G-E0EWZBLP0V
Home / REALITY / BUGARSKA VODITELJKA HOCE VOJVODI DA OBJASNI:DA TI OBJASNI ČIKA VOJO, KOJI MALO VIŠE ZNA: Okršaj u jutarnjem! Sve prštalo u raspravi između Šešelja i voditeljke, evo i o čemu

BUGARSKA VODITELJKA HOCE VOJVODI DA OBJASNI:DA TI OBJASNI ČIKA VOJO, KOJI MALO VIŠE ZNA: Okršaj u jutarnjem! Sve prštalo u raspravi između Šešelja i voditeljke, evo i o čemu

BEOGRAD – Lider radikala Vojislav Šešelj napravio je lom jutros na televiziji u jutarnjem programu kad je kritikovao voditeljku da uporno i pogrešno rusku vakcinu protiv korone Sputnik V naziva „sputnjikom ve“ i da to nije tačno jer, kako kaže, to je „sputnjik 5“ pa onda objasnio i zašto tako misli!

Šešelj je prvo naveo da Rusi ne koriste latinična slova ali da koriste rimske brojeve, te da je vakcina ovog naziva ime dobila po kosmičkom brodu Sputnjik koji je prvi živa stvorenja odveo u kosmos – pse Strelku i Belku, ali i 40 pacova i brojne insekte koji su se odande svi živi vratili.

Voditeljka Jovana Jeremić je u jednom trenutku počela da se ubeđuje sa gostom Šešeljom da je ona u pravu i da su joj tako rekli i u informativi njene TV kuće i da je stalno govorila „sputnjik 5“ ali da su je ubedili da je to „sputnjik ve“ na šta joj je Šešelj rekao sledeće: 

– Ko ti je kriv kad dopuštaš idiotima da te ubeđuju – kazao je Šešelj koji joj je na početku objašnjenja rekao i ovo: Da ti objasni čika Vojo koji malo više zna!

Raspravom su podelili i goste u studiju, a najviše se zabavljao Kapetan Dragan koji se cepao od smeha slušajući njihovo prepucavanje.

Ko želi da otkrije ko je u pravu a ko u krivu, neka pažljivo posluša izveštaj ruske televizije o vakcinaciji, pa nek čuje kako to oni kažu! 

Svoje mišljenje možete dati i u našoj anketi!

FELJTON.rs / Izvor: Kurir

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 6 = 4

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.