FELJTON.rs
08.07.2021.
Beli luk, peršunov list daju poseban šmek za jelo koje će vam postati omiljeno
Potrebno je: 6 -8 paprika 350 -400gr sira 2 jaja 1 puna kašike griza soli ..bibera beloga luka 3-4 čena ulja peršunov list mirodjija po želji
1 veći paradajz
Priprema:
https://3730d035cf98bc8b1e56fb209d216a23.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.htmlSir izdrobiti dodati jaja, bibera, soli, peršunov list griz i izdrobljen beli luk .Sve dobro izjednačiti.
Puniti paprike koje ste dobro oprali i izvadili seme. Zatvarati kriškama paradajza.
Preliti uljem i peći na 220 stepeni C oko 40-50 min da se paprike lepo zarumene i tećnost ispari.. Fantastičnog su ukusa. Prijatno..!
(feljton.rs/alo)