G-E0EWZBLP0V
среда , 8 маја 2024
Home / CRNA HRONIKA / OKRUŽEN LEKARIMA I SPECIJALNOM JEDINICOM POLICIJE, SAMO MU 1 OSOBA IZ FAMILIJE DOLAZI I TO DO VRATA?! IZOLOVAN JE OD SVETA.

OKRUŽEN LEKARIMA I SPECIJALNOM JEDINICOM POLICIJE, SAMO MU 1 OSOBA IZ FAMILIJE DOLAZI I TO DO VRATA?! IZOLOVAN JE OD SVETA.

CRNA HRONIKA: FELJTON.rs
23.06.2023.

Dečak (13), koji je 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru počinio jedan od najtežih zločina u istoriji Srbije, ubivši devetoro svojih školskih drugara i čuvara, i ranivši petoro učenika i nastavnicu istorije, već skoro dva meseca se nalazi na jednoj psihijatrijskoj klinici u Beogradu, i prema do sada dostipnim informacijama on nije imao prilike da se vidi ni sa majkom ni sa ocem.

Kosta Kecmanović FOTO: Društvene mreže

Naime, dečak ubica smešten je na klinici, sam u sobu, ali pod budnim okom policije i lekara koji ga opserviraju. Njegov otac se od 3. maja nalazi u pritvoru zbog sumnje da je počinio teško delo protiv opšte sigurnosti, jer je sina vodio u streljanu i obučavao ga da puca i nije adekvatno obezbedio oružje koje je čuvao u kući.

– I protiv majke dečaka je tužilaštvo pokrenulo istragu kako bi se utvrdilo da li je ona počinila krivično delo zanemarivanje i zlostavljanje deteta. Ona se nalazi na slobodi – kaže izvor i dodaje da uprkos tome, prema do sada dostupnim informacijama, majka nije otišla da vidi sina na psihijatrijskoj klinici. – Njemu rođaka donosi stvari, ali samo do vrata. Preda kesu ili torbu osoblju i ide dalje. Kod njega ne ulazi – ispričao je ranije naš izvor.

Kako dalje saznajemo, dečak ubica je prilično svestan situacije u kojoj se nalazi.

– On zna da ne može krivično da odgovara, jer ima manje od 14 godina. Zna i da se nalazi u bolnici. Deluje kao da mu je sve jedno što je tu, jedino što ima čuvare, policajce u sobi i ispred sobe, pa mu je to malo neobično – navodi sagovornik upoznat sa situacijom.

Inače, kako smo pisali, dečak ubica je u jednom trenutku izrazio želju da svojim roditeljima nešto poruči.

– Jednom je rekao da bi želeo da poruči majci i ocu da novac koji su štedeli za njegovo školovanje ulože u indeksne fondove, kako ne bi propadao dok je on zatvoren – ispričao je naš dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu zabranio je dečakovoj majci da raspolaže svojom imovinom, a ista mera doneta je i prema njegovom ocu pre 15 dana.

– Pošto se majka danima raspitivala kod notara kako da prenese imovinu na treće lice, a otac je tražio da mu u pritvor dovedu notara kako bi to isto učinio, odlučeno je da im se privremeno zabrani da raspolažu, otuđe i opterete hipotekom svoje nepokretnosti i pokretnu imovinu. Ova mera može da traje do pravosnažnog okončanja sudskog spora – objasnio je naš izvor.

Podsetimo, dečak ubica je kobnog jutra došao u školu, a sa sobom je poneo dva očeva pištolja i Molotovljeve koktele koje je sam napravio. Sačekao je da zvoni za početak prvog časa, a onda krenuo ka ulazu u školu, gde ga je zaustavio čuvar Dragan V. koji je primetio da je čudan. Dečak je tada izvukao pištolj i ranca i ubio čuvara, potom i tri devojčice u hodniku škole. Zatim je ušao u učionicu istorije, gde je njegovo odeljenje imalo čas i tu ubio još šestoro učenika i ranio petoro i nastavnicu. Nakon krvavog pira, otišao je u školsko dvorište, razoružao se i pozvao policiju.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

63 − 60 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)