G-E0EWZBLP0V
субота , 4 маја 2024
Home / CRNA HRONIKA / „PRIZOR JE BIO JEZIV“! EMIR je spasao bebu! Ležala je na podu u lokvi krvi, a žena je bila unakažena i upucana u glavu

„PRIZOR JE BIO JEZIV“! EMIR je spasao bebu! Ležala je na podu u lokvi krvi, a žena je bila unakažena i upucana u glavu

BOSNA I HERCEGOVINA CRNA HRONIKA: FELJTON.rs
13.08.2023.

Beba je bila spuštena na pod u lokvu krvi. Prizor je bio jeziv… Devetomesečna devojčica je sada kod mene i na sigurnom… Ovo je izjavio Emir Džinović iz Gradačca u BiH u kom je u petak izvršen stravičan zločin.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Nermin Sulejmanović (35) prekjuče je prvo ubio svoju suprugu Nizamu Hećimović, a onda još dvoje ljudi, dok je troje ranio. Njegov zločin još je brutalniji jer je suprugu upucao pred njihovom bebom, a zločin je snimao i puštao uživo preko Instagrama!

Bebu je posle krvavog pira spasao meštanin Emir Džinović, inače vlasnik teretane u kojoj je kao instruktor radio trostruki ubica. On je otišao na mesto zločina i spasao devetomesečnu bebu, koja je ležala u lokvi krvi.

Prijavljivan za porodično nasilje

Višestruko osuđivan

Nermin Sulejmanović već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Ima prijava za nasilje. Međutim, ono što moramo reći jeste da su se uvek koristile prednosti zakona, odnosno odustajalo se od svedočenja vezanog za krivično delo nasilja u porodici. Dakle, radi se o višestruko osuđivanoj osobi koja je odranije poznata policiji i tužilaštvu – rekao je za tamošnje medije portparol tuzlanskog tužilaštva Admir Arnautović.

Sulejmanović, osim po uspešnoj sportskoj karijeri bodi-bildera tokom koje je osvajao brojne nagrade, javnosti je bio poznat i po kriminalnom dosijeu. On je 2014. u Gradačcu uhapšen kao član kriminalne grupe Emira Kodžage, koja se teretila za trgovinu drogom. Lisice su mu tada stavljene u akciji policije pod nazivom „Nikita“, a sumnjičio se da je sa još devet osumnjičenih pokušao da prokrijumčari 806 kilograma marihuane iz Bosne u Hrvatsku. Dve godine kasnije za njim je bila raspisala poternica kantonalnog suda u Tuzli zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem, a više puta je privođen i zbog tuča.

Strašne pretnje

Džinović je opisao šta je zatekao kad je pronašao bebu.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Nesrećnu suprugu je isprebijao i bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, radio je kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga – rekao je Džinović.

Dete je ostavljeno u lokvi krvi na podu nakon što je Sulejmanović ubio Nizamu. Tokom lajva na društvenim mrežama pomahnitali Sulejmanović je rekao da „neko dođe po dete“. Međutim, Emir sada na društvenim mrežama dobija preteće poruke jer je spasao dete iz lokve krvi.

Porodica u šoku

Lepa moja, najdraža sestro

Nakon jezivog ubistva, oglasila se sestra ubijene Nizame Hećimović, kojoj je monstrum pucao u glavu dok je sve to snimao i objavljivao na Instagramu.

Nesrećna žena smogla je snage za samo nekoliko reči, koje je napisala iznad slike.

Lepa moja, najdraža, još ne mogu da verujem da se ovo moglo desiti. Voli te sestra tvoja najviše – napisala je E. G. na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Od večeras je na tebe otvoren lov. Samo da znaš – napisao mu je jedan mlađi muškarac i poslao mu sliku pištolja.

Nemojte da mi sudite

Džinović je objavio i printskrin poruka na kom se vidi da je tokom jezivog prenosa na društvenim mrežama molio pomahnitalog Sulejmanovića da prestane.

Nermin Sulejmanović, Emir Džinović
FOTO: INSTAGRAM/ EMIRDZINOVIC

– Nemojte da mi sudite. Ima policija, ako sam šta uradio, nek mi se sudi. Nisam podržavao nikakav vid nasilja, niti ću podržati. Nizamu sam voleo i poštovao kao člana porodice. Ja sam molio i kumio da ne radi to. Pored svoje dvoje dece išao sam da to dete spasem i hvala bogu da sam uspeo. Molim sve prijatelje, ako sam šta na štetu uradio, ja se izvinjavam – napisao je Emir.

Meštani Gradačca su ispričali da ne pamte, niti su mogli da zamisle ovakvu tragediju.

Užas na društvenim mrežama

Podrška monstrumu, gledalo ga 15.000 ljudi

Mladić koji je podržavao Nermina Sulejmanovića tokom jezivog prenosa ubistva supruge, prema nezvaničnim informacijam,a nalazi se pod istragom!

Sulejmanović je u petak, podsetimo, pretukao i ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a potom usmrtio još dve i ranio tri osobe. Ubistvo supruge, koje je prenosio uživo na društvenim mrežama, gledalo je u jednom trenutku čak 15.000 ljudi!

Mladić je tokom jezivog prenosa pisao da mu je Sulejmanović „brat“ te iskazivao oduševljenje monstruoznim i krvavim pohodom. Raport nezvanično navodi da je mladić pod istragom i da će biti među prvima protiv kojih će biti pokrenut postupak.

Ko god ima da mi kaže nešto od vas jajara, slobodno dođite i recite, svako zna gde živim. Vi ste rute male i gnjide koje su jake samo na tastaturi. Trebalo je da izađete vani i da se pokažete. Pozdrav za sve mangupe – napisao je mladić uz smajlije koji se vesele.

– Ta nesrećna žena pokušala je da spase sebe i bebu, nije uspela, ljudi su pokušali da spasu nju, nisu uspeli. Sad su svi mrtvi ili ranjeni – kažu oni i dodaju:

– Čuli smo za masakr u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i pomislili smo koliko je to neizmerne tuge i bola, kakva je to tragedija, a ipak misliš da je nerealno i da ne može da se desi tebi, u tvom mestu takav masakr. E ovo je naš „Ribnikar“.

Žena kritično

Podsetimo, Sulejmanović je u petak uživo prenosio ubistvo supruge, a zatim ubio oca i sina i ranio više ljudi. Tokom potrage se ponovo uključio na Instagramu, gde je priznao ubistva, a potom i najavio nova. Međutim, kada ga je policija opkolila, izvršio je samoubistvo.

Nizama Hećimović prva je nastradala, a njen suprug Nermin Sulejmanović je potom usmrtio Ondera Džengiza i njegovog sina Denisa. Sulejmanović je ranio i Onderovu suprugu, koja je u veoma teškom stanju, a zatim i policajca Huseina Kotorica i sugrađanina Nedima Pamukovića.

Četiri dana pre krvoprolića

Odbijen predlog zabrane prilaska

Nizama je početkom avgusta, s modricama na licu i telu, pomoć tražila od policije Tuzlanskog kantona. Bojala se da svedoči, samo je tražila pomoć.

Policija je 7. avgusta od opštinskog suda u Gradačcu zatražila da se Nerminu Sulejmanoviću zabrani prilazak supruzi Nizami, međutim, njihov zahtev je odbijen.

Odbacuje se zahtev MUP TK za izricanje predložene zaštitne mere zabrane uznemiravanja i uhođenja osobe izložene nasilju i zaštitna mera približavanja žrtvi nasilja, te se postupak obustavlja – presudio je sudija opštinskog suda iz Gradačca, objavila je Istraga.ba, a portal je imao i uvid u rešenje suda.

Četiri dana kasnije došlo je do krvoprolića.

Ubistvo uživo: Beba je na sigurnom, al’ sad će da bude bez oba roditelja

Sad ćete da vidite ubistvo uživo. Zašto si me prijavila policiji?, ponavljao je monstrum pre nego što je ispalio ženi hitac u celo.

Na uznemirujućem snimku ubistva žene, koji je Sulejmanović objavio na društvenoj mreži, vidi se žena izobličena od batina, krvava i u modricama, ali i dete koje leži na zemlji i plače.

U jednom trenutku se vidi i kako ubica uzima već krvav pištolj sa stola, prilazi ženi i iz neposredne blizine joj puca u čelo.

Danas su, koliko znam, tri ubistva, nisu ovo moja prva ubistva. Ja ne pričam puno, ovaj put sam upozorio sve redom da će doći do ovoga. Osam dana krije dete od mene, prijavljuje me policiji zbog nekoliko šamara, priznao je zločine u uključenju uživo na Instagramu nepuna dva sata posle zločina.

U uključenju uživo nepunih pola sata pre nego što je počinio samoubistvo priznao je i da je tokom bežanja od policije posle ubistva supruge ubio i oca i sina koji su mu se našli na putu.

Ubio sam oca i sina. Kako su mi naleteli, bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Pucao sam i u njega, je l’ zna neko šta je s njim, pitao je pratioce u uključenju i demantovao napise medija da je ubio i bebu, tvrdeći da je dete na sigurnom.

Beba je na sigurnom, al’ sad će da bude bez oba roditelja – rekao je pre nego što se isključio iz poslednjeg uključenja. Na društvenoj mreži potom je objavio sliku sa suprugom i detetom uz opis da je „samo želeo porodicu“.

Prijatelj žrtava tvrdi

Ubio oca i sina jer im je dugovao 75.000 evra?!

Monstrum je pored svoje supruge usmrtio Ondera Džengiza i njegovog sina Denisa, koji su rodom iz Tutina, ali su imali tursko državljanstvo jer su deo života proveli u ovoj zemlji. A. B., koji tvrdi da je blizak prijatelj porodice Džengiz, otkrio je za portal Sandžak nepoznate informacije koje bi mogle da osvetle pozadinu tragičnog slučaja. Tvrdi da je Sulejmanović prevario i nagovorio maloletnu ćerku Ondera Džengiza da ukrade znatnu sumu novca iz kuće vlastite porodice.

Pre nekih sedam-osam godina oteo je Džengizovu ćerku, koja se u međuvremenu udala za Pazarca. Tada maloletnoj devojci je obećavao zlatnu budućnost, kako to već pali kod maloletnih curica. Nagovorio ju je da ukrade 75.000 evra iz kuće. Onda su s tim parama otišli negde u Srbiju – kaže ovaj prijatelj.

Porodica Džengiz dve nedelje nije znala gde im se nalazi ćerka. Devojčica se vratila s malom sumom novca, oko 1.000 evra, a njen otac tražio je od Sulejmanovića da vrati pare. To je, navodno, dovelo do ozbiljnog konflikta, koji je na kraju završio na sudu.

Sud i država nisu ništa preuzeli da zaštite porodicu i ta agonija je trajala oko osam godina – kaže A. B.

Urednica portala iz BiH

Da li je mogao biti sprečen? Ja mislim da jeste

Urednica portala Avaz.ba iz BiH Helena Javor Ibrahimbegović govorila je o strašnom zločinu u Gradačcu.

Nizama je prijavila muža nasilnika pre sada već četiri dana. Prijavila ga je policiji zbog nasilja u porodici, tražila je zabranu prilaska, međutim, on zabranu nije dobio – rekla je Javor Ibrahimbegović za TV Prva i dodala:

Da li je mogao biti sprečen, ja mislim da jeste. Ali je u BiH, kao i svuda, problem femicid.

Kako je objasnila, a na osnovu snimka koji je bio u realnom vremenu deljen na mrežama, prijava žene za nasilje jeste bila okidač za stravičan zločin.

Prijava jeste bila okidač. Reči ubice u lajvu su bile: „Prijavila me zbog nekoliko šamara“ – rekla je ona.

On je nju pronašao u kući njene tetke, tamo je i krenuo krvavi pir, tamo je i krenulo nasilje. Čupao ju je za kosu, nakon toga ju je izvukao, na balkonu kuće ranio je i njenog rođaka, a onda ju je odveo u vikendicu i tamo počinio svirepo ubistvo. Prilikom prvog uključenja uživo čuo se plač bebe, on je pokazao i dete, koje je ležalo u lokvi krvi, to su zaista strašni prizori… Dete je zbrinuto, u redu je – kazala je ona. Urednica je dodala da je policija pronašla vikendicu, ali je već bilo kasno:

Niko nije očekivao da će ići taj prenos, malo smo u šoku svi koji smo to videli.

Dijana Antonijević

Izvor: ( FELJTON.rs/kurir.rs)

„UBISTVO LOPOVA NA SALAJCI“. Sudija Nataša Vojnović na pola sudjenja proglasila: Predmet rešen: REŠENO PO ČL.250 ST.8 SUDSKOG POSLOVNIKA dana 06/06/2023

Raspisana poternica za ubistvo lopova u Novom Sadu! Nema veštačenja automatske puške – ideš u pritvor da ćutiš malo

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! opljackana STOMATOLOSKA OPREMA U VREDNOSTI OKO 200.000E, IMA OSUMNJICENIH..

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na našim komunikacijskim kanalima krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu feljton.rs@gmail.com Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim.

FELJTON.rs je prešao u novo vlasništvo od 1.1.2023. Novoj redakciji možete postavljati pitanja za vesti koje su nastale od 1.1 2023. Vesti koje su nastale pre 1.1 2023 biće obradjene i neke obrisane..

Stavovi izraženi u ovom tekstu autorovi su i ne odražavaju nužno uredničku politiku FELJTON.rs

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

39 + = 40

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)