G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / PLANETA / „UNIŠTAVALI SU MI MENTALNO ZDRAVLJE“ Princ Hari priznao zašto je morao da ode iz porodice i da li se čuje sa kraljicom, a jednu stvar su mu ŽESTOKO ZAMERILI u Britaniji

„UNIŠTAVALI SU MI MENTALNO ZDRAVLJE“ Princ Hari priznao zašto je morao da ode iz porodice i da li se čuje sa kraljicom, a jednu stvar su mu ŽESTOKO ZAMERILI u Britaniji

  •  27.02.2021.
"BILO JE NEVEROVATNO" Princ Hari prisustvovao porođaju, oglasio se prvi put posle rođenja sina

Princ Hari konačno je progovorio o šokantnoj odluci da sa suprugom Megan Markl napusti kraljevske dužnosti i preseli se u Kaliforniju. Hari je voditelju “Kasnog noćnog šoua” Džejmsu Kordenu priznao da je morao da ode iz rodne Velike Britanije “zbog svog mentalnog zdravlja”, preneo je “Pejdž siks”.

– To nije nikada bio odlazak… To je bilo pre povlačenje nego napuštanje kraljevskih dužnosti. Okolina je bila veoma teška i mislim da je to mnogo ljudi videlo. Svi znamo kakva britanska štampa ume da bude. Uništavali su moje mentalno zdravlje. Mislio sam da je to toksično, stoga sam uradio ono što bi uradio svaki muž i otac, morao sam da izvedem svoju porodicu odatle – rekao je 36-godišnji princ.

Princ Hari i Džejms Korden u turističkom autobusu
Princ Hari i Džejms Korden u turističkom autobusu

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zamenili su Englesku za vilu u Montesitu vrednu 14 miliona dolara, gde će podizati svoju porodicu. Par ima sina Arčija koji u maju puni dve godine, a nedavno su objavili da čekaju drugo dete. Uprkos selidbi, Hari insistira da on i Megan (39) nisu napustili svoje dužnosti.

– Mi ih nikada nismo napustili. Što se mene tiče… nikada i neću. Uvek ću doprinositi društvu, a moj život je javna usluga, stoga gde god da se nalazim u svetu, to će biti ista stvar – istakao je Hari.

Uključila se i Megan
Uključila se i Megan

Razgovor sa Kordenom nije bio skroz ozbiljan – kako piše “Pejdž siks” Hari i voditelj su obišli Los Anđeles u autobusu na sprat, te se zaustavili u kući u kojoj se snimao “Princ iz Bel Era”. Hari i Korden su se takođe upoznali sa porodicom koja tu živi i šalili se da će kupiti kuću od njih. Kad su pozvali Megan preko “FaceTimed”, ona je kratko poručila:

– Mislim da smo dosta selili – rekla je Megan i otkrila da Harija zove “Haz”.An Afternoon with Prince Harry & James Corden

Hari je takođe iskoristio trenutak da repuje omiljenu temu iz sitkoma uz pomoć Kordena, sa kojim je tokom intervjua stigao i da pokaže fizičku spremnost. Princ i voditelj su, kako se vidi na fotografijama, obavili mali „spartanski“ test.

Hari je takođe otkrio da je gledao popularnu seriju “Kruna”.

– Lakše mi je kad gledam “Krunu” nego kad viđam priče o mojoj porodici, mojoj ženi ili sebi – istakao je princ.

Obilazak kuće iz popularne serije
Obilazak kuće iz popularne serije

On je rekao da će njegov život sa Megan u Los Anđelesu biti “malo drugačija verzija, ali nastavak onog što su ionako radili u Britaniji”. Njegov razgovor sa Kordenom sveo se na potvrde ranijih navoda Saseksa, iznetih u odgovoru na saopštenje kraljice Elizabete II o konačnom proglašenju prekida zvaničnih družnosti para, kad su oni rekli da su “posvećeni” javnoj službi i da je ona “univerzalna”.

– Moj život će se uvek vrteti oko javne službe i Megan je u tome, mi uživamo radeći to – ponovio je Hari.PROČITAJTE JOŠ:

„Kraljica i princ su videli Arčija preko Zuma“

On je takođe rekao Kordenu da je imao video-razgovore sa kraljicom i princom Filipom otkako su došli u Kaliforniju.

– Zvali smo ih preko “Zuma” nekoliko puta, videli su Arčija kako trčkara okolo – rekao je Hari.

"Spartanski test"
„Spartanski test“

On je takođe otkrio da je prva reč njegovog sina bila “krokodil” i da je kraljica za Božić poslala Arčiju aparat za vafle, jer joj je Megan rekla da to želi. Hari je progovorio i o romansi sa Megan kad su se tek upoznali.

– Sastanak sa mnom ili bilo kojim članom kraljevske porodice je pomalo obrnut. Sve se svede na večere ili gledanje televizije ili razgovore u kući. Kad jednom postanete par, onda idete na večere, u bioskop i drugo – objasnio je on.

"Spartanski test"
„Spartanski test“

Hari i Megan su, kako je nedavno otkriveno, takođe dali intervju Opri Vinfri koji će se emitovati 7 marta, a slavna voditeljka se već poverila da joj je to “najbolji intervju ikada”.

– Hari i Megan razgovaraju sa Oprom. To je njihova prva velika emisija otkako su napustili kraljevske dužnosti. A čula sam iz pouzdanih izvora da je Opra rekla da je ovo najbolji intervju koji je ikada uradila. Zato sam znatiželjna. Mislim da to govori nešto – istakla je Oprina prijateljica Gejl King.

"Spartanski test"
„Spartanski test“

Kako piše CNN, smatra se da će interes za život para porasti nakon intervjua sa Oprom, jer se očekuje da će progovoriti o prirodi svog odlaska iz kraljevskog života.

“Ukrao šou” kraljici?

U međuvremenu, kritičari su već optužili Harija da je lošim tajmingom za intervju “ukrao šou” kraljici. Njegov susret sa Kordenom bacio je u senku obraćanje Elizabete II u vezi vakcine protiv Kovida. Hari je, naime razgovarao sa Kordenom nekoliko sati nakon što je kraljica u obraćanju podržala vakcinisanje u Britaniji, kako navodi “Skaj njuz”.

"Spartanski test"
„Spartanski test“

– Kad kraljica govori, kao što je govorila o vakcinama, prihvaćeno je da treba da ima “čistinu” – rekao je izvor “Dejli mejla” nakon što se Hari pojavio u “Kasnom noćnom šouu”.

Kraljica je čak pokušala da pridobije pažnju pričajući o sopstvenim zdravstvenim pitanjima, što je potez kakav ona retko preduzima, navodeći da je primanje vakcine “uopšte nije bolelo”.

– Tajming je sve, zar ne? Na dan kad je kraljica izdala veoma važnu poruku o vakcinisanju nacije, tu poruku je pomutio Hari, čovek koji želi privatan život i koji je ponovo govorio o tome – istakao je za “Dejli mejl” kraljevski stručnjak Robert Džobson.

Princ Hari i Džejms Korden
Princ Hari i Džejms Korden

Harijev razgovor sa Kordenom snimljen je, međutim, pre nego što je kraljica potvrdila napuštanje kraljevskih dužnosti Harija i Megan. Saseksi su napustili svoje obaveze u januaru 2020, u šokantnom saopštenju koje je unelo razdor i pometnju u britansku kraljevsku porodicu. Oni su obavili poslednje zvanične zadatke prošlog 31. marta, a iz Bakingemske palate su nedavno saopštili da par više definitivno neće služiti kao radni članovi kraljevske porodice. To je izazvalo reakciju Harija i Megan, kad su odgovorili kraljici da je javna služba “univerzalna”.

(feljton.rs/blic)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

68 − 62 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)