricijusu

Nakon što je predsednik Vučić otkrio da pojedini opozicionari imaju račune na Mauricijusu, zavladao je muk. Naime, lider SSP Dragan ?ilas i njegova potpredsednica u stranci Marinika Tepic zanemeli su nakon što je predsednik otkrio da kriju novac u ofšor zonama, pre svega na Mauricijusu i u Švajcarskoj. – Ja tu gospodu koja je zaposlena u firmi Dragana Đilasa, pitam da li je tačno da ima račune na Mauricijusu. Imate li račune u Švajcarskoj – zapitao je Vučić. Ni Đilas, ni Tepiceva, ali ni drugi dežurni kritičari vlasti okupljeni oko njih, nisu ništa rekli na tu temu – niti su demantovali informaciju o računima, niti pominju novac u ofšor zonama, već o tome ćute kao zaliveni.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

78 − 71 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)