G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / kako smo čuli kakva se tragedija dogodila. Taj čovek je svima bio dobar prijatelj.

kako smo čuli kakva se tragedija dogodila. Taj čovek je svima bio dobar prijatelj.

Kako se saznaje, Egerićevo telo nađeno je izgorelo do neprepoznatljivosti u ataru Veluća, u autu marke “mercedes” A klase, na lokalnom putu ka selu Tobolac.

Nema indicija da je u pitanju krivično delo, pa se istražuju mogućnosti koje se odnose na kvar na motoru, odakle je plamen mogao da se iznenada proširi, a da brzina širenja vatre nije vozaču dala dovoljno vremena da se izvuče iz vozila.

Prevlađuje uverenje da je u pitanju zadesna smrt, nakon što se na početku nije isključivala mogućnost samoubistva. Splet nesrećnih okolnosti, eventualno ugušenje od dima, možda su doveli do smrtnog ishoda.

Istraga ide u više pravaca, rekonstruiše se kretanje nastradalog, od obližnje kafane, gde se veruje da je bio i u fokusu istrage je vremenski period od oko dva sata pre nego da se slučaj prijavi policiji.

– Kada su došli na lice mesta, policija i hitna pomoć su, na žalost, samo mogli konstatuju da nesrećnom čoveku nema spasa – navodi se i dodaje da je informacija o tragediji došla do policije u 23:38.

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

93 − = 88

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.